Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jaké máte vůbec zkušenosti s těmito léky?
Četla jsem spoustu negativních recenzí a jsem z toho docela špatná… ![]()
@zlaticko281 ahá tak přeju at tu němčinu dáš, je to asi těžký, já bych to nedala..
No mi se o mimi snažíme už hoooodně dlouho.. nechráněný sex mám tak 7 let a nic.. prej jsem tlustá a že to nejde:( debil gyndař… tak jsem to přestala řešit až…
v prosinci 2012 jsem podstoupila bandáž žaludku abych zhubla… do dneška mám dole 40kg.
letos v květnu první návštěva v Sanusu, pan doktor velmi přijemný. a to stále ještě vážím víc než 100kg..nic mi na váhu neřek… Jem mi zdělil že asi v mým případu nemám ovulaci, proto mimi nejde.. Manžel spermio má nadpruměr:)
Tak mi nasadil clostil beru ho 5-9 DC a 12 den UTZ kvuly folikulám a ještě v květnu jsem byla na IUI.. pak v červnu IUI.. ale nepovedlo se… ted v neděli jsem dobrala utroš, tak čekám kdy to dostanu a jdu do třetího kola. a zeptám se rovnou už na IVF.. Jo Jinak je mi 31 a jsem Monika, vdaná a snažení o první mimi.
@Sendy27 píše:
Zdravím Vás,
dnes mi byl předepsán Clostilbegyt a utrogestan, ale dočetla jsem se, že Clostilbegyt nelze brát, pokud máte poruchu štítné žlázy a tu já mám. Nechápu tedy jak mi mohla moje doktorka toto předepsat když o tom ví…máte s tím nějaké zkušenosti??
Ahoj.. no já mám štítnou žlázu v pořádku… beru clostil i utrogestan a nemám problémy vubec žádný!! Na negativní věci se vybodni a vubec je nečti… já zase četla že clostil pomohl mnoha ženám k těhotenstvý, akorád prej po něm bejvaj cysty:(( já ho brala zatím 2 cykly a nic:)
@Bezinkaa
Aha tak to jo ja mam 90 kg a 158 cm takze baculka. Heled chtela jsem se zeptat kdyz je ovulace tak me píchalo v pravo a v levo v podbrisku. Jsou to priznaky Ovu??
Já mám právě poruchu štítné žlázy strašně dlouho a beru řadu let prášky. Vždycky jsem měla problémy s váhou, ale opačného původu nemohla jsem nikdy přibrat a spoustu lidí mě považovalo za anorektičku. Doktorka dostala podezdření na polycystické vaječníky a brala mi dnes krev a předepsala právě clostil a utrogestan. Ale u toho clostilu se nesmí užívat pokud máš špatnou štítnou žlázu, přitom to má dokrtorka ví, tak to nechápu…
@zlaticko281 já ovulaci vubec necítím že bych jí měla.. ale četla jsem že to tak je:) že při ovu píchá v podbříšku.
@Sendy27 píše:
Já mám právě poruchu štítné žlázy strašně dlouho a beru řadu let prášky. Vždycky jsem měla problémy s váhou, ale opačného původu nemohla jsem nikdy přibrat a spoustu lidí mě považovalo za anorektičku. Doktorka dostala podezdření na polycystické vaječníky a brala mi dnes krev a předepsala právě clostil a utrogestan. Ale u toho clostilu se nesmí užívat pokud máš špatnou štítnou žlázu, přitom to má dokrtorka ví, tak to nechápu…
Tak ráno doktorce zavolej a raděj se připomeň… to raděj neber, to bych neriskovala.
Já se právě také bojim co by to způsobilo…jinak manžela také poslala na spermiogram, tak uvidíme jak vše dopadne. Každopádně na to že mi bude 22 let, mám potíží až dost bych řekla ![]()
Ajojda, hele nevim jestli stitna zlaza ma s tim neco docineni DR by mel rict vice. Nevahej a na vse se zeptej. Jita Hradec kralové ![]()
@Bezinkaa aaaha tak to by bylo v tom pripade asi dobre znamení. Jsem na to zvedava. Ale vůbec me to nebavi sledovat a pocitat ty dny. Stejne nevim kdy presne se miliskovat, a kdy delat testy a co je ten Pregnyl atak jsem uz z toho uplne hotova. Co je IUI nebo tak neco co tady holky pisou??
Ahoj tak já mam dnes zase ducha na testu For You včera to byl test Benu, neměly ten clearblue když mi ho kamarádka zítra přiveze tak to zkusím ![]()
@pajisek90
Tak super uz jsem byla nedockava jestli napises nebo ne. Tak zitra to zkus a dej vedet dopolko jsem doma takze muzes psat.
Jasný určitě dám vědet
a jak jsi na tom ty? Mas nejake příznaky?