Pomohl vám Clostilbegyt? Podělte se o pozitivní zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3283
1.10.14 11:07
@Papaj29 píše:
@Keshi A jak dlouho si bobulky jedla?? :mavam:

Necelé 3 měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.10.14 16:39
@Papaj29 píše:
@Piškotka malinka Tak to moc gratuluji. Ja mam mirnou formu PCO, u me ovu obcas probehne, ms chodi cca mezi 32-43 dny, ale chodi. Clostik mi napsal jiny lekar, nez muj gynekolog a nam se zadarilo druhy cyklus, ale skoncilo to ZT a nasledne spont. potratem. Muj gynekolog mi tvrdi, ze clostik nepotrebuji, tez jsem nemela odvahu mu rict, ze jsem byla jinde, tak zkousim prirodni lecbu, vitaminy na plodnost a bylinky. Vy ste se snazili jak dlouho?? :mavam:

@Papaj29 snazili sme sa 2 roky. Brala som 1 tabletku po dobu 5 dní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.12.14 01:11

Ahoj holky, taky budu brát ted Clostilbegyt. Snažíme se přes 2 roky a zatím vůbec nic. Už začínám chytat nervy, bude mi 30, myslela jsem si a doufala, že to půjde líp a že do třiceti už budu jedno dítě mít. :nevim: Spermiogram má přítel vpořádku, ale já mám ted rozházený cyklus, jj to je ta psychika :oops: Snažím se nestresovat, ale už to jde čím dál hůř. Každou chvíli vám to někde někdo připomene, jestli už plánujete, spousta kamarádek má děti nebo jsou těhotné, u doktorky vidím samé těhulky a tak mám pořád v sobě ten pocit a pořád to buď vědomě nebo podvědomě vnímám a řeším. Už jsem brala Dostinex na snížení prolaktinu, v minulém cyklu jsem brala Duphaston a nepodařilo se. Teď mám začít brát Duphaston znovu od 17. DC, jenže podle ultrazvuku to prý vypadá, že ovulace asi tenhle cyklus ani nebude, takže předpokládám, že MS opět dorazí a pak mám začít brát Clostík od 3. dne. Pak mám přijít na další UZ, aby se zjistilo, jak tělo reaguje na stimulaci…no tak jsem teda zvědavá, jestli už to brzo konečně přijde… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1287
22.12.14 12:09

@Peťulínka29 Tak to jsme na tom byli stejně. My se snažíme 19 měsíců, jeden potrat na úplném začátku(nedá se to brát ani jako těhu)druhý ZT po clostilu ted v srpnu :zed: ale dostala jsem se z toho a psychicky jsem uz naprosto v pohode. Našla jsem si jinou zábavu a užívám života. Co ti mohu doporučit je INOFOLIC, jestli jsi slyšela. Dej si ho vyhledávače. Já beru už 3 balení a budu pokračovat. Parádně se mi upravila menstruace, dokonce i ovulace se pomalu ale jistě startuje, sliznice roste paradne jako nikdy. Je to zázrak. Akorát se mi udelala cysta, ale to je ze stresu co jsem ted mela v práci. Ale je to dobrý start. Folík vyrostl :palec: Clostík vyzkoušej, já už ho brát nechci, nechci tě odrazovat, uvidíš sama jak budeš reagovat. A ten stres z okolí znám, mě se taky všichni ptají, hlavně v práci, jsou otravní!!! Dokonce se ptaj rovnou:A vám to asi nejde, nebo proč? :cert: :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.12.14 00:45

@Papaj29 Ahoj a díky za podporu! ;) No já jsem taky Inofolic už zkoušela, i Nosifol (to je skoro to samý), to bylo někdy začátkem roku a je fakt, že tenkrát jsem měla menstruaci v pohodě a i jsem vždycky v půlce cyklu cítila lehkou bolest v podbřišku, zřejmě byla ovulace. Jenže tenkrát jsem nechodila na UZ tak vlastně pořádně nevím jak to uvnitř působilo…No pak do doho přišly problémy se špatnou cytologií a musela jsem podstoupit kónizaci. Ted už mám cytologii dobrou, ale těhotenství pořád nic… :| Doktorka mi ted doporučila nějakou novinku GRAV-IN, v lékárně mi to objednali, je to kůra na 2 měsíce a stálo to 1400,– 8o :) no mazec…ale zkouším fakt už všechno možný. Až tohle doberu, tak se určitě vrátím k Inofolicu, něco na tom určitě bude, a je cenově dostupnější. A ten Clostík taky zkusím, co to se mnou udělá. Jinak máš pravdu, určitě to chce se zaměřit víc na něco jiného. Plánuju, že začnu víc cvičit, ať mám ze sebe lepší pocit :P A budu se víc soustředit na rekonstrukci nového bydlení s přítelem. No ale ty lidi jsou vážně někdy na zabití, taky to zažívám hlavně v práci, že si někdo rýpne, že už mi bude 30 a co teda děti, kdy jako plánuju?? 8o Fakt děs! Tak přeju hodně síly a oboum nám držím palečky, ať se to brzy konečně podaří a všechno je vpořádku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1287
24.12.14 10:29

@Peťulínka29 Dočetla jsem se, že INOFOLIC je dobrý pro ty, co nemají ovulaci nebo pro ty co mají PCO. Mě v březnu zjistili PCO, od září jsem na sobě začala makat, hned po ZT(potratu). Detox(aloe vera),colostrum, odkyselení-pro balanc, kontryhel a ted už 3 balení inofolicu a menstruace se zlepšila, je silnější a moc ti ho doporučuji, myslím že v něm vidím velkou NADĚJI :srdce: :srdce:Ted mi gyn. dělal HP a vyšel dobře. A cvičení je určitě dobrý, nebo i zhubnout pár kg :-) O té novince Gravin jsem taky slyšela. Tobě taky přeji ať se brzy zadaří :hug: :hug: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.12.14 00:35

@Papaj29 Jj, to je dobře že se takhle snažíš, taky už se to snažím řešit, ať se něco pohne k lepšímu. Taky zkouším různý pročišťující čaje atd. Ted začínám druhý měsíc ten GRAV-IN, bere se to 2× denně. Na ultrazvuku jsem byla asi před deseti dny 12. DC a doktorka říkala, že sliznice je už dost vysoká, že vypadá jako by už bylo po ovulaci, ale viděla tam jen jeden hodně malý folikul, tak říkala, že tenhle měsíc ovulace asi nebude, ale že se máme klidně snažit dál, člověk prý nikdy neví. No a beru teďka druhý měsíc ten Duphaston – to beru od 17. DC 2× denně po dobu 10 dní. Minulý měsíc jsem při tom Duphastonu docela špinila a pobolívalo mě v podbřišku, ale tenhle měsíc zatím dobrý, tak snad je to už na dobrý cestě, já s tím špiněním před MS měla problém už i předtím, tak snad se to všechno zlepšuje. Za týden by měla dorazit MS, což tentokrát počítám, že asi opravdu dorazí když zřejmě nebyla ovulka, a pak od 3. dne cyklu mám začít ten Clostík. Jsem zvědavá, jestli to bude mít na mě nějakej pozitivní účinek. Beru i kyselinu listovou a po dobrání toho GRAV-INU se vrátím zas k Inofolicu. Ale nějak se mi pořád nedaří vypustit to všechno z hlavy, kor teď jak mám dovolenou a víc času přemýšlet :) No nic, jdu spát a budu se snažit moc nepřemýšlet :P Zdravím :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3672
5.2.15 09:52

Ahoj holky, jsem zde nová a budu moc ráda, když mi poradíte, nebo se podělíte o své zkušenosti.
Tento cyklus jsem poprvé začal užívat clostilbegyt - 3-7DC. Včera jsem byla na UZ, bohužel dominantní není zatím žádný, mají 10mm, mám přijít zítra.
Co myslíte, je ještě možnost, že dorostou? Bylo to 12DC.
Jaké máte zkušenosti VY? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1023
25.2.15 11:38

Ahoj,

nevíte někdo jestli se může kombinovat Clostilbegyt s gynexem? Berala jsem clostibegyt zatím první měsíc a 13dc na ultrazvuku mi dr. říkal, že zatim nezabral, tak jsem myslela že bych to podpořila ještě tím gynexem, ale nerada bych to naopak zhoršila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
25.2.15 21:36

@Market333 gynexem nic nezkazíš mě taky Clostil nezabral napoprvé zvýšila jsem další měsíc dávku a zadařilo se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1287
25.2.15 22:50

Ahoj holky,
chtěla bych se zeptat, jestli některá z vás na tom byla podobně jako já.
Užívala jsem clostík v červenci 2013 a zadařilo se, ale byl z toho ZT a následně přirozený potrat v 7tt. Od te doby zkouším přírodní věci(inofolic, fytosoja forte,..) a zatím těhu nejsem.
Podařilo se některé z Vás otěhotnět po ZT s clostíkem znovu a miminko se udrželo?
Popř. co ste podstoupili, užívali a jak těhu probíhalo a probíhá.
Děkuji moc.
:mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1023
16.3.15 09:40

Když jste brali clostík, dělali jste si těhotenský test i když jste dostali MS? kvůli tomu že se ten clostík nesmí brát v těhotenství, a někdo mývá ms i na začátku těhotenství…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3672
18.3.15 10:02
@Market333 píše:
Když jste brali clostík, dělali jste si těhotenský test i když jste dostali MS? kvůli tomu že se ten clostík nesmí brát v těhotenství, a někdo mývá ms i na začátku těhotenství…

Já jsem si test nedělala, prostě přišla MS, jasná, silná (odešla děložní sliznice), takže takto u mě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.5.15 22:01

@Papaj29 @brůča - prominte holky, nebyla jsem tu dlouho.
my se snazili cca 1,5 roku. a brala jsem 1 tabletku po dobu 5 dni. Uz cekame jen na porod. Termin mam za tyden tak uvidime kdy to pride :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1287
6.5.15 17:27

Zdravím všechny a potřebuji od Vás, Ty které se jim zadařilo po clostíku a mají už děti poradit. Mě řekla léčitelka, že při umělém otěhotnění(clostil, apod) jsou děti nemocné a nebo mají vady, atd…že ho brát v ŽÁDNÉM PŘÍPADĚ NEMAM, já jsem se jí vysmála a řekla jí, že tomu nevěřím. Prosím o vaše názory, budu mooooc vděčná :-) jestli jsou Vaše miminka a děti v pořádku :-) děkuji moc :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová