Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Veroniq: No tak to jsme na tom stejně s tou blbou váhou, taky znam mraky holek, které měli třeba i nad 100 kg a dokonce moje jedna kámoška měla kolem 95 kg a povedlo se jim to normalni cestou, hned na poprvé a čeká dokonce dvojčátka…jenže ono asi záleží konkrétně na dané osobě je to asi individuální ( jakmile příjdeš do jakéhokoliv CARU tak všude ti řeknou, že máš nadváhu a že ta nepřispívá otěhotnění a že i kv. tomu je možné že se to nepovede)( tak, že velice pozitivní
).Že prý kdo má nadváhu tak tělo pracuje jinak než by mělo a pak je veliký problém jak s ovulací tak pak s uchycením embria a podobně, a taky ty co maj nadváhu maji hodně třeba mužského hormonu-ne všechny samozřejmě).
Ivčaaa: tak to mi je mooooooc líto, neumim si to vůbec představit a moc držím palečky aby se brzy zase všechno otočilo a věřím, že si dáš jedno kolo Clostíku a bude to
![]()
Andys no jo no snazim se aby ta moje vaha sla trochu dolu zacala jsem jist pravidelne a chodim cvicit ale jak rikam clostim mi dal 5kg dalsi prace
@andys5 píše:
Veroniq: No tak to jsme na tom stejně s tou blbou váhou, taky znam mraky holek, které měli třeba i nad 100 kg a dokonce moje jedna kámoška měla kolem 95 kg a povedlo se jim to normalni cestou, hned na poprvé a čeká dokonce dvojčátka…jenže ono asi záleží konkrétně na dané osobě je to asi individuální ( jakmile příjdeš do jakéhokoliv CARU tak všude ti řeknou, že máš nadváhu a že ta nepřispívá otěhotnění a že i kv. tomu je možné že se to nepovede)( tak, že velice pozitivní).Že prý kdo má nadváhu tak tělo pracuje jinak než by mělo a pak je veliký problém jak s ovulací tak pak s uchycením embria a podobně, a taky ty co maj nadváhu maji hodně třeba mužského hormonu-ne všechny samozřejmě).
HOLKY KRAVINA… obezita a těhu nemá nic společeného… ať člověk vleze k jakému lékaři, třeba i krční, tak mu hned řekne že je obézní… Velkej zadek - základ dobré rodiny ![]()
@Anix mas pravdu ale ja musim zhubnout
vazila jsem pred clostike m 74 kg a ted ma 79kg a chci dodat jen ze mam 167 cm
takze cvalik no.. a rikam si ze jeste otehotnet tak mam rovnych 100
Hhahahahahah holky tak teda ted jste mne jako velice pobavily
Velká prdel sice základ rodiny haha ale asi ne mega prdel
a tu mam jaaaaa hahaha a Veru bud v klídku měřím 165 a mam asi 90..možna už i víc ![]()
Andys5: Děkujeme, snad jo!!!
A myslíte, že by mi je mohli dát hned po 6nedělí???
Jojo, ale mám endometriozu, tak neni jednoduché otěhotnět, třeba by ty prášky mohly pomoc. Máte s tim někdo skušenosti???
Určitě se zeptám, v pátek mám kontrolu, tak uvidím, ale chceme co nejdřív znovu a slyšela jsem, že je to i lepší
. Děkuju!!!
Nikomu to nepřeju, je to hrozný pocit. Už aby nás to štěstí potkalo znovu a šťastně.
A vás taky, holky!!!
Ivi preji mooc stesti at Vam to brzo vyjde.. a verim ze dr. Ti pomuze