Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@VerunkaS ty vychazky sou jen 6'hod. Ja si mohla vybrat kdy je chci… Dala sem si je od 13-19 ![]()
@Anix Ahoj drahá
co u Tebe noveho?? Co pupik ![]()
ty jo ja mam nahore 6 kg
![]()
@Veronikq. veru moc dekuji no ze zacatku to vypadalo blbe ale zjistilo se ze moje telo sice reaguje ale nejak pomalu, ale hlavne ze tak…ale stejne je hrozny ze ze 6 vajec zbyly jen dve ![]()
@Veronikq nevim no :-/ bojím se, že nemám průchodný vejcovody, ale laparo sem odmítla…pokud nevyjde ani inseminace, domluvili jsme se už na umělém
@Veronikq
Ahoj drahá… no pomalu jdeme do finále a pomalu ale jistě už i do tuhého… začíná to bejt pro mě všechno náročný, prcek se zatim ještě neotočil takže mi nakopává močák a vagínu - moc fajn to je ![]()
Na kila nahoře se vyser, co by zato jiný dali a navíc kdyby ti někdo v prosinci dal na výběr 15kg nahoře a těhu nebo nic tak je jasný že bys brala ty kila
Ve čtvrtek zase jedu na rizikovku do Plzně tak jsem zvědavá kolik už bude mrně vážit, počítam tak ke 2kg. Ještě stále jezdim autem, bych se posrala jezdim budem a ve městě sockou s tim pupkem
Jinak budu pomalu balit tašku, páč už se může stát cokoli a kdykoli.
Nooooo a co ty? Bude to ten kluk? Jsi asi cca. 20tt?
@Andys5. To sice jo ale radujme se za dve
kdy jdes na kontrolu
'jestli je vse ok
@Anix No ja jsem teprv 18+6 presne
20,5 jdem na ten druhy velky ultrazvuk tak se to dozvime
ted na kontrole neby videt pry je spatne ulozen nejak na trictvrte… No a kdy mas vlastne termin
presne… Kamoscce se itocili dvojcara behem 2 dnu
to ja porad pohyby necitim ani tuk
asi skrz ty speky
tasku nachystej at pak drapnes a jedes
a hlavne napis ![]()
@Veronikq
prosimtě já jsem nějakej první pohyb cítala až kolem 22tt… taky dlouho…
Oficiální termín mam začátek července ale dle velikosti jsme o týden starší a budou mi to vyvolávat takže cca. od půlky června kdykoli ale nejdýl 38tt. což je u mě kolem 20.6… takže tak. Už jsem odvezla i papíry na mateřskou, hroznej fičák. Věci ještě nemam úplně všechny nakoupený…
Hele Ája psala sz že to dřív dostane než aby testovala… flegmouš noooo. Aby jsme se za ní nevypravily sami s testama ![]()
@Anix To je koza
no kdyby jsi uz nemela buben (vzhledem k blizicimu se porodu ) tak bych navrhla ze tan pojedem na kafo
az tak pozde
uz bych ho chtela citit bo mi to porad nedochazi ze je tam
20.6 boze to je fakt iz za dvermi… Tesim se na fotecky
miminka
@Veronikq
Hele holky co jsou stejně těhu píšou co mají za kopance a rošády a že se na hov.. vyspí takže já osobně jsem ráda že to ty špeky trošku tlumí ![]()
Nejvíc je cítim když má prďola hlad nebo když mu pošlu něco sladkýho… Já už teďka teda do Prahy nejedu s bubnem… spíš třeba na podzim… aby jsme Áje ukázaly pořádnou antikoncepci ![]()
@Anix To je jasny
pak udelame vyleet…A je citit uz pro okoli nebo spis kdy to bylo cutit ![]()