Pomohl vám Clostilbegyt? Podělte se o pozitivní zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1084
17.2.14 15:28

@UŽIVATELKA32 @neonqa holky děkuju za rady :-) já jsem dneska 2DC a od 5DC mám začít brát. Akorát jsem se dovolala doktorce a říkala, že když mám brát do 10DC, tak ovulka by měla být okolo 14DC, že prý to ten clostík vyvolá :-) tak budeme doufat, že to tentokrát vyjde…už mi z toho hrabe :-) Až půjdu na kontrolu, tak se na Pregnylem zeptám, o tom jsem zatím neslyšela :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3283
17.2.14 15:30

Tak třetí cyklus s clostíkem ale tentokrát bez reakce. :-( Takže teď nic a v půlce března na kontrolní spermio a domluvit IUI. :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2938
17.2.14 17:16

@Dorina4 já mám teďkom taky první cyklus clostík, takže taky trochu tápu, ale není dané, že ovu bude tak a tak. Já předtím měla ovu 13-15 dc, teď s clostíkem bude nejdřív tak 16DC, dle výpočtu. Škoda, že nemáš žádný utz, mohla tě pozvat alespoň na pondělí 9DC, abys viděla. Já byla v pátek, taky 9DC a folikul jenom 10mm, tak si to tak nějak předpočítávám a k tomu dělám i ovu testy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4607
17.2.14 19:20

@Dorina4
Já brala clostík… po druhé dávce jsem měla ovulaci kolem 9DC… Na měření folíku jsem byla 12DC zda se něco připravuje a už bylo pozdě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
17.2.14 21:41

Ahoj snažilky, rok a půl jsme se s partnerem snažili o mimi, ale nedařilo se. Mám hypofunkci štítné žláze, velmi nepravidelnou menstruaci, nemám ovulaci, navštěvovala jsem reprodukční kliniku a mimo jiné jsem užívala i clostilbegyt 2-0-2. Folikule mi nedozrávaly a byla jsem pouze nafouklá, přecitlivělá, bylo mi zle a přibrala jsem, byla jsem balón. V srpnu mi lékařka na repro klinice oznámila, že s největší pravděpodobností není u mě možné přirozeně otěhotnět, řekla, že šance je tak malá, že není reálná, že to není ani 1% a že by byl zázrak přirozeně otěhotnět a měli jsme se rozhodnout kdy chceme začít s IVF. Ale já se rozhodla, že chci pauzu, že už prostě nevydržím všechny ty hormony, že je mi z toho všeho dost zle a v srpnu jsem přestala užívat všechny tyto hormony a přestala chodit na vyvolávací injekce… v listopadu jsme se přestěhovali a od prosince jsem změnila práci. První cyklus bez hormonů trval kolem 70 dnů a podobně i ty další cykle. Byla jsem rozhodlá, že na jaře půjdeme do IVF a vybírala jsem v Praze nějakou kliniku. Poslední cyklus mi začal 30.12.2013, bylo mi dost špatně, stále na zvracení, boleli mě prsa a podbříšek a jsem hooodně unavená. Překonala jsem svůj strach z těhotenských testů a ejhle jsou tam dvě čárky 8o nevěřila jsem vlastním očím, udělala jsem druhý třetí a další den znova. Dnes jsem byla na gyndě - šla jsem k prvnímu co mě vzal a potvrdil mi těhotenství. Dnes jsem v 6tt :srdce: :hug:
Tak jsem se s Váma chtěla podělit o radost a také vás povzbudit, že není všem dnům konec a přestože mi říkali, že je to nemožné, tak se stal zázrak a nám se povedlo :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2938
18.2.14 07:56

@leluem moc hezké :kytka: přeji pohodové těhotenství a zdravé miminko.
Taky aby všechny příběhy dopadly takto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1084
18.2.14 08:15

@leluem moc gratuluji, je to malý zázrak, tak se šetři :-) já teď tak trošku spoléhám na clostilbegyt…snad zabere :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1084
18.2.14 08:18

@UŽIVATELKA32 je pravda, že já mám cykly hodně nepravidelné, takže u mě ovulku těžko určit, že bude pokaždé ve stejnou dobu. Já už jsem těhotná byla…snažili jsme se 18měsíců a teď v červenci jsem otěhotněla…bohužel ve 12tt miminku přestalo tlouct srdíčko, takže jsem v listopadu musela na revizi :-( a právě mi dr nasadila clostík, tak snad se nám konečně zadaří a bude vše v pořádku. Budu věřit doktorce, že by to mělo být okolo 14DC :D i když UZ by určitě neuškodil…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1084
18.2.14 08:20

@Anix no tak to naštve :mrgreen:…každé tělo si holt dělá to své :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4607
18.2.14 09:05

@Dorina4
U nás clostík také splnil svůj bojový úkol :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1084
18.2.14 09:07

@Anix fakt??? No to je super zpráva :-) gratuluji (jestli je to ještě aktuální a děťátku už není 5let :mrgreen: ) :-) a ovulku sis nějak hlídala? Nebo jste se snažili mít sex nějak pravidelně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4607
18.2.14 10:47

@Dorina4
Děťátku je 8 měsíců :lol:
Nehlídala, při druhém cyklu clostíku jsem šla na měření vajíček a to už by mudr. řekla že je pozdě, byla jsem 12DC, že ovulace proběhla, to bylo 18.10.2012… a poslední sex byl 11.10.2012 takže vim přesně kdy jsme počali :mrgreen: Joooo a braní clostíku mělo jednu výhodu : doma jsem řekla manželovi že prostě dneska musíme a prostě byl sex, teďka už se nemůžu vymlouvat na clostík tak je to krapet bída :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1084
18.2.14 11:16

@Anix :mrgreen: tak to je už doba :mrgreen: takže myslíš, že bychom na to měli hupnout s manželem cca od toho 9DC? Třeba obden? :mrgreen: hrozně se na to upínám a doufám, že už to tentokrát vyjde. Tak on člověk asi postupem času ještě když je mimčo na to prostě nemá čas a je unavenej, tak to chápu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4607
18.2.14 11:39

@Dorina4
Třeba každý den a pořádně si to užívat - pak bude šlus až se zadaří :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1084
18.2.14 11:41

@Anix myslíš si, že v těhu se nemůže? Já jsem těhu byla teď v červenci, v listopadu jsem musela ve 12tt na revizi, přestalo tlouct srdíčko. S manželem jsme spolu nespali a stejně to dopadlo jak to dopadlo…tak si říkám, že se na to příští těhu vyprdnu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová