Pomohl vám Clostilbegyt? Podělte se o pozitivní zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29.5.15 20:16

@Papaj29 jj to si radši dojdi, teď budeš potřebovat víc odpočinku, víc se šetřit ať jsi vpořádku, a pak se bude i prckovi u tebe líbit :andel:

Folík mám napravo, 18 mm, sliznice prý taky pěkná, takže jsem dostala Pregnyl a teď už se jen pořádně snažit :) Sakra, teď se už asi pro ten gel nikam nedostanu, třeba by to taky mohlo trochu pomoct…vy jste ho používali? Já chlapa teď krmím Selenem a Zinkem, ale on teda měl spermiogram dobrej, takže to jen tak pro jistotu. No nechci se moc upínat na to, že to tenhle cyklus hned vyjde, byla bych pak hodně zklamaná, ale i tak doufám, že to nebude trvat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1287
29.5.15 21:05

@Peťulínka29 PRAVE ZE TEN GEL SEM si kvuli tomu koupila, mela sem vse dobre promysleny a dost nacteno, abychom to fakt pojistili.
Ted soulozte kazdy den, po aktu zustan lezet na zadech, alespon 10-20 minut. Nebo udelej svicku.
At spermijky neutecou ;)
Ja bych porad spala. Dnes sem usnula i venku na lehatku ;)
V nedeli me ceka jedna nocni a pak si zajdu pro neschopenku :mrgreen:
A tobe, tfuj tfuj tfuj :srdce: drzim palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.5.15 13:10

@Papaj29 včera jsme pojistili, dneska taky musíme a radši ještě i v neděli. JJ snažím se nevstávat hned po, aby měly spermie šanci se tam udržet, doktorka mi i radila, že mám zůstat spíš na břiše, že mám zakloněnou dělohu. Tak jsem vždycky na kolenou s vystrčeným zadkem, ať tam pěkně natečou, no je to někdy docela zajímavý :mrgreen: Tak uvidíme, co z toho bude…když nic, tak třeba příště :)

To je paráda, že tobě to tak krásně vyšlo, měla jsi všechno dobře pojištěný a podařilo se, moc ti to přeju :hug: Ta únava si myslím, že teď bude hodně, já byla unavená v tom březnu, ještě než jsem si udělala test, byla jsem fakt jak medvěd, usínala jsem i přes den :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
31.5.15 19:51

Ahoj děvčata tak já jsem doužívala clostík a utrouš no a teď je to druhý den nic nebrání a dorazila ms… chce se mi brečet… jediná výhoda nebolí ani mě nebolely prsa… no tak tento měsíc zase utrouš a pak se uvidí…už mě to přestává bavit… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1287
31.5.15 20:20

@Peťulínka29 Ted me tak doslo, tobe dala pregnyl? I bez toho, ze si uzivala clostil?? Tak to mas svedomitou doktorku. Ja si musela clostil vydupat a trvalo to rok, nez mi ho nakonec dal.
Urcite to klapne. Ovu probehla asi dnes. Tak drzim palce ;) Me tehu test sili, jeste si udelam treti zitra a v patek na gyndu ;) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1287
31.5.15 20:22

@Nikuše24 Ahoj,to me mrzi… a kolikaty cyklus mas clostik?? A jak dlouho se snazite?? :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.5.15 22:23

@Papaj29 Dala mi Pregnyl sama od sebe, ani jsem jí nic neříkala. Doktorka je fakt super, ona ví, jak se tím trápím, tak se snaží udělat maximum. Myslíš, že ovulka proběhla až dneska? :think: Tak to ještě, že jsme i dneska pojistili :) No je to možný, ten folík měl v pátek asi 17,8 mm tak musel ještě trochu dorůst.
To je moc dobře, že ti testík sílí, je to tam, kočko! :srdce: :dance:

@Nikuše24 Neboj, ono to vyjde! Chápu tě, že je člověk zklamanej, když dorazí MS, to já jsem vždycky taky :? Mě Clostil zabral až 3. cyklus, a taky jsem si pořád říkala, proč to nejde, když v podstatě tomu nic nebrání. Ono to přijde! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1287
1.6.15 08:56

@Peťulínka29 Tak to ti doktorku zavidim, ja doktora ukecala na pregnyl a bylo to marny. Pry ho nepotrebuji…bla bla. Ale tady jde o spravne nacasovany styk ;)Ja to mela jako ty, v patek 18 mm a snazili sme se patek, sobota a nedele. A pak az dalsi sobotu byl cas.
A po pregnylu folici praskaj do 36 hodin, asi tak. Mrkni na net.
Ja sem se vcera vecer merila a mam zvysenou teplotu: 37,2. Ale pry to je normal.
Pokud ste to pojistili 3krat, tak parada, za tyden ve ctvrtek uz muzes testovat, jako ja.
Ted sem si udelala posledni test co sem mela a cerka je uz stejne silna jako kontrolni :palec: :palec: :palec: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.6.15 20:12

@Papaj29 No právě, po tom Pregnylu aspoň člověk ví, který dny by se měl snažit a i když to ovulku úplně nezaručí, tak aspoň zvýší šanci, že proběhne. Tak hlavně, že se to u vás podařilo, i když ti doktor nechtěl vyhovět. Už máš čáry jak dálnice? Tak to je super! :palec: To ti moc gratuluju :hug:
No my jsme se vlastně snažili celý týden, jak jsem nevěděla, kdy bude ovulka, a nechtěla jsem to prošvihnout :D A když v pátek na ultrazvuku vajíčko ještě bylo, tak jsme pokračovali dál - pá, so, ne, po :mrgreen: No ale co mám už zkušenosti, tak to stejně vyjít nemusí, kolikrát už byla takhle ideální situace a pak jsem si říkala, proč to sakra nevyšlo, když v podstatě tomu nic nebrání…No uvidíme, když ne teď, tak třeba další cyklus. Takže budu radši čekat na MS a testnu až když by nepřišla :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1287
2.6.15 21:08

@Peťulínka29 Drzim palce :hug:
Testy ze ctvrtka, soboty a pondeli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.6.15 21:41

@Papaj29 děkuju! :srdce: Testíky krásně sílí, paráda :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1287
3.6.15 07:41

@Peťulínka29 Jo a co myslis,26.6 jedeme busem do Italie. Jet ci nejet?!
Asi podle zdr. stavu a co rekne doktor, vid?
No, ted se zacalo oteplovat, musim byt vestinu. Ale mame tam rezerve na lehatka + slunecnik, pres poledne bych chodila na pokoj. Spis jde o tu cestu. Abych to zvladla.Asi 12 hodin jizdy.
:think: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.6.15 13:17

@Papaj29 asi by se mi moc nechtělo dovču rušit, ale je třeba zvážit, že cesta je poměrně dlouhá, možná se ti bude chtít i častějc na malou a celkově to nepohodlí v autobuse… :think: No, asi bych jela, pokud bych se na to cítila a nebylo mi špatně, ale určitě to prober s doktorem. A se sluníčkem to moc nepřehánět ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
4.6.15 15:07

@Peťulínka29 Ahoj clostík jsem měla poprvé a teď mi ho už nenapsala a řekla že počkáme a uvidíme :zed: @Papaj29 první cyklus a snažíme se 2,5 roku… zachvíli to vidím na chocholouška…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
4.6.15 15:08

@Papaj29 jinak velice gratuluju :hug: a ať jste zdraví :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová