Pomohl vám Clostilbegyt? Podělte se o pozitivní zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2605
11.9.12 22:17

Anix no jo je to asi dan za tu nadeji nebo co :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andys5
12.9.12 08:10

Veroniq: No tak to jsme na tom stejně s tou blbou váhou, taky znam mraky holek, které měli třeba i nad 100 kg a dokonce moje jedna kámoška měla kolem 95 kg a povedlo se jim to normalni cestou, hned na poprvé a čeká dokonce dvojčátka…jenže ono asi záleží konkrétně na dané osobě je to asi individuální ( jakmile příjdeš do jakéhokoliv CARU tak všude ti řeknou, že máš nadváhu a že ta nepřispívá otěhotnění a že i kv. tomu je možné že se to nepovede)( tak, že velice pozitivní :evil: ).Že prý kdo má nadváhu tak tělo pracuje jinak než by mělo a pak je veliký problém jak s ovulací tak pak s uchycením embria a podobně, a taky ty co maj nadváhu maji hodně třeba mužského hormonu-ne všechny samozřejmě).

• Citovat
  • Upravit
andys5
12.9.12 08:12

Ivčaaa: tak to mi je mooooooc líto, neumim si to vůbec představit a moc držím palečky aby se brzy zase všechno otočilo a věřím, že si dáš jedno kolo Clostíku a bude to :lol: :* :kytka:

• Citovat
  • Upravit
2605
12.9.12 09:18

Andys no jo no snazim se aby ta moje vaha sla trochu dolu zacala jsem jist pravidelne a chodim cvicit ale jak rikam clostim mi dal 5kg dalsi prace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anix
12.9.12 11:07
@andys5 píše:
Veroniq: No tak to jsme na tom stejně s tou blbou váhou, taky znam mraky holek, které měli třeba i nad 100 kg a dokonce moje jedna kámoška měla kolem 95 kg a povedlo se jim to normalni cestou, hned na poprvé a čeká dokonce dvojčátka…jenže ono asi záleží konkrétně na dané osobě je to asi individuální ( jakmile příjdeš do jakéhokoliv CARU tak všude ti řeknou, že máš nadváhu a že ta nepřispívá otěhotnění a že i kv. tomu je možné že se to nepovede)( tak, že velice pozitivní :evil: ).Že prý kdo má nadváhu tak tělo pracuje jinak než by mělo a pak je veliký problém jak s ovulací tak pak s uchycením embria a podobně, a taky ty co maj nadváhu maji hodně třeba mužského hormonu-ne všechny samozřejmě).

HOLKY KRAVINA… obezita a těhu nemá nic společeného… ať člověk vleze k jakému lékaři, třeba i krční, tak mu hned řekne že je obézní… Velkej zadek - základ dobré rodiny :dance:

• Citovat
  • Upravit
2605
12.9.12 11:21

@Anix mas pravdu ale ja musim zhubnout :pankac: vazila jsem pred clostike m 74 kg a ted ma 79kg a chci dodat jen ze mam 167 cm :D takze cvalik no.. a rikam si ze jeste otehotnet tak mam rovnych 100

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andys5
12.9.12 11:59

Hhahahahahah holky tak teda ted jste mne jako velice pobavily :pankac: :pankac: :mavam: :mavam: Velká prdel sice základ rodiny haha ale asi ne mega prdel :lol: :lol: :lol: a tu mam jaaaaa hahaha a Veru bud v klídku měřím 165 a mam asi 90..možna už i víc :-))))))))

• Citovat
  • Upravit
2605
12.9.12 12:16

Andysku ale kdyby si me videla tak se zhrozis :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
12.9.12 13:10

Andys5: Děkujeme, snad jo!!!

A myslíte, že by mi je mohli dát hned po 6nedělí???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
12.9.12 13:21

Ivi a ty neovulujes? jinak taky preji mooc stesti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
12.9.12 13:38

Jojo, ale mám endometriozu, tak neni jednoduché otěhotnět, třeba by ty prášky mohly pomoc. Máte s tim někdo skušenosti???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
12.9.12 13:42

Ivi tak to ja osobne ne… ale porad se z dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
12.9.12 13:52

veronikg

Určitě se zeptám, v pátek mám kontrolu, tak uvidím, ale chceme co nejdřív znovu a slyšela jsem, že je to i lepší :-). Děkuju!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
12.9.12 13:56

@andys5

Nikomu to nepřeju, je to hrozný pocit. Už aby nás to štěstí potkalo znovu a šťastně.
A vás taky, holky!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
12.9.12 13:59

Ivi preji mooc stesti at Vam to brzo vyjde.. a verim ze dr. Ti pomuze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová