Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Andys tak to bxch ja mela ovulovat ja verim ze ta inseminace zabrala hlavne nestresuj… a kdyz ne tak dalsi cyklus ale verim ze nebudes muset jit… a jinak bolelo to?
Veru:nebolelo ..je to otazka 2minutek …jako na vterinku to trosku zaboli ..je to neprijemny jak ti to tam zavedou asi hluboko..ale jinak pohoda..ja uz tu mam pripraveny clostik na dalsi kolo…ale moc z toho nadsena nejsem..tloustnu po nem
Andy ja jeden cyklus s clostikem a 5kg hore… ted sem byla cvicit jsem uz tak oplacana takze taky nejsem stastna… ![]()
@Veronikq píše:
Andy ja jeden cyklus s clostikem a 5kg hore… ted sem byla cvicit jsem uz tak oplacana takze taky nejsem stastna…
To mi ani neřikejte že po něm tloustnete? Já už takhle sotva projdu futrama ![]()
No holky fakt je to strašny ja už mam nadváhu jako blázen a ještě toto…to nevim co s tim teda, ale zřejmě asi nic nenaděláme
![]()
Ahoj holky, jsem tu nová. My se snažíme 4 roky a tet jsem v šestinedělí po potratu, povedlo se nám to po IVF i když nešŤastně
,ale než budeme moc jít znovu, chceme to skusit normálně když mě teť vyčistili. Slyšela jsem o těch Clostibegyt, tak bych si je chtěla skusit, nevim za jak dlouho mi je budou moc vůbec napsat, ale skusim to. a co vás to bolelo? Děkuju!!!
Jeste holky k tomu tloustnuti po clostiku jsem prebtala tech pet kilo a dr mi rekne ze do pristi navstevy bych mela zhubnout ze tukove bunky nebo co snizuji pravdepodobnost poceti… taky sem jidla kyselinu listovou a po te se tez pribira
Veroniq, jj je to tam hruza, ikdyz se mi po cz strasne styska, tak se tam ani vratit nechci..´
Ivčaaa, to me mrzi, snad se zadari, pristi cyklus, drzim pesticky
, jinak vitej ![]()
IVČOOO: to je strašny ..to mi je moc líto..když se konečně dočkáš po takové době, tak to nevyšlo
…A Clostík se dává vždy jen na 5dnu..1 cyklus
Veroniq: no to mam stejný problém s tou nadváhou a taky možná proto nám to nejde
ale ja bych musela zhubnout tak 30 kg
![]()
Ahoj, jojo, můžeš, přestalo být srdíčko na konci 9 týdne
. Tak já se na to hned v pátek zeptám, snad mi je daj co nejdřív!!! Děkuju, holky!!!
@Ivčaaa píše:
Ahoj, jojo, můžeš, přestalo být srdíčko na konci 9 týdne. Tak já se na to hned v pátek zeptám, snad mi je daj co nejdřív!!! Děkuju, holky!!!
To me moc mrzi…
verim ze se brzo zadari a hlavne ze vse bude o. k
Andys no ja taky tak tricet kg to by bylo optimalni
no ale ja znam baby ktere jsou extremne a maji deti.. jedna dokonce i dvojcatka je provda ze po umelem… ale nam se taky zadari uvidis.. ![]()
Veronig: Veru ještě si počkám až do příštího týdne nekdy koncem týdne asi bych to měla dostat
…