Pomohl vám Clostilbegyt? Podělte se o pozitivní zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12262
14.8.13 07:45
@Sendy27 píše:
Zdravím Vás,
dnes mi byl předepsán Clostilbegyt a utrogestan, ale dočetla jsem se, že Clostilbegyt nelze brát, pokud máte poruchu štítné žlázy a tu já mám. Nechápu tedy jak mi mohla moje doktorka toto předepsat když o tom ví…máte s tím nějaké zkušenosti??

spíš by se neměl brát pokud nemáš štítku nastavenou, jakože pokud máš hodnoty špatné nezaléčené tak je clostík v podstatě zbytečný neboť se tělo brání otěhotnět a i hrozí poškození plodu a nebo potrat. já jsem kvůli štítky potratila, měla jsem hyper, teď mám hypo, při otěhu byla v normě ale hned po najití // mi hodnoty skočili do hypo a hned mi navýšili léky. ale jako pokud jsi léčená sledovaná štítkařka clostík můžeš, já štítku už nemám a léky budu brát doživotně a clostík mi zabral krásně hned první měsíc a teď jsem v 12 tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
14.8.13 07:47

@Bezinkaa mě doktorka řekla že clostík dělá cysty pokud se vajíčka vytvoří ale neprasknou, kdy jsem šla na utz tak říkala že je vajíčko těsně před prasknutím tak pregnyl dávat nebude že to už nějak pozná jestli je schopné prasknutí nebo ne, ty folíky co neprasknou prý pak můžou dělat cysty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sendy27
14.8.13 11:57

Ano štítnou žlázu mám léčenou už roky. Mám hypo funkci, teď jsem tam měla nějaké špatné hodnoty, tak mi zvýšili dávku a i vyšší cukr jsem měla, takže jdu za dva měsíce na kontrolu znova.

• Citovat
  • Upravit
14.8.13 12:02

@pajisek90
Ahojda, hele nevím vůbec netusim jestli je něco jiného nebo ne včera me píchalo zase v podbrisku ale jinak asi nic. Zacla jsem brat ten duphaston mam ho do nedele a pak budu cekat jestli ms prijde nebo ne. Uvidíme.
Co bych mela pozorovat?? jaké příznaky??? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sendy27
14.8.13 12:18

Myslím, že je lepší nic nepozorovat. Vše je totiž hodně založeno na psychice.. 8)

• Citovat
  • Upravit
14.8.13 12:43

Tak to máš pravdu, říkám j stejně nevím co bych měla pozorovat. A hlavně si myslím že se to stejně nepovedlo hned na poprví po clostíku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.8.13 12:20

Ahojda holky tak koukám že tady nikdo z vás nebyl. Tak hlásím že jsem to dostala. Bylo mi z toho trochu smutno, ale zase mám radost že jsem to dostala uplně přesně tak jak jsem měla naplánováno. :D
Tak od zitřka zacnu brát druhý cyklus Clostíku. 06.09.2013 odjíždíme na dovcu a ještě ráno poběžím do Sanusu na UT a na injekci Pregnylu tak doufám že by se v té Itálii mohlo zadařit. Těším se na Vaše reakce. Jíta. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
29.8.13 15:58

Ahoj holky, omlouvám se, že vstupuji do Vaší diskuze. Beru první měsíc clostilbegyt 3-7dc 1-0-1. Dnes večer beru poslední prášek a začalo mě bolest břicho jako na ms. Patří to k tomu? Děkuji za reakce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
29.8.13 16:05

@Elektra jo taky mě bolelo a hrozně kolem toho 7-8. dne, pak mě začalo zase bolet hrozně kolem 14. dne, 15.den jsem šla na utz a vajíčko bylo nachystané prasknout, říkala že to bolí to dozrávání vajíček, ne skutečná ovulace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
29.8.13 16:08

@martulkasloník děkuji za odpověď. tak dobré vědět, že se tam něco děje. U Vás se zadařilo, gratuluju!! může za to clostil? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
29.8.13 16:12

@Elektra ano clostík hned po prvním užití se podařilo. doktorka mi přesně řekla kdy musí být sex tak byl sice hrozný takový no z donucení nic moc a přesto se podařilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
29.8.13 16:15

@martulkasloník to je hlavní, že se podařilo! doufám, že se nám taky povede a dobře to dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
29.8.13 16:58

@Elektra určitě, já clostíku hodně věřím, díky němu několik kamarádek hned první cyklus otěhotnělo ačkoli předtím se třeba rok dva nedařilo. držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
3.9.13 14:22

Ahoj snazilky i nastavajici maminky, mam mensi dotaz, s pritelem se snazime cca 3 roky a stale nic, ted v kvetnu sice ano, ale nebyla srdecni akce :,(. Prosim vas, kolik to stoji a predepise to kazdy gynekolog nebo maji nejake alternativy?? Cetla jsem celou diskuzi a je tu hodne zadarenych tehulek :potlesk:. Moc prosim za vase reakce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
3.9.13 14:53

@Orisek24 nestojí to nic když je to na předpis, předepíše to asi každý gyndař ale jsou to silné hormony, jen tak je nepředepisují :nevim: pokud jsi těhotná byla si myslím že tě bude spíš nutit snažit se dál, mě po revizi trvalo rok než se zase povedlo. ale zkus mu o clostíku říct třeba ti ho dá. zatím být tebou zkouším nosifol který je volně dostupný a taky ho hodně holek chválí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová