Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Peťulínka29 Já si řekla že to nechci hrotit… už je to buď a nebo… tak to držím pěsti jak jen budu moct ![]()
@Nikuše24 to je správný přístup
ale jistě to klaplo a dobře to dopadne! ![]()
No u mě je to trochu běh na dlouhou trať…
Ale doufám, že by to mohlo s Clostilem znovu klapnout, minule mi zabral 3. cyklus, i když to pak nedopadlo… Teď beru 2. cyklus tak věřím, věřím, že by to snad mohlo zase brzo vyjít ![]()
@IvePr Tak ti držím palečky
Já beru Clostil druhý cyklus tak jsem na to taky zvědavá…
Už jednou mi pomohl k otěhotnění, ale těhu se neudrželo, tak jsem zvědavá, co bude teď…
@Peťulínka29
Já teď za 14 dní budu brát úplně poprvý, tak se trochu bojím co to udělá nebo neudělá. Ale četla jsem tu na to, že to dost holkám pomohlo, tak snad se podaří
![]()
Jinak Ti taky držím palce, aby Ti to vyšlo… ![]()
@IvePr Opravdu hodně holkám to pomohlo, tak snad se taky budeme brzo radovat ![]()
Holky prosim o radu ohledne clostibegytu.syna se nam nedarilo dlouho udelat, pak gynekolog z krve zjistil ze nemam ovulaci kuli hypofunkci stitne zlazy. nasadily mi leky na zlazu a on k tomu na podporu dal i clostibegyt, po kterem jsem 2 mesic otehotnela. prosim ed bychod radi druhe.ale jeste beru antikoncepci a rada bych kdyby se to samozrejme povedlo po vysazeni nejlepe hned.ted mi jde ale o to ze bych rada opet zkusila clostik nez kazdy vecer travit na negativnim tehu testem ze zase nic. myslite ze mi to doktor bez problemu napise? on ma v zaznamech ze beru antikoncepci a lhat se mi mu fakt nechce.diky za vase rady.jo jinak ja byla se synem na rizikovem tehu kuli krvaceni, myslite ze je to pravdepodobne i u druheho tehu?
Ahoj, tak v pondělí budu 13. Dc, tak odpoledne jdu na kontrolní ultrazvuk jestli clostík zabral… Doufám, že jo. Ale uvidíme…nemám žádný vedlejší příznaky, jak tu většina píšete…tak budu doufat… ![]()
Ahoj, tak bohužel nepřidávám pozitivní zprávy…Clostil u mě bohužel vůbec nezabral, ani jeden folík…:( Tak jsem dostala zvýšení dávky na příští cyklus na 1-1-1 a když ani to ne, tak mě čekají nějaký injekce…
![]()
Ahoj Holky, chtěla bych se zeptat zda máte podobné zkušenosti s úžíváním clostibegitu jako já a zda je to normální nebo mi prostě prášek nesedí?
Užívání 1-0-1 pod dobu 3 cyklů do 5-9 dne. Měla jsem řadu vedlejších účinků v době užívání, ale i po něm - zkrátka mi je špatně celý měsíc (v době užívaní mdloby, úzkost, slabost, zvýšená teplota kolem 37,0-37,2) a v druhé části cyklu se mi dostaví slabost a zvýšené teploty taky kolem 37,0 - 37,2. No zkrátka se cítím moc fajn - měl někdo podobné zkušenosti? Moc děkuji za radu ![]()
@Nela12
Poraď se se svým doktorem…
Ale já osobně bych byla radši, aspoň bych věděla, že to se mnou něco dělá… ![]()
Já měla Clostík 1-0-1 od 3. do 7. DC a absolutně bez reakce…žádnej folík. Teď mám poslední pokus 1-1-1 tak uvidíme ![]()
Ahoj holky, chci se zeptat, zda nemáte jednu krabičku clostilegytu nazbyt
@Peťulínka29 Ahoj tak ja nevim po kake dobe jsem se tu objevila, ale mam pouze a jen dobre zpravy… Prave dnes v sedm rano jsem objevila nadherne // carky… V pondeli gynda a jupiiii uzivat si kazdou ranni nevolnost, i vecerni a usinani vsude… Je to vycerpavajici a jelikoz jsem psala ze na to kaslu tak jsem myslela ze to je jen tim pocasim a neresila to
vypada to na vanocni poceti
a jak jsi na tom ty??? Nenut me si to cist nebo hledat hned usnu
jo a prirozene bez chemie
proste zazrak
![]()
Ahoj holky. Mam za sebou behem posledniho roku nekolikrat clostilbegyt a 5 inseminaci.muj dotaz se tyka toho, jak na vsech diskuzich holky pisou, ze se muze jen 6 x za zivot. V pribalovem letaku totiz nic takoveho psano neni. Kde se tedy tato mozna klamna informace vzala?
@markyska82 Taky jsem si všimla, že to tu spousta holek na diskuzích psalo. Já sama měla teď Clostík šestej cyklus a zítra nás čeká IUI. Ale nikdo mě zatím neupozorňoval, že už nikdy brát nemůžu
A kamarádka ho brala už asi 10 nebo 12 cyklů, ne teda v kuse, brala třeba 5-6 cyklů, pak byla nějaká pauza a pak zase.