Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Před 14 dny jsem tam byla tak mi měřil folíky a byly tam dva, a na druhý den jsem tam šla znova na UTZ, tak říkal že ovulace proběhla, a pokud to dostanu, tak mi předepíše na podporu vajíček clostík, tak jsem dneska ho začala brát
Ahoj, tak já jsem dnes 18DC folík 27mm + pregnyl… tak jsem holky zvědavá… MUDr mi řekla, že máme souložit až čtvrtek a pátek… není to pozdě?
@VerunkaS gratuluji za tak krásnej folííííík
být tebou soložim už od zítřka každý den až do pátku
at si to pojistíš.-)
@Andys5.
Jen počkej… až ti budeme radit taky MY s Veru abys SOULOŽILA každej den…
Soulož na povel je nejhoší co může bejt… eeeee
Jo to je pravda… já už doma nemůžu ani říct, že mi vyšel ovulační test, natož mu říct, že MUDr nakázala souložit… :-/ ![]()
Ale pevně věřím, že to dopadne… takhle velký folík jsem ještě nikdy neměla, tak jsem zvědavá… navíc na mě začíná působit ten pregnyl a jsem na zabití, tak doufám, že manžu neodradím ![]()
Holky my jeli na povel CELEJ MESIC v kuse teda od 9 dc do cca 28 dc a povedlo se
a slo to… Takze taky radim sil uz dnes na to a nic nepodcen ![]()
@VerunkaS píše:
Jo to je pravda… já už doma nemůžu ani říct, že mi vyšel ovulační test, natož mu říct, že MUDr nakázala souložit… :-/
Jooo kdyz sem mela to stejny resila sem to.tak ze jsem mu kourila a on se pak udelal.do me a pouzila jsem i tu prstikovou metodu i kdyz nevim kde je cipek ![]()
@Anix hahahhaah já souložim furt na povel
za ty 4 roky snažení jsem zvyklá
![]()
@Veronikq hahhahaahha veru ty jsi mne zase rozsekala úplně se tu řežu, že mi tečou slzy Ty a tvůj čépek a prstíková metoda
![]()
Jinak děvčata dneska přišla MS od zítra začínám píchat injekce ![]()
Ahoj holky, tak máme za sebou 1. snažení… dnes budem pokračovat
doufám, když je to vejce tak velký, že to konečně dopadne ![]()
@Veronikq Čauky tak mam píchlou první injekci a kontrolní ut. až v úterý..tak jsem zvedavá jestli tam něco bude