Pomohl vám Clostilbegyt? Podělte se o pozitivní zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27
14.4.13 09:46

Před 14 dny jsem tam byla tak mi měřil folíky a byly tam dva, a na druhý den jsem tam šla znova na UTZ, tak říkal že ovulace proběhla, a pokud to dostanu, tak mi předepíše na podporu vajíček clostík, tak jsem dneska ho začala brát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
16.4.13 11:16

Ahoj, tak já jsem dnes 18DC folík 27mm + pregnyl… tak jsem holky zvědavá… MUDr mi řekla, že máme souložit až čtvrtek a pátek… není to pozdě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
16.4.13 14:37

@VerunkaS gratuluji za tak krásnej folííííík :palec: být tebou soložim už od zítřka každý den až do pátku :palec: at si to pojistíš.-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4607
16.4.13 17:30

@Andys5.
Jen počkej… až ti budeme radit taky MY s Veru abys SOULOŽILA každej den… :cert: Soulož na povel je nejhoší co může bejt… eeeee

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
16.4.13 18:32

Jo to je pravda… já už doma nemůžu ani říct, že mi vyšel ovulační test, natož mu říct, že MUDr nakázala souložit… :-/ :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
16.4.13 18:33

Ale pevně věřím, že to dopadne… takhle velký folík jsem ještě nikdy neměla, tak jsem zvědavá… navíc na mě začíná působit ten pregnyl a jsem na zabití, tak doufám, že manžu neodradím :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
16.4.13 19:33

Holky my jeli na povel CELEJ MESIC v kuse teda od 9 dc do cca 28 dc a povedlo se ;) a slo to… Takze taky radim sil uz dnes na to a nic nepodcen :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
16.4.13 19:35
@VerunkaS píše:
Jo to je pravda… já už doma nemůžu ani říct, že mi vyšel ovulační test, natož mu říct, že MUDr nakázala souložit… :-/ :-D

Jooo kdyz sem mela to stejny resila sem to.tak ze jsem mu kourila a on se pak udelal.do me a pouzila jsem i tu prstikovou metodu i kdyz nevim kde je cipek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
17.4.13 07:57

@Anix hahahhaah já souložim furt na povel :-))))))))) za ty 4 roky snažení jsem zvyklá :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
17.4.13 07:59

@Veronikq hahhahaahha veru ty jsi mne zase rozsekala úplně se tu řežu, že mi tečou slzy Ty a tvůj čépek a prstíková metoda :mrgreen: :mrgreen:

Jinak děvčata dneska přišla MS od zítra začínám píchat injekce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
17.4.13 18:59

@Andys5. juuuu uz od zitra :) bomba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
18.4.13 12:12

Ahoj holky, tak máme za sebou 1. snažení… dnes budem pokračovat :-D doufám, když je to vejce tak velký, že to konečně dopadne :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
18.4.13 15:30

@Veronikq Čauky tak mam píchlou první injekci a kontrolní ut. až v úterý..tak jsem zvedavá jestli tam něco bude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
18.4.13 16:13

@Andys5. @VerunkaS Urcite se povede citim to v kostech :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
19.4.13 08:50

@Veronikq @VerunkaS Mno děkuji děvčata, budu doufat.-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová