Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Macik84 jéé taky jsem dneska vzala první prášek clostíku takže začínáme boj spolu
držím palce jen si oprav to záhlaví, snad od července 2013? ![]()
@Andys5. píše:čauky Kočíí,
@Bezinkaa Ale jsi dobrá!!! a jaké, že máš problémy vlastně??? jako myslím s otěhotněním![]()
![]()
![]()
![]()
@Bezinkaa @martulkasloník děkuji, doufám, že sa nám zadaří já někdy ovu mám, někdy nemám, tak snad to pomůže ![]()
Ahoj holy špinili jste některá po clostíku? mám v sobě 3. tabletu a dneska jsem měla na kalhotkách malinko zašpiněno, fakt malinko, normálně nikdy nešpiním tak asi ty hormony nebo nevím
@martulkasloník a není to ovulace? Já beru třetí den a jen mě trochu pobolívají vaječníky, takže snad se to obejde bez problémů.
@martulkasloník Ahoj, no já po clostíku nešpinila, necítila jsem nic, žádný špinění ani bolesti… Ale má dost nežádoucích učinku. tak třeba to k tomu patří.. ![]()
@Macik84 no to právě nevím, podle hlenu se mi nezdá že je ovulace, ovutesty si koupím až dneska. no pojistili jsme to včera radši, manžovi se nechtělo ale musel
ovulku mám vždycky kolem 15. dne tak že by teď díky clostíku přišla už 6. den? ![]()
@Bezinkaa tak to máme podobné, my také nemáme žádné problémy, ale já asi nemam pravidelně ovu, i když jí někdy mam no, ale i přesto, že jsem byla stimulovana 7 měcíců clostilbegydem a ovulka byla na 1* tak se to nepovedlo:-(
Ahooooj holky, tak já dnes nevydržela a proběhla zkouška testu.Sice jsem 9 den po IUI, ale test byl sněhobílí, ani už známka po pregnylu. No nic zkusím ještě v neděli, ale myslím že zbytečně:-))
no ale jedeme dál počkám na MS a jde se do druhýho kola IUI. ![]()
Ahoj holky, po dlouhé době Vás zdravím
Andy, moc mě mrzí, že to nevyšlo
hlavně, že už jsi v pohodě a nevzdáváš to
Jinak u mě taky nic moc…v CARu, už si mysleli, že to vyšlo, ale nakonec nic…dostala jsem to
Teďka mám objednaný Gonal a schváleno první IUI, ale jaksi zase nedorazila ta mrcha MS, takže se to celé šoupne
Takže furt jen čekat a čekat ![]()
Ahoj.. Tak já dnes 11 den po IUI a na na testu bílo, takže vynechávám utroš abych to dostala, pak clostík a pak do CAR na nový pokus IUI..teda jesi bude vše v poho:(( achjo..
Ahoj holky v pondělí jdu na utz po clostíku jestli je ovulka nebo ne, docela mám bobky aby tam nějaké vajco bylo. pobolívá mě břicho občas hrozně píchne tak snad se tam něco utvořilo, @Bezinkaa to mě mrzí že to nevyšlo, snad příště. a jak vlastně to iui probíhá?
@martulkasloník Tak ted počkám až příjde MS pak beru taky clostík a 10 DC jdu na ultrazvuk… Ted před IUI mi dělal UTZ 12DC a měla jsem folik jen jeden
už docela velký, tak mi hned píchly pregnyl a druhý den jsem šla na IUI.
V den IUI příjdeš i s manželem/přítelem, tam dá vzorek a já šla na řadu za dvě hodiny. Nic to není, je to nebolestivý, Je to jako když jdeš na vyšetření ke gynokologii na sklíčko:) vo výkonu jsem ležela 15 minut a pak normálně odešla.))
Takže ti tam jen vstříknou to sperma jo a nebo ho nějak upravují nebo v čem to je jiné než kdybyste měli normálně sex?
@martulkasloník jo promyté a upravené spermie jsou tenkým katetrem aplikovány do dutiny děložní.