Pomohl vám Clostilbegyt? Podělte se o pozitivní zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4607
8.4.13 12:14

@Andys5.
HaHa… jste dělali děti o víkendu nebo co?! :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
8.4.13 12:18

@Anix Já tam o víkendu většinou vůůbec nechodím až pěkně v ponělíčko z prácičky :-)))Jinak manžel ted maká docela furt a tak jsem často sama doma :D :D tak chodím apon pořádně cvičit a na masáže..to víš dělám přípravu na IVF sice pozdě, ale přece haha :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4607
8.4.13 12:41

@Andys5.
Ve středu tam máš namířeno, co?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
8.4.13 13:06

@Anix Ano prosím jdu tam ve středu ráno..tak jsem zvědavá teda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4607
8.4.13 13:08

@Andys5.
Budu na Tebe myslet… já mam tento týden klid ale 17.4 gynda a hned 18.4 opět ambulance pro rizikové… z toho jsem vždycky hrozně vodvařená…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
8.4.13 13:25

@Anix Děkuji aha a co ti tam zkoumají v te ambulanci delají ÚT asi vid

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4607
8.4.13 13:28

@Andys5.
Hele to je návštěva za všechny prachy… čekárna narvaná, čekam tak 30-45min než mě vemou na utz, pak se vracim do čekárny a zase další čekačka, to je většinou kolem hodiny, pak mě zavolají do ordinace, doktor se mě zeptá jestli mě něco netrápí, přepíše si krevní obraz ze zprávy z diabetický, jako hodnoty atd. a toť vše. Přijďte za 3 týdny a 30korun…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
8.4.13 15:15

Ahoj holky, tak já jsem dnes byla na folikulometrii… dnes je 11DC a folikul jen 12mm :-(, paní doktorka mi říkala, že mi příští týden píchne pregnyl… ach jo, já mám zase pocit, že to je málo a že to zase nedopadne a to jsem si ted naordinovala místo 1 clostilbegytu 2 denně :-( už mě to nebaví :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
9.4.13 07:55

@Anix Aha no tak to je teda lahůdka :-(…no a jak se jinak cítíš???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
9.4.13 08:39

@VerunkaS Třeba ten pregnyl pomůže :) :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4607
9.4.13 09:43

@Andys5.
Jde to… do nedávna to bylo ok, ale teďka už mi to pomalu začíná, berou mě občas záda, všechno mi dlouho trvá a to co nosim pod kozama se prostě zatahnout neda jáko špeky a začíná to překážet :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
968
9.4.13 10:42
@VerunkaS píše:
Ahoj holky, tak já jsem dnes byla na folikulometrii… dnes je 11DC a folikul jen 12mm :-(, paní doktorka mi říkala, že mi příští týden píchne pregnyl… ach jo, já mám zase pocit, že to je málo a že to zase nedopadne a to jsem si ted naordinovala místo 1 clostilbegytu 2 denně :-( už mě to nebaví :zed:

To já ted už clostylbegyt brát nemám, brala jsem ho 3 měsíce a já měla folikul 21mm a po pregnylu mě minulej měsíc nepraskl a ted vyrostl na 29mm a už jsem nedostala ani pregnyl jen Agolutin :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
9.4.13 11:06

Zdena3530: Tak to Ti také nezávidím… :-( mě pořád MUDr slibuje inseminaci, ale teď o tom zas vůbec nemluvila… asi to nemá smysl, když je tak malý folikul… no uvidíme… pořád se utěšuji tím, že mám ještě relativně dost času… ale chtěla bych 3 děti… tak bych potřebovala postupně začít… :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
9.4.13 11:12

@Anix hahahhahahahah no jo holka ale co bych za to dala :-))), záda mě bolej i bez toho :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
968
9.4.13 11:17
@VerunkaS píše:
Zdena3530: Tak to Ti také nezávidím… :-( mě pořád MUDr slibuje inseminaci, ale teď o tom zas vůbec nemluvila… asi to nemá smysl, když je tak malý folikul… no uvidíme… pořád se utěšuji tím, že mám ještě relativně dost času… ale chtěla bych 3 děti… tak bych potřebovala postupně začít… :-D

Tak to m stačí jedno :D jedno už 16 ti leté mám a bude mě letos 36 let :D tak já tolik času zase nemám :D já jedu k doktorce za měsíc a dohodnu se už na nezávaznou konzultaci na umělko :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová