Pomohl vám Clostilbegyt? Podělte se o pozitivní zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1335
3.9.14 13:32

@Paja29 Ahoj, já brala clostil taky dva cykly a nezadařilo se…Ani ovulace neproběhla. 25.9. jdu k dr. a doufám, že už mi dá žádanku do CARu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
7.9.14 12:09

Ahoj holky..tak já jsem Clostík taky brala a zadařilo se hned další měsíc…ted ho beru znovu, jelikož jsem mela hodne vážné soukromé problémy…tak uvidím jestli se zadaří tak rychle či ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.9.14 18:41

Ahoj, ja som to dostala od známej. tá to dostala na predpis u svojho dr, že nemá vajíčka ale to už bola tehotná a on to ešte nevidel. U mojho dr. som to nespomínala :) nemala som moc odvahu. Snažili sme sa už 2 roky a po jedných testoch to s nami nevyzeralo príliš dobre. Mne sa vraj netvorí nejaký hormon a manžel ich mal „líne“ Ten jeho problém sme vyriešili doplnkom- Selzink a ja som si naordinovala Clostil. No a hned na prvý šup sa to podarilo :D Doktor moc neveril, keď som prišla… Zatial sme v 8tt +- a držíme sa :)
Vedlajšie účinky si už ani nepamatám. Ale skor- bolenie v podbrušku a silnejšia ovulka… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
29.9.14 12:14

@Piškotka malinka můžeš mi prosím napsat, jak jsi Clostil užívala? Mě dr. předespal rovnou 2 tbl. denně a co jsem tak četla, tak většinou holky užívají 1 tabletu denně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1287
29.9.14 12:26

@brůča Kolik tablet uzivat je zavisle na vaznosti PCO, nebo na vysledku horm. profilu z krve. Ja mam mirnejsi formu PCO a dr.mi naordinoval 1 tabletku denne. Rid se doktorem, on vi co dela. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1287
29.9.14 12:32

@Piškotka malinka Tak to moc gratuluji. Ja mam mirnou formu PCO, u me ovu obcas probehne, ms chodi cca mezi 32-43 dny, ale chodi. Clostik mi napsal jiny lekar, nez muj gynekolog a nam se zadarilo druhy cyklus, ale skoncilo to ZT a nasledne spont. potratem. Muj gynekolog mi tvrdi, ze clostik nepotrebuji, tez jsem nemela odvahu mu rict, ze jsem byla jinde, tak zkousim prirodni lecbu, vitaminy na plodnost a bylinky. Vy ste se snazili jak dlouho?? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
29.9.14 12:56

@Papaj29 jenže já PCO nemám a horm. profil mi nedělal, takže tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1335
29.9.14 13:09

Holky já brala clostil dva cykly 2 krát dva denně po dobu 7 dní a ani ťuk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1287
29.9.14 14:36

@brůča Aha,to je divny. No hold musis duverovat lekari :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3283
29.9.14 18:32

Já brala clostil celkem 5 cyklů (po 1 tabletě 5-9 DC, z toho dvakrát v kombinaci s IUI). Výsledek žádný. Nakonec pomohla klanopraška (schizandra) a kontryhelový čaj (jsem v 10. týdnu) :pankac:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1287
29.9.14 19:37

@Keshi A co je to ta klanopraska?? :think: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3283
30.9.14 00:32
@Papaj29 píše:
@Keshi A co je to ta klanopraska?? :think: :mavam:

http://cs.wikipedia.org/…%ADnsk%C3%A1

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1287
30.9.14 10:55

@Keshi To je úžasná bylinka, já hodně piju čajíčky, teď poslední dobou jsem pila Kontryhel a čaj Máčka-na plodnost. A kolik stojí? A jak dlouho si ho pila? :mavam: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3283
30.9.14 17:15
@Papaj29 píše:
@Keshi To je úžasná bylinka, já hodně piju čajíčky, teď poslední dobou jsem pila Kontryhel a čaj Máčka-na plodnost. A kolik stojí? A jak dlouho si ho pila? :mavam: :palec:

Ono se to prodává ve formě sušených plodů. Jedla sem tak 5-6 bobulek denně. Pytlíček mě stál 75Kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1287
30.9.14 17:54

@Keshi A jak dlouho si bobulky jedla?? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová