Pomohl vám Clostilbegyt? Podělte se o pozitivní zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
andys5
6.9.12 13:38

Tak jasně, že vim, ale je to takové zmatenééé :lol: :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
2605
6.9.12 13:58

Andy jak Ti jepo inseminci?! a kdy budem testovat nebo cekas na ms az? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andys5
6.9.12 14:48

Veroniq: ale jo dobrý sice mam břicho jako by mi do něj někdo kopl :D tim nemyslím, že by bolello, ale divnej tlak takovej..a testovat mam nejdřív za 14 dni(ale to by měla přijít i MS tak asi počkam rovnou na MS) a jedině pokud by nedorazila nebo opozdila tak se testnu).

• Citovat
  • Upravit
2605
6.9.12 17:41

Andys to bude dobre a neprijde ta mrcha uvidis ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andys5
6.9.12 18:07

Veroniq:a co ty noveho??

• Citovat
  • Upravit
2605
6.9.12 19:23

No u nas je to na prd. dr mi dala minuly cyklus clostik a ze mi ho uz neda ze mam ted dva cykly aby se povedlo a poku ne tak potom sni konzultace co dal bud mi da clostik na dalsi 3mesice nebo car :/ dnes jsem 2dc anivnevim jestli minule byla ovu ted piju i ten kontryhelovy caj takze noveho asi nic :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anix
6.9.12 20:44

Ahoj holky… tak já začínam zítra zobat clostík… poprvé… je to až neuvěřitelné kolik naděje člověk vkládá do jednoho malého prášku :roll:

• Citovat
  • Upravit
2605
6.9.12 20:49
@Anix píše:
Ahoj holky… tak já začínam zítra zobat clostík… poprvé… je to až neuvěřitelné kolik naděje člověk vkládá do jednoho malého prášku :roll:

Mas pravdu taky jsem vsechny nadeje vlozila do te male lahvicky s deseti tablety… preji moooc stesticka treba se podari hned na poprve hodne holkam to vyslo… me teda bohuzel na poprvy ne ted jsem 2dc po cyklu s clostikem a na dalsi mesic mi ho nedala :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anix
6.9.12 21:19
@Veronikq píše:
Mas pravdu taky jsem vsechny nadeje vlozila do te male lahvicky s deseti tablety… preji moooc stesticka treba se podari hned na poprve hodne holkam to vyslo… me teda bohuzel na poprvy ne ted jsem 2dc po cyklu s clostikem a na dalsi mesic mi ho nedala :(

Verčo ale ty si asi mladší :o) Teda jestli to tady pročítam dobře, já mam skoro 30, o mimčo se pokoušíme skoro rok a půl, v květnu operace, profouknutí vaječníků a odstranění strůstů a aby toho nebylo málo tak štítná žláza v hajzlu a 22 let diabetes :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
2605
6.9.12 21:46
@Anix píše:
Verčo ale ty si asi mladší :o) Teda jestli to tady pročítam dobře, já mam skoro 30, o mimčo se pokoušíme skoro rok a půl, v květnu operace, profouknutí vaječníků a odstranění strůstů a aby toho nebylo málo tak štítná žláza v hajzlu a 22 let diabetes :jazyk:

Ani a k cemu je mi mladi kdyz nedokazu otehotnet?! a pokud ehapu dobre tak az budou vajecniky pruchozy tak se zadari ;) uvidis…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anix
6.9.12 21:51
@Veronikq píše:
Ani a k cemu je mi mladi kdyz nedokazu otehotnet?! a pokud ehapu dobre tak az budou vajecniky pruchozy tak se zadari ;) uvidis…

Právě že jsi ještě mladá a tělo se mění… u mě jsou vaječníky průchozí, 4 měsíce…doma mam plemeného bejka a stejně nic :zed: Nevěš hlavu a doufej v malý zázrak… to je jediné co je zatim zadarmo a drží nás to nad vodou :lol:

• Citovat
  • Upravit
2605
6.9.12 22:15
@Anix píše:
Právě že jsi ještě mladá a tělo se mění… u mě jsou vaječníky průchozí, 4 měsíce…doma mam plemeného bejka a stejně nic :zed: Nevěš hlavu a doufej v malý zázrak… to je jediné co je zatim zadarmo a drží nás to nad vodou :lol:
:) jj.diky.za podporu a preji hodne stesti…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Veruneck
6.9.12 23:59

To se podá.. :D

• Citovat
  • Upravit
andys5
7.9.12 07:52

Anix: Ahojky já tě vítám v klubu, to že máš doma plemenného býka hihihi krásný název je fajn..aspoň jedna pozitivní věc.. Si představ kdyby jste i spermio měli podprůměr…Mne je 35 a snažíme se 3,5 roku je to děs :evil:

a Verčo přsně jak říká Anix…a říkáme vlastně obě…ty buď v naprostém klídku vsadím se, že do 3 měsíců max. budete mít mimčo…Právě, že to mládí je příznivé k početí :pankac:

• Citovat
  • Upravit
2605
7.9.12 09:31

Diky holky… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová