Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jj holky je to nespravedlivé, kdo nechce má hned a kdo chce tak má smůlu. já u prvního snažení nesnesla nic, těhulky, miminka, kočárky prostě nic, depka ze všeho nejvíc když se někdo zeptal „tak kdy bude mimi“, u druhého snažení to bylo jiné, nevadili mi kočárky, těhulky ale sourozenci, myslím tím že jsem viděla někde dvě holčičky sesstřičky, nebo že jde holčička a vezou kočárek s bráškou z toho jsem byla v totální depce. já sama bych ani druhhé mimi nechtěla ale chtěla jsem ho hrozně pro dceru aby měla parťáka. teď mě na těhu taky nejvíc baví to že se malá těší, o mimi mluví, pusinkuje mi bříško atd. já sama bych druhé ani nepotřebovala ![]()
Ahoj holky, chtela jsem se zeptat, jestli nahodou nemate nekdo zkusenost s bolesti hlavy po vysazeni clostilbegytu? po 4 mesicich jsem ho vysadila a ted jsem mela cyklus, kdyz jsem vzdy paty den zacla leky brat a ted vlastne ne, ale boli me uz snad 4 den hlava a to jako, ze fakt boli, tak jen zjistuji, jestli nahodou s tim nemate nekdo zkusenost. Dekuji moc za odpoved a hezky den vsem.
@Kwaczka píše:
@Orisek24 Ono je to někdy takové nespravedlivé. I ze svého okolí vím o párech, co ani nechtěli mimčo a mají ho nebo šli dokonce na potrat a na druhou stranu „ideální“ pár se zázemím a nedaří se dlouho…
Kamarádka říká, že to tak vesmír prostě chce. A že když na to mimčo člověk táááák dlouho čeká, že to má nejaký vyšší smysl. Musíme si říkat, že tam někde v dálce na nás čeká sakramentsky kvalitní potomek, jako odměna za všechny ty perepetie. ![]()
Ahoj Holky, dnes jsem v 15DC a dva folikuly 13mm, sliznice 7mm…Tohle asi nedoroste, co?
Asi se zblaznim
Mejte se, pa ![]()
@alenkkkaaal myslím že ještě šance je folikuly rostou +- 2mm za den
Ahojky..malilinkatá,
já mám furt slabou čárku na ovu, nic vyraznýho..ale byla jsem na KO v 8DC a byly dva folikuly 8mm a ted 15DC a jsou 13mm, takže moc nepovyrostli, měli by být 15mm a víc
Zatím beru jeden clostil, tak já nevím…
Před pul rokem jsem po něm hned otěhotněla, ale přišla jsem o to…
Nechápu, proč tak blbě reaguju.. Ale děkuji za povzbuzení!!!
@alenkkkaaal Já třeba reagovala až když jsem brala 2 denně tak třeba zvýšit dávku příští měsíc a bereš i něco na tu sliznici aby byla větší a mimčo se udrželo? Já brala Duphaston třeba. A ovu jsem měla 19DC.
Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat, tento cyklus mám poprvé brát clostík a nemůžu se dovolat mojí dr abych se poptala
když mám brát clostík 5DC - 10DC, tak za jak dlouho by měla být ovulka?
jsem trošku zmatená ![]()
Ahoj holky,,s přítelem se snažíme o miminko…byli jsme i na spermiogramu a ten má přítel na jedničku
…jen mě doktor předepsal Clostilbegyt a Utrogestan…a hned jsem dostala zvýšenou dávku…tak jsem zvědavá jak to bude probíhat a co se bude dít,,,docela mám strach zvedlejších účinků…budu ráda když mi napíšete vaše zkušenosti…ani n etuším proč najednou mám takové problémy..když už mám 11 letého syna. A druhé miminko nám dává zabrat. ![]()
@Anix aha…děkuji, já jsem si myslela, že když vezmu clostík, tak by ovulka měla být do určitých dnů…tak to jsem to špatně pochopila
![]()
@Dorina4 ovulku má každy jindy od 10-19 dne cyklu proto bys měla chodit obden na kontroly jak rostou.
@neonqa no…já na UZ chodila, ale pokaždé jsem to měla jinak. Vždy mi dr říkala jestli rostou nebo v jaké je to fázi…ale vzhledem k tomu, že moje doktorka ordinuje jenom v pondělí, tak tohle je pitomé. Ale právě jsem to pochopila tak, že po tom clostilbegytu by prostě do určitých dnů měla ovulka nastat…
@Dorina4 tak alespoň zajít na ultrazvuk v některý to pondělí, kolik si DC?
@Dorina4 tak to bych zkoušela od toho 10DC obden, pokud dorostou a prasknou tak by se mělo zadařit:-)bylo by dobry si to pojistit Pregnylem aby ten folikul 100pro prasknul ale když je tam dr. jen v pondělí… ![]()