Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anix To ja bych pro ni udelal vse i kdyz me DNA taky neni nic moc mala tlusta
![]()
@Veronikq @Anix hahahah holky vy jste me pobavily zase
, ale moc děkuji a jak to vypadá semnou
NAROVINU docela blbě: hormony na mne moc nepůsobí včera jsem byla na UTZ a to už bych spávně měla skončit s pícháním a bohužel tam dr. nenašla skoro nic jen jedno vajíčko, které je jen 13 mm což je teda strašný..tak mi do zítřka přidala dávky a čekáme jestli uzraje alespon to jedno a pokud ne tak na IVF nejdu
ale co je na tom nejhorší, že se mi vyplácal jeden pokus, tak, že pak už mi zbývá jen poslední jeden
…Tak, že i kdyby to jedno jediné uzrálo tak je šance asi tak 1 procento ke stu, že se to povede
. Doktorka sama nechápe jak je to možné, že když tak skvěle reaguju na clostilbegyd, že tyto hormony na mne nejak nefungují a sdělila mi, že už jsem opravdu stará a že mám malou ovariální zásobu a že ani při dalším pokusu nemám počítat, že by moje vaječníky vyprodukovaly víc než tři vejce
no tak, že asi tak..Jsem z toho nasrana strašně
@Andys5.
Ájoooo jak si mohla přijít o jeden pokus??? Vždyt si měla nebo teda máš jen stimulaci a k transferu nedošlo… ![]()
Veronikq a kolik tabletek si brala denně, když se ti cyklus takhle hezky zkrátil hned při první braní. Já jsem před prvním těhotenstvím brala clostík už 4 cykly (prý se může brát max. 6×, takže mě i udivilo, že si mě teď dr. ani nepozvala na kontrolu a že mi řekla, že ať zatím beru 1 tabletku a pak se prý uvidí) a k tomu clostíku jsem měla utrogestan. Teď mám jen ten clostík.
@Andys5. Cooooooo
tak at te stimuluje clostikem a neni treba chyba ve sperma
musi to dopadnout
a jak rika aja co to je za picovinu kdyt k transfetu nedoslo?
jinak moje nabidka plati… ![]()
@Anix no to se počítá bohužel
…mohla bych zažádat pojišťovnu, že si sama uhradim léky co jsem brala a oni by mi ten pokus jako vrátili jenže problem je v tom, že ty moje léky když jsem si spočítala ty dávky tak mně vycházejí přes 20 tisíc..tak, že bych si moc nepomohla. Protože tam kam chodím stojí 1 cyklus IVF nehrazený pojištovnou 25 tisíc samozř. plus léky a ICSI, ale spočítala jsem si, že když by mne stimulovali clostilbegydem ( který je cca za darmo )myslím až vyplácám i ten poslední pokus co mám..tak by mne u nás vyšlo celé IVF na cca 25 tisíc což je docela dobrý..nevim jestli jsi to pochopila asi to píšu dost nesrozumitelně a zmateně
@Andys5. Zlato nase me to tak mrzi
co kdyz buds zobat clostik jeste k tomu
@Veronikq veru problém je v mejch vejcích, že nereagujou…myslim, že to ani Dr. nečekala dala mi i poměrně velké dávky pry mam malou ováriální kapacitu protože jsem už stará..neřekla to takhle jako na tvrdo, ale v podstatě naznačila, že vzhledem k věku mam už málo vajíček
@Andys5. Andy myslim vazne to ze pokud by bla posledni sance cizi vajo nabizim se usetrite 15000 za darkyni a kdyz budes mit svou mozna te vezmou driv :/ mam krev A-
@Veronikq Moc děkuju kočko dokud ze mne něco vyždímou tak to budu zkoušet, zítra tam jdu tak vám pak písnu jak jsem dopadla, jestli neco uzrálo nebo se celá akce ruší ![]()
@Andys5. Zlato rikam pokud bude nejhur
a snad se to umoudrilo a budou minimalne 22 mm ![]()
@Andys5
Darování by byla taky ještě možnost… neházej flintu do žita… hlavu vzhůru, jointa do ruky a úsměv… s úsměvem jde všechno líp. Nejhorší na tom je že já ani Weru nevíme čim procházíš, můžeme ti tady radit, polemizovat ale jen ty sama víš jaké to je. Když si vzpomenu na loňský srpen je mi zle… na gyndě mi řekla mudr že nezrajou vejce, nasadila clostík s tim že je to poslední šance pro mě a potom na jaře IVF… mě už braly mrákoty a začla jsem házet peníze do kasičky abych nato aspoň měla prachy… Pak ve městě potkáš ciknu co tahne 4 děti a další má v břiše… to člověka napadí myšlenky "kurva kde je ta spravedlnost "… Před X lety sis myslela že i z kapičky sperma se může otehotnět a po pár letech se modlíš aby ti uzrálo aspoň jedno posraný vejce… DRŽ SE…
@Anix @Veronikq No jo holky je to fakt desnýýýýýý..makám v posilovně jak idiot 4× týdně, jim zdravě, leju do sebe hektolitry kontryhelu a kotvičníku, žeru kyselinu listovou, chodím na mojžíšovou a mobilizace, koupila jsem si femingard ( bilinné kapky na podporu ovulace které piju awsi 3 mesíce ) No a pak takovéto výsledky tyvoooolee to by mě jeblo..pak si člověk řiká, že se na to může pěkně taky vys..at.
Tak, že dneska jsem tam opět byla a byla tam konečně má dr. to bylo hned o něčem jiném našla tam dvě vejce ale jen 12 a 9 mm tak, že mi do pondelí ještě přidala injekce a musejí uzrát tak na těch 17 jinak bohužel
..tak jsem se jí řekla, že si asi o víkendu dám vodku haha a trošku je zaleju aby povyrostli
tak se usmála a řekla dejte hahaha