Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Veronikq Jo jo za chvíli letím na druhé pigáro zatím je to OK
Ahoj holky chtěla jsem se zeptat, je možné, že by clostík mohl zkrátit cyklus? Já mám šíleně dlouhé cykly, poslední 54 dní a dr. mi teď nasadila clostík (1-0-0).
@veru82 Ahoj ja mam rekord i 120 dni.. clostik mi prvni cyklus srovnal na 33 dni dalsi uz na 40 a dalsi na 42.. predtim sem brala dufasthon a to bylo na den presne… je pravda ze mi cykly dal trosku do kupy.. ![]()
@Veronikq
Ahoj prde ![]()
Citím se tak nějak stejně… jen poslední týden bojuju s kyčlí… asi cvaklej nerv, takže více odpočívam, pak taham nohu za sebou jak hadr. Krátí se to jako blázen… už jen pár týdnů. Stále nemáme kočár, věci pro prcka nevyprané ve skříny ale naše heslo je.. JE ČAS ![]()
A co ty? jakej si tt.? už víte pohlaví? TP?
@Anix tedaa to mame cas se uz moc pravda neni
no ja zacinam 18 tt a asi kluk na kontrolu jdu 2
30 a na tripel 20.5 tak se urco zeptam
TP 2.10 takze jeste doba…
@Anix a ty se hezky setri aj skrz tu nozku
nechces nam sem hodit fotecku jak Ti slusi brisko ![]()
@Veronikq
ká na triplech vůbec nebyla ![]()
18tt. no tak to taky letí… já jsem 29tt. A uvidíme co Ája…jak to nastimuluje ![]()
@Veronikq
Zlatíčko vzhledem k tomu že jsem obézní normálně tak mi to břicho teda moc nesluší a hlavně já se normálně nefotim ![]()
@Anix píše:
@Veronikq
Zlatíčko vzhledem k tomu že jsem obézní normálně tak mi to břicho teda moc nesluší a hlavně já se normálně nefotim
@Anix No me se nikdo neptal jestli chci nebo ne
ale ten prvotrimestrialni sreening je v poho ![]()
No uprime Andy to preju od srdce a pokud bych mohla jak koliv pomoct udelam to. i Vajicka Vam andy klidne daruju / venuju ![]()
@Veronikq
já to měla v tom I trimestru též ok tak proto mě možná jinam nehnali.
Andy bych vajíčka teda nedala, sám mám málo a nechtěli dozrávat
a ani bych jí nepřála mojí DNA… ![]()