Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@clostilka píše:
Ahoj holky, už téměř měsíc sleduji Vaši diskusi a hledám podporu, tak mi to nedá a musím vás pozdravit. Snažíme se o třetí mimčo, děti mám už větší, vždy se povedlo hned a teď rok a půl nic, tak jsem dostala klostík, mám dobrané balení, ovulace byla podle ovutestu i podle dost velké bolesti, tak, stejně jako vy všechny, doufám, že to vyjde. Držím palce nám všem, ať máme brzy //!
to jsem zvědavá jak se podaří samozřejmě držím palce ![]()
@clostilka píše:
Ahoj holky, už téměř měsíc sleduji Vaši diskusi a hledám podporu, tak mi to nedá a musím vás pozdravit. Snažíme se o třetí mimčo, děti mám už větší, vždy se povedlo hned a teď rok a půl nic, tak jsem dostala klostík, mám dobrané balení, ovulace byla podle ovutestu i podle dost velké bolesti, tak, stejně jako vy všechny, doufám, že to vyjde. Držím palce nám všem, ať máme brzy //!
Vítám tě, já ted dobrala třetí měsíc a ted mám vynechat, zatím žádné // ale ono to přijde ![]()
@Ivustta @Anix ha tady i píšou holky na miminu hned první reakce ![]()
https://www.emimino.cz/…klus-116161/
Já kontryhel piju vždy 1. polovinu cyklu, řekla bych, že mi dokonce srovnal cyklus a zkrátil o 1 den, už moje babička mi ho doporučovala, tak jsem to teď po letech zkusila a myslím, že pozitivní účinky má… nicméně na měření sliznice jsem nebyla, ale diskusí na téma kontryhel je také dost…
Ahoj holky, už téměř měsíc sleduji Vaši diskusi a hledám podporu, tak mi to nedá a musím vás pozdravit. Snažíme se o třetí mimčo, děti mám už větší, vždy se povedlo hned a teď rok a půl nic, tak jsem dostala klostík, mám dobrané balení, ovulace byla podle ovutestu i podle dost velké bolesti, tak, stejně jako vy všechny, doufám, že to vyjde
. Držím palce nám všem, ať máme brzy //!