Pomohl vám Clostilbegyt? Podělte se o pozitivní zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
andys5
23.8.12 11:40

Verča: No strašnou roli hraje věk…věkem se ti zaprvé snižuje počet vajíček a taky množství a hlavně také kvalita víš..Tak že od 30 se snižují šance na oplodnění :,(!! proto lékaři varují ať to nenecháváme až po 30

• Citovat
  • Upravit
2605
23.8.12 11:48

Je to stejne hrozny… Ale jeste sem se chtala zeptat na tvuj nazor dnes jsem 19 dc clostik sem mela 5-9 a to 1-0-1 tAbletky a doktorka mi jen rekla ze 14dc se mame tulit.. A zadny ultrazvuk ani nic podobneho. No a my sme asu od desateho dne meli sex obden ale 14dc byl naposledy kvuli praci muzik mi odjel takze moc nadeje tomuto cyklu nedavam… Do kdy je to tak optimalni se snazit? A dnes se.mi vrati vecer asi bude k. o a premyslim jwstli ho mam znasilnovat nebo nechat spat… Jestli to jeste zachranim..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andys5
23.8.12 12:03

Verča: No hele když vajíčko dozraje a vyloupne se pak putuje do dělohy to je ovulace a to vajíčko má životnost max. 24 hodin…ale spermie žijí 3-5 dní v tobě…A nejlepší na opodnění je bud přímo v den ovulace a nebo tesně před. Jenže vzhledem k tomu, že ty nechodíš na folikulometrii a dr. ti jen řekla, že ovulka bude 14dc tak je to dost nepřesný..Mohla jsi ji mít klidně i později stejně jako já!! Tak, že v podstatě pokud by jsi ji opravdu měla 14 den DC tak by to vaše tuleníčko mělo stačit…

• Citovat
  • Upravit
2605
23.8.12 13:51

Andys no uvidim.. ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andys5
23.8.12 14:14

Verča: A ten tvůj byl na spermiogramu??

• Citovat
  • Upravit
2605
23.8.12 14:58

Ne nebyl. Co tyce vseho okolo tak sme zacatecnici. Toto je prni cyklus z jakoukoliv pomoci v nasem pripade je to clostik. Brala jsem asi pred rokem dufaston ale az ted to dr. Zacala resit. Jsem uplne nwzkusena ani nevim kam bych ho mela poslat na ten spermiogram

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andys5
23.8.12 15:31

Verča: Ještě bych počkala třeba tři měsíce a pokud by se nedařilo řekla bych to tve dr. a ta ho někam pošle na spermio. Jinak mne pěkně začíná bolet břicho..menstruace se asi začíná hlásit :,( :,(

• Citovat
  • Upravit
2605
23.8.12 15:35

Andysku to nee treba neprijde… :-( a to spermio musi dat tam? On ma z toho trauma tak doufam ze to nebude potreba… Jinak me tez trosku poboliva…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andys5
24.8.12 08:55

Veru:normalne tam prijde. tam jsou kabinky zaleze si pak da sestricce kelimek a je to..to by zmakl. jinak ja to dneska dostala ..no jo klasika uz jsem zvykla

• Citovat
  • Upravit
257
24.8.12 09:20

Ahoj holky :mavam: tak mám nasazený taky clostík, kvůli nepravidelné menses, mám ho brát 5.-9. den cyklu a 14 den musím na utz, jestli na to vaječníky vůbec reagují…třeba se poštěstí i otěhotnět :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andys5
24.8.12 15:20

Hrochovka:drzim palecky a vitej v klubu

• Citovat
  • Upravit
2605
24.8.12 20:18
@hrochovka píše:
Ahoj holky :mavam: tak mám nasazený taky clostík, kvůli nepravidelné menses, mám ho brát 5.-9. den cyklu a 14 den musím na utz, jestli na to vaječníky vůbec reagují…třeba se poštěstí i otěhotnět :D

taky vitam a preji stesticko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
24.8.12 20:20

Andysku to me mrzi ze dorazila ja verila ze neprijde :( jinak ja ji tez cekam za tyden tak sem zvedava ( teda pokud clostik upravil cyklus pokud ne muzu cekat i 4 mesice :( )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andys5
25.8.12 13:18

Veru: no jo ja uz jsem za tech 3,5 roku zvykla…holt se neda svitit…drzim. palecky k pristimu tydnu..a 4 mesice cekat nemusis..udelas si testik a bude jasno

• Citovat
  • Upravit
7
25.8.12 13:49

Ahoj holky…tak jdu zitra za mudr aby mi udelala ultrazvuk jestli je ta ovulka na leve strane..a když jo, tak mi pichne pregnyl…jsem zvedavajestli clostík zabral…každopádně dám vědět :-) pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová