Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jobo No radši se mrkni na net, ale co vím tak, když se objeví cysta tak každá doktorka se stimulací končí a ja si právě myslím, že ta cysta je tzv. hyperstimulační…a má to spojitost s nadměrným pracováním ovárií…(podle mne to, že každá dr. jak se oběví cysta přerušuje stimulaci je důvod, že ma trach aby se s těma vaječníkama něco nestalo!! ![]()
Děkuji Ti… No já jsem před rokem a půl vysadila antikoncepci, s tím, že chci malý, jenže mně vůbec nikdy nepřišly samy menses, takže jsem rok chodila každej měsíc na injekce na vyvolávání menses( = postantikoncepční amenorhea) Pak mě poslala Dr. na operaci a vyšetření průchodnosti vejcovodů(to vše bylo ok) a pak mi zjistily, že mám syndrom polycystických vaječíků + vlastně vůbec neovoluju, tak mi Dr. předepsala Clostík a bylo to
Podotýkám že mi je 21 let, takže jsem fakt mladá na takové problémy, ale bohužel to máme v rodině a vidíš, že se to povedlo, musíš prostě věřit. A gor když je po Clostíku taková velká úspěšnost. ![]()
bublinka 21 let jejdananku to jsi teda mlaďoučká …to budeš mít ještě miminek ![]()
Me je 22 v prosinci 23 dnes je 16den cyklu mela jsem clostik 5-9 a Dr. Mi rikala ze 14 den by mel byt ten Den den a dlala sem si ovu testy a nic
takze to asi neklaplo…
Veroniq víš, ale o tom, že ty testy jsou naprosto nepřesné a vůbec to tak nemusí být!! Třeba mě v reprodukčním centru řekl doktor at si je nedělám vůbec…Stejně sem si je koupila zkusila jsem to cca 4× a pokaždý byl negativní i přes to, že jsem byla nastimulovaná a ovulku měla…Tak, že bych tomu moc váhu nedávala..Vím, že některým holkám to ty dvě čárky ukáže, ale nevim no ja osobně na ty testy nevěřim. ![]()
Andys5 : tak ted doufam ze mas pravdu
ja ty testy delala snad od 11 Dc a stejne nic. No jsem zvedava teda. A myslim ze kdyby se postestilo tak tehu. Test mi to rekne kdy? Ptam se hlavne proto abych se objednala a pokusila se o pokus s clostikem 2.
VERONIQ ja si ty testy taky delala tak jako ty pomalu každej den a nikdy jsem tam ty dvě čárky neměla tak, že jsem to pak říkala dr. v reprodukč. centru a řekl mi právě ať se na to vykašlu, že jsou stejně nepřesné. A ten těhotenský test asi jak který cca po týdnu -14 dnech ale některé i možná dřív.
Andys5: myslis jako 14 dni od data kdy bych mela mit menstruaci? Jelikoz mam vic muzskeho hormonu mam nepravidelny cyklus treba se mi stava ze i 4 mesice nic. Vlastne skrz to mam clostik asi…
Andys5: a co ty vlastne? Cysta je pryc a ted uz by se melo vajicko uhnizdovat ne? ![]()
Holky je jeste nejaky lek jako clostik? Kdyz u me nezabere. Nebo pak uz jen CAR?
VERONIQ jA KDYŽ JSEM BYLA POPRVE NA UMĚLÉM OPLODNĚNÍ TAK JSEM ČEKALA 14 DNU A PAK JSEM SI MOHLA UDELAT TEST( TAK, ŽE 14 OD OPLODNĚNÍ)..ALE NEKDE ŘÍKAJÍ ŽE TO TESTY ROZEZNAJÍ I DŘÍVE…jINAK JA TED ČEKÁM JESTLI SE ZADAŘILO NEBO NEZADAŘILO…TAK ŽE V PODSTATĚ ČEKÁM JESTLI DOSTANU MENSTR. NEBO NE..POKUD DOSTANU TAK BUDE ASI PRAVDEPODOBNE DALŠÍ CLOSTÍK…jO A POKUD TI NEZABERE CLOSTÍK TAK JEŠTĚ NEJAKÝ LÉK JE TO VIM ..TO MI DR. ŘÍKALA. TED NEVIM NÁZEV, ALE TADY HOLKY S TIM JSTĚ ZKUŠENOSTI MAJÍ ![]()
VERONIQ JINAK JEŠTĚ K TĚM OVULAČNÍM TESTŮM …JE NĚJAKEJ DIGITLNÍ A ŘÍKÁ SE ŽE MÁ 99 PROCENTNÍ ÚSPĚŠNOST ALE CO JE NA TOM PRAVDY NEVÍM
Andys5 : moc diky za vse info. Asi tomu necham cas pokud tento mesic zase nic vemu jeste znova clostil