Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, tak jsem to právě dostala
To je k vzteku teda ![]()
Andy myslím na tebe
Petruska131: Petruš nesmuti, uvidíš, ono to brzy dopadne a budeš se těšit na miminko
, jaké další postupy máte v plánu?
Jezis holky moje mooooooc dekuji!!! tak ze z 5 oplodnenych vajicek zbyly jen dve…tak ze dneska transfer a nechala jsem si dat obe… Mrazacky sice nemam ale i za ty dve jsem vdecna
Andys5.: A jak jsi na tom ty, Ajo? Už máš transportovaná vajíčka ![]()
Holky, nevíte, jak to je s vycházkami v těhotenství, opravdu MUDr nepřemluvím ani na 8hod denně vycházek? Všude totiž píšou jen 6hod/denně… a já jaksi bych ještě potřebovala chodit do školy, ale chodím si přivydělávat na kasu do supermarketu (tak si nemyslím, že by to pro mě bylo vhodné tam zůstávat…)aspoň, kdyby dali těch 8 hod/ den… ![]()
Andys5.:jé, tak to určitě dopadnou hned ta dvojčátka
, tak to Ti moc držím palečky… a jak se na to tvářili doktoři, když jsi jim řekla, že rovnou dvě?
@VerunkaS
Jen 6h denně… vyjímky jsou pouze u onkologických pacientů. Nechápu brigádu když tě chce doktor nechat doma…
@VerunkaS. veru dekuju no tak ja i v predeslem kole mela dve vejce vis a kdyz mas jednou dve, znmena to ze mas uz jen 3pokusy hrazene pojistovnou ne 4 a tudiz jsou dve vejce jen vitany…a hlavne kdyz ti daji dve tak je 50%sance ze se zadari..kdyz jedno tak 35%…tak ze oni mi to sami rovnou nabidli a ja samo souhlasila.
@petruska131 jeee to mi je moc lito peti..tak snad v pristim kole a dekuji
@VerunkaS Teďka jsem chtěla už na IUI, ale vzhledem k tomu, že folikulometrie vychází na pátek, tak Rešlová říkala, že to nepůjde…uvidíme, zkusím tam ject už ve čtvrtek a že bysme na IUI jeli v pátek, ale bojím se, že to ještě ve čtvrtek nebude na pregnyl…no uvidíme no…kdyžtak bysme holt další kolo zase zkoušeli normálně, ale tomu dávám tak 1% šanci, po všech těch zkušenostech ![]()
@Andys5. Ansyskuu… Gratuluju tak si mela cerne myslenky ze vajo nevyroste a ted uz mas zahnizdene 2 miminka… Drzim nadale palce at je v
se ok a krasne se vyvyji :
hug: