Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Andy jak Ti jepo inseminci?! a kdy budem testovat nebo cekas na ms az? ![]()
Veroniq: ale jo dobrý sice mam břicho jako by mi do něj někdo kopl
tim nemyslím, že by bolello, ale divnej tlak takovej..a testovat mam nejdřív za 14 dni(ale to by měla přijít i MS tak asi počkam rovnou na MS) a jedině pokud by nedorazila nebo opozdila tak se testnu).
No u nas je to na prd. dr mi dala minuly cyklus clostik a ze mi ho uz neda ze mam ted dva cykly aby se povedlo a poku ne tak potom sni konzultace co dal bud mi da clostik na dalsi 3mesice nebo car :/ dnes jsem 2dc anivnevim jestli minule byla ovu ted piju i ten kontryhelovy caj takze noveho asi nic ![]()
Ahoj holky… tak já začínam zítra zobat clostík… poprvé… je to až neuvěřitelné kolik naděje člověk vkládá do jednoho malého prášku ![]()
@Anix píše:
Ahoj holky… tak já začínam zítra zobat clostík… poprvé… je to až neuvěřitelné kolik naděje člověk vkládá do jednoho malého prášku
Mas pravdu taky jsem vsechny nadeje vlozila do te male lahvicky s deseti tablety… preji moooc stesticka treba se podari hned na poprve hodne holkam to vyslo… me teda bohuzel na poprvy ne ted jsem 2dc po cyklu s clostikem a na dalsi mesic mi ho nedala ![]()
@Veronikq píše:
Mas pravdu taky jsem vsechny nadeje vlozila do te male lahvicky s deseti tablety… preji moooc stesticka treba se podari hned na poprve hodne holkam to vyslo… me teda bohuzel na poprvy ne ted jsem 2dc po cyklu s clostikem a na dalsi mesic mi ho nedala
Verčo ale ty si asi mladší
) Teda jestli to tady pročítam dobře, já mam skoro 30, o mimčo se pokoušíme skoro rok a půl, v květnu operace, profouknutí vaječníků a odstranění strůstů a aby toho nebylo málo tak štítná žláza v hajzlu a 22 let diabetes ![]()
@Anix píše:
Verčo ale ty si asi mladší) Teda jestli to tady pročítam dobře, já mam skoro 30, o mimčo se pokoušíme skoro rok a půl, v květnu operace, profouknutí vaječníků a odstranění strůstů a aby toho nebylo málo tak štítná žláza v hajzlu a 22 let diabetes
Ani a k cemu je mi mladi kdyz nedokazu otehotnet?! a pokud ehapu dobre tak az budou vajecniky pruchozy tak se zadari
uvidis…
@Veronikq píše:
Ani a k cemu je mi mladi kdyz nedokazu otehotnet?! a pokud ehapu dobre tak az budou vajecniky pruchozy tak se zadariuvidis…
Právě že jsi ještě mladá a tělo se mění… u mě jsou vaječníky průchozí, 4 měsíce…doma mam plemeného bejka a stejně nic
Nevěš hlavu a doufej v malý zázrak… to je jediné co je zatim zadarmo a drží nás to nad vodou ![]()
@Anix píše:
Právě že jsi ještě mladá a tělo se mění… u mě jsou vaječníky průchozí, 4 měsíce…doma mam plemeného bejka a stejně nicNevěš hlavu a doufej v malý zázrak… to je jediné co je zatim zadarmo a drží nás to nad vodou
Anix: Ahojky já tě vítám v klubu, to že máš doma plemenného býka hihihi krásný název je fajn..aspoň jedna pozitivní věc.. Si představ kdyby jste i spermio měli podprůměr…Mne je 35 a snažíme se 3,5 roku je to děs ![]()
a Verčo přsně jak říká Anix…a říkáme vlastně obě…ty buď v naprostém klídku vsadím se, že do 3 měsíců max. budete mít mimčo…Právě, že to mládí je příznivé k početí ![]()
Tak jasně, že vim, ale je to takové zmatenééé