Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@hankaaaa
Napoprvé s tim radši nepočítej… ať nejsi zbytečně zklamaná a jsou tu i tací kterejm nepomohlo 7 dávek ![]()
@Anix píše:
@hankaaaa
Napoprvé s tim radši nepočítej… ať nejsi zbytečně zklamaná a jsou tu i tací kterejm nepomohlo 7 dávek
@Veronikq
Myslim na ní každej den… jééé tej musí hučet v uších… ![]()
@Anix no..doufám, že ne rok a ppul se snažíme tak snad to zabere ![]()
@Anix To mi povidej
taky na ni myslim porad a premyslim cim bych mohla pomoct ![]()
@Anix ted tak premyslim jestli ja pres tel. Nemam jinak ty smajliky
bo tady ten se mi kouka smutne dolu ![]()
@Veronikq na po 2? mám od ovu bolesti v podbříšku..píchání může to být tím clostilem
![]()
@hankaaaa muze to byt uhnizdovani nebo tay reakce na stimulaci treba to na tebe pusobi jinak… Kdyz jsem byla v darovat vajicka tak na me ta stimulace nijak nezabrala ale kamoska trpela i po punkci rikala ze ji boli bricho jako by to mela dostat… No asi ty hormony pusobi u kazde jinak a kolik dni si po ovulaci? Ja sem otehotnela ne 14 ale uz 12 dc podle ultrazvuku
uvidis
kolikatej si den cyklu?
@Veronikq @Anix Čau čuriny tak já už začínám být zase OK a budu se připravovat na další kolo IVF…samozřejme to, že je poslední mi moc nepřidá, ale holt to je život. Jo a ze zoufalství už jsem se také devčata objednala k léčitelce té nejznámější v ČR jmenuje se Eva Moučková bude mne hodina stát dvojku
sice na léčitele nevěřím, ale co už mi jiného zbývá a Veru spermáč máme OK
@Andys5.
Ty wole… léčitelka dražší pomálu jak rozvodovej právník… a doporučil ti to někdo kdo má nej výsledky s ní?
@Veronikq Ahoj dneska jsem 5dpo ovulace byla 15DC takže dneska jsem 20DC a BT se drží na 37.1 stále mě pobolívá podbříšek…tak snad to bude tim uhnízděním
![]()
@Anix http://www. youtube. com/watch? v=soY6RV3-mLY jasně až budeš mít čas mrkni jestli to teda půjde spustit na to je dost známá jinak bych tam ani nepáchla za ty prachy…ale i přesto na to nevěřím, ale nic jiného mi nezbývá než vyzkoušet už všechno at mam aspon pocit, že jsem pro to udelala vše.
@Andys5. @Anix @Veronikq
Ahooj děvčata… mužu mezi vás? četla jsem si tady vaše nějaký příspěvky a celkem jsem se i nasmála. Samý kozy a pr*del, hihi.. Taky jsem taková. Navíc myslím, že sem patřím. jsem nějako víc prostorově výrazná:-)) Přeju Vám krásný těhulkování, uplně závidím a @Andys5. držím palečky at poslední IVF výjde. prostě mušííí.
Tak ted něco o mě.. ![]()
O mimi se snažíme už hoooodně dlouho, ted 13.5. jsme byly poprvý v Car.Kde mi milý pan doktor řekl že asi nemám ovolaci, dostala jsem Clostil.. Ten jsem hamala a dnes večer poslední prášek. V pondělí jdu na UTZ, nevím co mě čeká dál už si nějak v tom stresu nepamatuju co mi při první kontrole říkal… Těší mě a snad nevadí že tu jsem Pá Monika:)