Pomohl vám Clostilbegyt? Podělte se o pozitivní zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
469
5.5.13 10:25

@Mooonki. mocccc deeeekujiiii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2342
5.5.13 11:23

@Andys5. Děkuji moc. Ja Tobě moc, moc držím pěstičky! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
6.5.13 10:05

@Andys5. Andy tak co uz neco vis??? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1547
6.5.13 10:07

Ahoj holky, tak jsem to právě dostala :-( To je k vzteku teda :-O

Andy myslím na tebe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4607
6.5.13 12:21

@Andys5. Ájo myslim na Tebe :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
6.5.13 15:24

Petruska131: Petruš nesmuti, uvidíš, ono to brzy dopadne a budeš se těšit na miminko :-), jaké další postupy máte v plánu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
6.5.13 15:24

Jezis holky moje mooooooc dekuji!!! tak ze z 5 oplodnenych vajicek zbyly jen dve…tak ze dneska transfer a nechala jsem si dat obe… Mrazacky sice nemam ale i za ty dve jsem vdecna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
6.5.13 15:25

Andys5.: A jak jsi na tom ty, Ajo? Už máš transportovaná vajíčka :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
6.5.13 15:27

Holky, nevíte, jak to je s vycházkami v těhotenství, opravdu MUDr nepřemluvím ani na 8hod denně vycházek? Všude totiž píšou jen 6hod/denně… a já jaksi bych ještě potřebovala chodit do školy, ale chodím si přivydělávat na kasu do supermarketu (tak si nemyslím, že by to pro mě bylo vhodné tam zůstávat…)aspoň, kdyby dali těch 8 hod/ den… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
6.5.13 15:29

Andys5.:jé, tak to určitě dopadnou hned ta dvojčátka :-D, tak to Ti moc držím palečky… a jak se na to tvářili doktoři, když jsi jim řekla, že rovnou dvě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4607
6.5.13 17:11

@VerunkaS
Jen 6h denně… vyjímky jsou pouze u onkologických pacientů. Nechápu brigádu když tě chce doktor nechat doma…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
6.5.13 20:20

@VerunkaS. veru dekuju no tak ja i v predeslem kole mela dve vejce vis a kdyz mas jednou dve, znmena to ze mas uz jen 3pokusy hrazene pojistovnou ne 4 a tudiz jsou dve vejce jen vitany…a hlavne kdyz ti daji dve tak je 50%sance ze se zadari..kdyz jedno tak 35%…tak ze oni mi to sami rovnou nabidli a ja samo souhlasila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
6.5.13 20:25

@petruska131 jeee to mi je moc lito peti..tak snad v pristim kole a dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1547
7.5.13 06:05

@VerunkaS Teďka jsem chtěla už na IUI, ale vzhledem k tomu, že folikulometrie vychází na pátek, tak Rešlová říkala, že to nepůjde…uvidíme, zkusím tam ject už ve čtvrtek a že bysme na IUI jeli v pátek, ale bojím se, že to ještě ve čtvrtek nebude na pregnyl…no uvidíme no…kdyžtak bysme holt další kolo zase zkoušeli normálně, ale tomu dávám tak 1% šanci, po všech těch zkušenostech :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
7.5.13 08:47

@Andys5. Ansyskuu… Gratuluju tak si mela cerne myslenky ze vajo nevyroste a ted uz mas zahnizdene 2 miminka… Drzim nadale palce at je v :hug: se ok a krasne se vyvyji : :srdce: hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová