Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Veronikq @Andys5. škoda že tady není nějakej smajlík v podobě nahýho chlapa jako striptéra… nahej chlap je víc k smíchu než nám web emimino nabízí
![]()
@Anix hahahahahahahahahaha to máš recht.-) Holky teda, ale ještě furt nic, ale to břicho neni jako normální..bolí mi v kuse od 7 dne po transferu dneska jsem 11 a proste šílený bolesti mam to jsem ještě neslyšela, že by takhle v kuse to nějaká holčina teda měla ( asi za to můžou ty hormony), ale při 1 IVF jsem to teda neměla
. A testovat to teda rozhodne nebudu, nemam na to nervy pěkně si počkám až to dostanu. Maximálně kdybych to nedostala do nedele tak bych se přemluvila v pondelí asi testnout, ale dřív ani náhodou
![]()
@Andys5.
Tys to ještě nedostala???
Joo nevim kdo nám tady psal v pondělí že to určitě ten den dostane, že zná svoje tělo a ejhle, ono to tělo si dělá co chce… no po těch hormonech se ani nedivim ![]()
@Veronikq
Na víru ti sere i samotnej nahoře… to by Ája měla doma už mateřskou školku
![]()
@Veronikq hahahaha Anix tě taky oplodnila
![]()
a Ájo ne nedostala je to divný, ale bolesti neskutečný od toho pondělka furt stejný každej den. Pslala jsem Verče, že budu čekat do neděle a pak hodim test do té doby ani omylem, nemam na to nervy ![]()
@Andys5.
Hele tak se ještě v sobotu krapet opij… jen kdyby náhodou ![]()
@Anix ja jsem porad uplne stejna
nic nepocituju… Jen jak,,tloustnu '' a vazim vic
jedina zmena… 20,5 jdem na tu druhou genetiku to budu 20+5 tak doufam ze rekne pohlavi
a co Ty jak se citiis
kolikatej si uz tyden??
@Veronikq
Weru už je to trošku náročnější… jsem myslim 32tt. mimčo už je otočený hlavou dolů a tlačí pěkně na vagínu… takže delší vycházky nebo delší jízdy autem už jsou trošku utrpení. Joo a jinak si taky kynu jako kynutej knedlík. Už si napsala něco v tej uzavřenej skupině?
@Anix no na tu nastenku ale chtelo by to diskuzi
noo tak to tam mesic a rodis co
![]()