Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anix jenze ted ti nikdo. nemuze rict ze jsi tlusta a ze mas speky!!! jsi proste tehotna a uz mi vyfot pupicka pleaseeeeee
@Andys5.
Přesně tak… včera jsem si kupovala v Lidlu těhu legíny a triko… manža furt hlásil pupíkaty věci do nákupní košíku ![]()
A prvně řikam manželovi " woe važ si toho a užívej si to, poprvé ti na manželku čumí i jiný chlapi
"
I chlapi mi čumí po břiše… dřív čuměli jen na kozy a teď břicho ![]()
No to ani ne… Docela mi to zvedla trosku sebevedomi malo kdy jedu MHD ale kdyz jsem jezdila ( a tehotenstvi bylo max v planu ) a lidi me pousteli sedat… A zavrsil to chlapek od mojeho z prace co mu gratuloval k tehu podotikam cca pul roku predtim co mi prisel clostik od Anix
takze opravdu nebylo k cemu
@Veronikq
To je jako když já jsem loni 29.4 v neděli stála na přijmů ve špitále s tim že půjdu natu laparku a paní z vrátnice na nás křičela " vy jedete rodit " néé ty stará bábo… ![]()
http://www.stefajir.cz/?… myslim ze tim trpim… Jelikoz nohy mam kvpomeru k vrchuvtela celkem hubene
jen ten bachor tluste ruce 6'brad a atd ![]()
@Veronikq haha veru bud rada.za hubene. nohy jaaaaaa mam kejty a zadek ze nemuzu. sehnat kvuli kejtam kalhoty a pandero mam taky sice spis do stran nez dopredu a mam to rozlozeny up.do celyho. tela tak ze.jsem tlusta vsude a ty.mas mimi prdku a.mini nozky hihi
ale to jen ted stejne sem postavou celej zivot tehotna asi do smrti budu
a prisaham ze bych dala cokoli za l a stehna a zadek… Sem tak asimetricka az to boli… :p
pankac:
Kdy se dovis Andy ze je to ok?
Chtela sem napsat pr*del a prej vulgarismus… Jeste stesti ze me neslysi ![]()
Velkej zadek - základ dobrý rodiny… ![]()
V létě stíní, v zimě hřejou… ![]()
Až tlustý budou hubený, hubený budou studený… ![]()
@Veronikq. haha garantuju ti ze moje. kejty pr.el by jsi nechtela aby jsi v lete nemohla nosit kratasy nebo sukni a parila se v dlouhejch kalhotach nebo trictvrtakach
taky.mi to furt pise vulgarismy