Pomohl vám Clostilbegyt? Podělte se o pozitivní zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2611
12.8.13 22:46

Nu já nevím nikdy jsem si ovu test nedělala tak nemůžu říct. Vlastně asi jednou jsem to zkusila. Mě řekl doktor, že ovu přijde do 36 hodin takže jsem to neresila a měla sex ty dny kdy mi rekl. No já teď meskam 1-2 dny tak uvidíme, budu držet palce ať u tebe MS nedorazi :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.8.13 22:55

Jééééééé dekuju tobe taky at menstruace neprijde. Urcite se tesim az si udelas dalsi test a budou tam dve carky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2611
12.8.13 23:03

:D Děkuji moc. Zajedu si zítra pro ten digital ten by mi mel rict vic. Pred chvilkou jsem si zkusila ten mamatest a carky jsem tam mela 3 :-) takže za me mamatest nikdy. Ještě pár dní výdrž a taky si zkus udělat testik a uvidis ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.8.13 23:17

To si delas legraci tri carky jo??? tak jsem zvedava na tebe. Hele muzem zitra psat budu v praci az do pul dvanacty do vecera :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2611
12.8.13 23:24

Já tady budu spíš dopoledne, odpoledne jdu do prace, dneska jsem nebyla litala jsem s přítelem v nemocnici po vysetrenich, protože ho odvezli do nemocnice s podezdrenim na infarkt, naštěstí se to neprokázalo a měl nejspíš jen chvilkovou slabost. Ráno si udelam ten digital když ho teda budou mít a nápisu jak jsem dopadla. Tedka už jdu spát, protože jsem úplně vyřízena. Tak pa :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.8.13 00:32

Ok tak pa pa já dopolko budu taky doma tak se sem budu koukat jestli nepíses.
Dobrou noc. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523
13.8.13 15:11

Čauky…
Holkyyy vy chodíte někam do CAR nebo jen ke cvýmu gyndaři??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523
13.8.13 15:12

@pajisek90 Tak co testík, dej sem fotečku… tfuj tfuj..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523
13.8.13 15:12

@zlaticko281 Já jsem taky bacule:(( ale naštěstí v Car mi zatím nikdo nic neřek… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.8.13 19:04

Jinak ja chodím do Sanusu V Hradci Králové

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523
13.8.13 19:28

@zlaticko281 ahooj já chodím do Sanusu do Pardubic. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.8.13 19:40

Aha ja bydlím v HK tak to mám blíž. Koukala jsem že si z Městce tam jsem ted chodila 3 roky do školy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523
13.8.13 19:50

@zlaticko281 jj MK.. copak ses tu učila?? já to mám tak nějak na stejno jesi HK nebo Pce… tak jsem se rozhodla pro Pardubky..
Jak se dlouho snažíte? a jak dlouho chodíš do Caru a copak máš už za sebou??.. jsem zvědavá… hotová keliška..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.8.13 20:25

Dodelavala jsem si dalkove maturitu. Teda jdu v zari si dat opacko z nemciny. Snažíme se neco přes rok. Rok jsem brala Duphaston a stale nic a tak mi doktor rekl ze pujdu do Sanusu. Byla jsem tam teprve 2× jednou na to aby mi potvrdil ze mam polycystický vajecnika a předepsal mi Clostil. Pak jsem byla 12 den po mns na ultrazvuku a folík mi vyrostl na 17,1 mm píchnul mi taky Pregnyl. to bylo ve stredu 07.08.2013 a 9,10 a 11,08,2013 jsme se tulili s přitelem tak nevím jestli jo nebo ne. Delala jsem si 8 a 9 ovu testy a byli pozitivní. Ode dneska beru zase 6 dni Duphaston abych to dostala a kdyz to nedostanu tak zase Clostík 3 - 7 den. Tak asi tak. Takze vubec nevim jestli jsem na tom dobre nebo spatne. 30 srpna jde pritel na spermiogram tak jsem zvedava. A co ty??? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sendy27
13.8.13 21:05

Zdravím Vás,
dnes mi byl předepsán Clostilbegyt a utrogestan, ale dočetla jsem se, že Clostilbegyt nelze brát, pokud máte poruchu štítné žlázy a tu já mám. Nechápu tedy jak mi mohla moje doktorka toto předepsat když o tom ví…máte s tím nějaké zkušenosti??

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová