Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, chci se zeptat, jestli ste pri clostiku v dobe ovulace meli pri tuleni tlak v podbrisku, hlavne vajecniky, au au…Mam mit ovu dnes, mozna zitra. Diky
@Papaj29 Tak to jsou samé dobré zprávy, všechno ti to ideálně vyšlo, takže šance veliká
A souhlasím, pozitivní přístup udělá hodně. Tak pěkně pojišťujte
No já při Clostilu taky vždycky třeba 12. DC cítila podbřišek, a dle utz to byla chystající se ovulace. A taky to pak při tulení nebylo úplně příjemné
Něco podobného mi dělá i ten Nosifol, taky podbřišek trošku cítim, tak člověk aspoň ví, že se tam něco děje. A Gynex zatím taky hodnotím pozitivně, určitě mi pomohl po tom nevydařeném těhu srovnat rychle hormony zpět, menstruace už dorazila, a kromě toho pozoruju i zlepšení pleti ![]()
@Nikuše24 Chlap musí něco vydržet
Snad se nebude moc bránit ![]()
Jo a já mám předepsaný od doktorky teď Anopyrin, prý pro případ, že by ten potrat byl způsobený poruchou srážlivosti krve…žádný testy mi nedělala, ale prý je to jen malá dávka, můžu to brát preventivně a ničemu to neuškodí
Ahojda, potrebuji poradit, jak poznam, ze ovulace uz probehla? A kolik mm vyroste folik za den? A praska pri 22mm? Ja mela 12 DC 18 a 19 mm.To zacalo bolet bricho. A 14-15 silna bolest bradavek. Dekuji za vase nazory ![]()
@Papaj29 ahoj
jsem zrovna tu
Já slyšela, že folík roste tak 1-2 mm za den, a praskne když má přes těch 20 mm…a i podle té bolesti to vypadá, že ovulka ti proběhla
Nezkoušela jsi ovulační testy?
@Peťulínka29 No,ovu testy mam doma, ale tyhle tri dny byly narocne a nevzpomnela si, ze bych si je mohla udelat
Spis jde o to, ze sme se snazili od 12 DC kazdy den, dnes jsem 15 DC a manzel mi vecer odpadl, proste ko.Ale to by kdyztak spermie mohli prezit, pockat na pripadnou ovu, ne?
Ovu test udelam zitra.
Dekuji za nazory ![]()
@Peťulínka29 Cauky,tak dnes rano ovu test negativni, ta carka co se ma objevit byla jen slaboulinka, zitra otestuji zas a pokud bude stejna, tak je uz po ovu ![]()
@Papaj29 tak to vypadá, že ovu už byla
ale spermie by ty 2,3 dny měly vydržet, takže i kdyby se teprve chystala, tak by to bylo OK ![]()
@Peťulínka29 Ahojky,tak píšu postřehy, jak se cítím a co nového. Tak jsem 16DC a šíleně mě bolí bradavky, mam je nateklý. Další věc, všude se mi vyrojilo akné-i na zádech
A začalo mě bolet břicho, hlavně na pravé straně a střílí mě to až do zad, hlavně při prudké chůzi, takže musím chodit pomalu a opatrně, nebo když si sedám na židli, tak mě v pravo bodne a jsem z toho taková vyděšená, protože jsem tyhle podobné bolesti měla v prosinci a měla sem tam 5 cm cystu
Takže pokud tam je cysta, tak toho svého gynekologa už zabiju, měl mi dát pregnyl(injekci na spuštění ovulace), když mívám cysty. S mým gynekologem to je na prdlačku, všechno u něj trvá dlouho… pořád zvažuji změnu!!!
Co myslíš ty? Jak si pociťovala ty poovulační stavy? A měla si někdy cystu?
@Papaj29 Ahoj, a bolí tě to hodně?
Já teda taky pociťovala, že se v tom břiše pořád něco děje a beďarů jsem měla fůru
Ten měsíc co jsem po Clostíku otěhotněla mě každou chvíli píchalo na jedné straně v podbřišku, myslím že to byla levá strana - jakoby v místě hned nad tříslem…taková zvláštní bolest, kterou jsem do té doby neznala. A pak než jsem udělala těhu test tak se mi pleť najednou začala vylepšovat. S cystama problémy nemám. Ale ten Gynex jestli ještě bereš, tak by měl pomáhat i na cysty…Kdyby to bolelo hodně, tak radši skoč na gyndu…a jestli se ti dr. nezdá tak asi radši fakt vyměnit ![]()
Jestli chceš, přidej se k nám do diskuze: „Clostilbegyt, Pregnyl, časovaný styk - vyšlo to?“ Tam mají holky hodně zkušeností a se spoustou věcí poradí. Kromě toho je to dost plodná diskuze
holky tu těhotní jak po másle, takže doufám, že se taky nakazím ![]()
Ahoj holky, mám takovou otázečku… bolely vás po clostíku zuby??? mám je zdravé a je to jako by se chtěly samy vytlačit ven… asi mě z toho klepne… tohle neznám a je to jediné co mě napadá…
@Peťulínka29 No,boli me to presne nad pravou kycli a hlavne vcera vecer, jaky to bude dnes, napisu vecer. Jen doufam, ze to nebyla ovulace, my se snazili jen do nedele. Proto bych priste volila pregnyl acasovany sex, to je jistota. Vcerejsi ovu test trochu stmavl, ale je slabsi nez kontrolni, takze ovu asi uz byla…dnes uz tam je duch.
@Papaj29 já právě s těma ovu testama nemám moc zkušeností, ovulka má proběhnout až den po výrazně pozitivním testu?
Já ti nevim, ale to píchání v břiše…u mě bylo spojené s otěhotněním, a jak se přiblížila MS tak jsem číl dál míň pociťovala ty příznaky co mívám před MS a cítila jsem už pak jen to píchání a divnej tlak nebo pnutí v břiše. Nepamatuješ si, co s tebou dělal Clostík minule? ![]()
@Nikuše24 Mě se stalo, že mám poslední dobou zuby někdy jakoby citlivé, až trochu bolestivé, už jsem šla i k zubařce, jestli nemám kaz, ale prý tam nic neni. Tak jestli je to těmi hormony… ![]()
@Peťulínka29 no já byla u zubařky před 3 týdny a je k ní těžké se dostat na objednání natož jako bolestivý ráno… leze mi to na nervy… ale mluvila sem teď s mamkou a ta říkala že jí ty tlaky dělaly vždy před MS, a jelikož sem v sobotu dobrala clostík tak si. myslím že je to z toho a už bude klid… ani prášky na bolest nechci jíst kdyby se nám zadařilo… ![]()