Pomohl vám Clostilbegyt? Podělte se o pozitivní zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2605
30.8.12 15:38

myslis.ze 26dc by bylo uz neco na testu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andys5
31.8.12 07:50

Veru: tak ted ti dr. dala na zkoušku Clostík co to s tebou udělá, pokud nezabere( což ale ona nezjistí pokud ti nedělá foliklometrii) tak bude asi s léčbou pokračovat dál a nebo ti navrhne rovnou CAR…Předpokládám, že hormonální rosbor ti dělala..třeba ti dá sama ještě jiné léky..uvidíš.

• Citovat
  • Upravit
andys5
31.8.12 13:29

Veru a na testu už by to mohlo být vidět

• Citovat
  • Upravit
2605
31.8.12 14:35

Taky sem.si rikala a je nega :) jinak sembse dnes stavila u jine.dr a.rikala.jsem ji jako ze moje pocity a obavy a on mi rikala z moje dr. je moc dobra a vi co.dela ze ji samotna vdeci za 6 leteho syna. a ze vetsinou ty ultrazvuky .jsou skrzz pojistovnu. ze moc.ulz skodi ze cim min tim lip. pak ze me moc radi vezmou do pece.ale. ze ona osobne si mysli ze jsem v nejlepsich rukach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
2.9.12 12:38

… andysku tak test ani ms porad nic :/ co u Tebe noveho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andys5
3.9.12 08:16

Veru: tak vidíš jsi v nejlepších rukách :-)))..ono to chce se poptat taky jinde aby sis mohla rozšířit obzor..Jinak já jsem včera dozobala druhé kolo Clostíku a zítra jdu na měření folíků tak uvidíme jestli tam něco bude ( moc tomu teda nedávám když jsem ho začala brát až 6 DC, tak jsem teda zvedavá a doufam, že tam zase nebude cysta) :twisted:

• Citovat
  • Upravit
2605
3.9.12 16:43

Andysku… nestras s cystou.. podle me ten den nebude az takovy problem treba jen posune o den. ja jsem dnes 30 dc test negativni a ms nikde ale to bude asi tim nepravidelnym cyklem. tak jeste musim cekat pockam do 40 dc a pujdu k dr. at me bud veme krev nebo da neco na vyvolani… a pokusim se druhe kolo tez. a pak snad uz budem tehu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
3.9.12 16:56

Andysku a ty jedes druhy cyklus ted?! jen clostik nebo i ten utros ci co ti dala a Ty jsi v caru?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
3.9.12 17:23

Andysku muj zlatej mas zkusenost s Kontryhelem nebo jak je ten caj?! chci ho zkusit ale mam strach ze prijdu o ms uplne co myslis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andys5
4.9.12 12:08

Veru : tak, že ja jsem ted po druhé stimulaci Clostíkem..dobrala jsem ho v sobotu a dneska mi na ultrazvuku našla dr. krasných 5 folíků a z toho jeden 25 mm a druhý 21mm tak, že mi píchla pregnyl a zítra jdu na inseminaci :lol: :) :) S bylinkama zkušenost nemám vůbec…Jinak ano ja chodim do Caru.

• Citovat
  • Upravit
2605
4.9.12 12:23
@andys5 píše:
Veru : tak, že ja jsem ted po druhé stimulaci Clostíkem..dobrala jsem ho v sobotu a dneska mi na ultrazvuku našla dr. krasných 5 folíků a z toho jeden 25 mm a druhý 21mm tak, že mi píchla pregnyl a zítra jdu na inseminaci :lol: :) :) S bylinkama zkušenost nemám vůbec…Jinak ano ja chodim do Caru.

jeeeee to je super to to uz musi klapnout kdyz mas takovy foliky a ty uz budestehu zlato mpoc stesticka a at to uz klapne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andys5
4.9.12 12:33

Veru já ti děkuji za podporu…budeme doufat..i když šance je několik málo procent tak i přesto mam dneska radost, že Clostík funguje na jedničku…Aspoň něco funguje :D

• Citovat
  • Upravit
Veruneck
4.9.12 13:06

Ahojky holky :lol: dlouho jsem tu nebyla…ale žádná změna se u mě nestala :,( pořád ceru costík a nic…doktor už mě posílá raději na kliniku…Můžu se zeptat jak to tam pak probíhá a za co se tedy vše platí :?

• Citovat
  • Upravit
andys5
4.9.12 15:52

Veruneck:Záleží kam půjdeš 6 inseminací hradí pojištovna a 4 pokus IVF ..ale ty pokusy IVF nejsou uplně hrazené platí se tam straaašně moc věcí kolem…když nepůjdeš na nějakou drahou soukr. kliniku, ale půjdeš na státní zaplatíš o hooodně méně. Na soukr. se platí i ty vyšetření některá jako spermiogram a další..na soukrommé se to neplatí

• Citovat
  • Upravit
2605
4.9.12 16:45

Ahojky dnes sem byla u dr. .jen sme konzultovaly a dosli jsme k zaveru ze pokud ms nebude do 40dc tak se mam obejdnat ale ze je mozny ze sem. pak ze clostik mi neda druhy mesic ze to neni,,praskovy cukr"
a ze sme ted nastartovaly vajecniky a tri mecise pockame pokud neotehotnim tak pak mozna jeste jednou da clostik a pak asi car. koupila sem si ten caj.. tak nevim kdy ho pit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová