Pomohl vám Clostilbegyt? Podělte se o pozitivní zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
244
25.2.14 21:05

@Attila8 Počkej až se všechny oplodní :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
26.2.14 12:02

@Attila8 Mě stačily ty moje dva folíky ktery se ujaly oba natož pak 9 :lol: Pak napiš jak si dopadla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.2.14 20:19

Ahojky, ode dneška beru také clostík 1 denně, a doktorka mi přesně řekla, že 15 až 18 den cyklu mám ovulaci a pak mám začít brát utrogestan. Jak jsem si tady pročítala vaše příspěvky, tak asi bude lepší, když si budu dělat taky ovulační testy. Jak se po něm cítíte? Dnes jsem měla pocit, že se dost potím ( obvykle vůbec)ale zatím dobrý, asi to bude tím, že je to první den :roll: Jinak doktorka mi clostík předepsala na 3 měsíce a říkala, že mám příjít až za 3 měsíce 11.den cyklu na ultrazvuk, to je divné ne?? Jinak jsem po dvou potratech ( prosinec 2012 a březen 2013), zjistili mi alergii na sperma, manžel má také nízké hodnoty atd. No od června beru Prednison, Anopyrin a kys. listovou. a dnes jsem začla s dalšími prášky. Snad to k něčemu bude. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
26.2.14 20:22

Dobrý den, s přítelem se už od srpna 2013 snažíme o miminko, a furt nic, dnes mi doktor předepsal Clostilbegyt 2 tabletky denně, nevíte prosím někdo jak to funguje? musí se tabletky brát pravidelně? 1rána a 1 večer? musí to být po nebo před jídlem? nebo je to jedno? a za 3měsíce se chodí na kontrolu? Děkuji za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
26.2.14 20:31

Děkuji, doufám že u nás obou zabere :) začíná se brát až 5tý den menstruace? Moc si přeji miminko, ale velkou naději tomu nedávám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
26.2.14 20:51

@Leila1992 jak u koho já brala Clostik už 3DC ono je to jedno a na kontroly bys měla chodit KAŽDÝ měsíc aby se vydělo jak a jestli vubec na něj reaguješ aby se nestalo že budeš mít třeba 5 folíků a všechny se oplodní :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
27.2.14 10:31
:)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
27.2.14 13:39

@Attila8 tak to bych se tento měsíc ani o děti nesnažila :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
3.3.14 18:07

Ahoj holky, hodně tu čtu že clostík se bere 5 den menstruace, mě ho doktor předepsal na 3. -7. den menstruace,,dvě tabletky denně…tak doufám že jsem něco nepopletla :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
3.3.14 18:16

Tak jsem si oddechla,,našla jsem tu že některé z Vás už to také nabrali 3 den menstuace :lol: nebývám nervozní, ale čím více o těch práškách čtu, tak jsem…zítra začínám brát první prášky :roll: plus 18-24 den mám nabrat Utrogestan…jsem zvědavá na výsledky až půjdu na kontrolu…jen nevím který den budu mít OVU…k doktoru mám jít na kontrolu 11 až 13 den aby zjistil jestli mám vajíčko…které se mi netvoří :,( no jsem zvědavá :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
4.3.14 10:34

Dřím palečky :) mě jak skončí MS, tak se začnem tulit..a uvidím. Snad až pujdu na kontrolu příští týden, tak doufám že mi pan doktor poví, že se mi vajíčko objevilo, aspon to. Stejně přemýšlím kde se vzal ve mě ten problém že se mi ty potvůrky netvoří, přitom už mám 11 syna. A ted když chcem mimi tak jsou semnou potíže.. :( Přítel byl na spermiogramu, a ten má vše v nejlepším pořádku :mrgreen: aspon někdo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
4.3.14 14:22

13.3 se dozvím jestli to je maličkost či ne :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
5.3.14 07:55

Druhý den braní Clostíku,,zatim dobrý jen se cítím unavená a pořád zívám :D :D :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
5.3.14 15:41

Dneska zas unavená nejsem, jen mě pobolívá hlava..a to tedy i včera…na kontrolu k doktorovi jdu příští týden,,po MS..mám přijít 11-13 den,,aby zjistil jestli se mi vajíčko objevilo..tak mi to vychází na čtvrtek :mrgreen: tak jsem zvědavá,,,pokud se neobjeví tak mi nasadí poslední 3.dávku…a zas další měsíc na kontrolu…a pak pokud zas nic,,tak by mě čekalo umělé oplodnění :( což by asi problém nebyl,,,jen nevím jak by to vyšlo finančně,,je to docela mazec :( :( :( :( ale tak 9 folíků…to je dost,,,třeba se už zadařilo ani nevíš :lol: to přítel s tulením problém nemá :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ten by se tulil pořád :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
15.3.14 15:36

@Attila8 Tak moc držím palečky :kytka: clostík zabral potvůrky tam mám 3 ve velikosti 17 mm a 22 mm. Tak máme nakázáno tulení :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: tak jsem zvědavá,,,a i sliznici mám v normě. pokud to nevyjde tenhle měsíc tak mám napsaný recept ještě na clostík na další dva měsíce… a hlavně mám žádanku na profouknutí vaječníků,,,pokud tedy dostanu další MS :( Budu si jí hradit sama což je 1200kč,,za zákrok. Nemocnice to přestala dělat kdy to hradí pojištovna. Tulíme se doma až moc :roll: :roll: už mi to leze malinko krkem :lol: :lol: jen přítelovi ne ten je v pohodě,,prostě chlap :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová