Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nu já nevím nikdy jsem si ovu test nedělala tak nemůžu říct. Vlastně asi jednou jsem to zkusila. Mě řekl doktor, že ovu přijde do 36 hodin takže jsem to neresila a měla sex ty dny kdy mi rekl. No já teď meskam 1-2 dny tak uvidíme, budu držet palce ať u tebe MS nedorazi ![]()
Jééééééé dekuju tobe taky at menstruace neprijde. Urcite se tesim az si udelas dalsi test a budou tam dve carky ![]()
Děkuji moc. Zajedu si zítra pro ten digital ten by mi mel rict vic. Pred chvilkou jsem si zkusila ten mamatest a carky jsem tam mela 3
takže za me mamatest nikdy. Ještě pár dní výdrž a taky si zkus udělat testik a uvidis ![]()
To si delas legraci tri carky jo??? tak jsem zvedava na tebe. Hele muzem zitra psat budu v praci az do pul dvanacty do vecera ![]()
Já tady budu spíš dopoledne, odpoledne jdu do prace, dneska jsem nebyla litala jsem s přítelem v nemocnici po vysetrenich, protože ho odvezli do nemocnice s podezdrenim na infarkt, naštěstí se to neprokázalo a měl nejspíš jen chvilkovou slabost. Ráno si udelam ten digital když ho teda budou mít a nápisu jak jsem dopadla. Tedka už jdu spát, protože jsem úplně vyřízena. Tak pa ![]()
Ok tak pa pa já dopolko budu taky doma tak se sem budu koukat jestli nepíses.
Dobrou noc. ![]()
Čauky…
Holkyyy vy chodíte někam do CAR nebo jen ke cvýmu gyndaři??
@zlaticko281 Já jsem taky bacule:(( ale naštěstí v Car mi zatím nikdo nic neřek… ![]()
Aha ja bydlím v HK tak to mám blíž. Koukala jsem že si z Městce tam jsem ted chodila 3 roky do školy
@zlaticko281 jj MK.. copak ses tu učila?? já to mám tak nějak na stejno jesi HK nebo Pce… tak jsem se rozhodla pro Pardubky..
Jak se dlouho snažíte? a jak dlouho chodíš do Caru a copak máš už za sebou??.. jsem zvědavá… hotová keliška..
Dodelavala jsem si dalkove maturitu. Teda jdu v zari si dat opacko z nemciny. Snažíme se neco přes rok. Rok jsem brala Duphaston a stale nic a tak mi doktor rekl ze pujdu do Sanusu. Byla jsem tam teprve 2× jednou na to aby mi potvrdil ze mam polycystický vajecnika a předepsal mi Clostil. Pak jsem byla 12 den po mns na ultrazvuku a folík mi vyrostl na 17,1 mm píchnul mi taky Pregnyl. to bylo ve stredu 07.08.2013 a 9,10 a 11,08,2013 jsme se tulili s přitelem tak nevím jestli jo nebo ne. Delala jsem si 8 a 9 ovu testy a byli pozitivní. Ode dneska beru zase 6 dni Duphaston abych to dostala a kdyz to nedostanu tak zase Clostík 3 - 7 den. Tak asi tak. Takze vubec nevim jestli jsem na tom dobre nebo spatne. 30 srpna jde pritel na spermiogram tak jsem zvedava. A co ty??? ![]()
Zdravím Vás,
dnes mi byl předepsán Clostilbegyt a utrogestan, ale dočetla jsem se, že Clostilbegyt nelze brát, pokud máte poruchu štítné žlázy a tu já mám. Nechápu tedy jak mi mohla moje doktorka toto předepsat když o tom ví…máte s tím nějaké zkušenosti??