Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Paja29 Ahoj, já brala clostil taky dva cykly a nezadařilo se…Ani ovulace neproběhla. 25.9. jdu k dr. a doufám, že už mi dá žádanku do CARu.
Ahoj holky..tak já jsem Clostík taky brala a zadařilo se hned další měsíc…ted ho beru znovu, jelikož jsem mela hodne vážné soukromé problémy…tak uvidím jestli se zadaří tak rychle či ne…
Ahoj, ja som to dostala od známej. tá to dostala na predpis u svojho dr, že nemá vajíčka ale to už bola tehotná a on to ešte nevidel. U mojho dr. som to nespomínala
nemala som moc odvahu. Snažili sme sa už 2 roky a po jedných testoch to s nami nevyzeralo príliš dobre. Mne sa vraj netvorí nejaký hormon a manžel ich mal „líne“ Ten jeho problém sme vyriešili doplnkom- Selzink a ja som si naordinovala Clostil. No a hned na prvý šup sa to podarilo
Doktor moc neveril, keď som prišla… Zatial sme v 8tt +- a držíme sa ![]()
Vedlajšie účinky si už ani nepamatám. Ale skor- bolenie v podbrušku a silnejšia ovulka… ![]()
@Piškotka malinka můžeš mi prosím napsat, jak jsi Clostil užívala? Mě dr. předespal rovnou 2 tbl. denně a co jsem tak četla, tak většinou holky užívají 1 tabletu denně.
@brůča Kolik tablet uzivat je zavisle na vaznosti PCO, nebo na vysledku horm. profilu z krve. Ja mam mirnejsi formu PCO a dr.mi naordinoval 1 tabletku denne. Rid se doktorem, on vi co dela. ![]()
@Piškotka malinka Tak to moc gratuluji. Ja mam mirnou formu PCO, u me ovu obcas probehne, ms chodi cca mezi 32-43 dny, ale chodi. Clostik mi napsal jiny lekar, nez muj gynekolog a nam se zadarilo druhy cyklus, ale skoncilo to ZT a nasledne spont. potratem. Muj gynekolog mi tvrdi, ze clostik nepotrebuji, tez jsem nemela odvahu mu rict, ze jsem byla jinde, tak zkousim prirodni lecbu, vitaminy na plodnost a bylinky. Vy ste se snazili jak dlouho?? ![]()
@Papaj29 jenže já PCO nemám a horm. profil mi nedělal, takže tak.
Holky já brala clostil dva cykly 2 krát dva denně po dobu 7 dní a ani ťuk.
Já brala clostil celkem 5 cyklů (po 1 tabletě 5-9 DC, z toho dvakrát v kombinaci s IUI). Výsledek žádný. Nakonec pomohla klanopraška (schizandra) a kontryhelový čaj (jsem v 10. týdnu)
.
@Keshi To je úžasná bylinka, já hodně piju čajíčky, teď poslední dobou jsem pila Kontryhel a čaj Máčka-na plodnost. A kolik stojí? A jak dlouho si ho pila?
![]()
@Papaj29 píše:
@Keshi To je úžasná bylinka, já hodně piju čajíčky, teď poslední dobou jsem pila Kontryhel a čaj Máčka-na plodnost. A kolik stojí? A jak dlouho si ho pila?![]()
Ono se to prodává ve formě sušených plodů. Jedla sem tak 5-6 bobulek denně. Pytlíček mě stál 75Kč.