Pomohl vám Clostilbegyt? Podělte se o pozitivní zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2605
14.9.12 17:42
@Ivčaaa píše:
Ahoj holky, tak mám po kontrole. Zatim jsem dál na neschopence, ale za 3 měsíce můžeme znovu na IVF. clostil.mi nenapíšou, máme zákaz 3 měsíce nechráněného pohl. styku. Snad už nám to vyjde. Jsem rádamže můžem tak „brzo“,bála jsem se aby neřekli 6 měsíců.

Ivi to je super tri mesice je v poho :-) a pak uz to klapne ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
14.9.12 17:45

Andy treba se uhnizduje :-) nadeje umira az s mrchou ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
14.9.12 18:01

@Veronikq Děkujeeem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andys5
15.9.12 11:52

Veru :haha dekuji mas pravdu ale v tomto pripade teda urcite nezahnizduje ..uz se tady na mne smeje dalsi clostik na dalsi kolo stimulace :-(

ivcoo:ani mi nemluv 3,5roku mozna i o kousek dele zacali jsme nekdy v mych 32letech…uz mam zasebou 1ivf+icsi zavedli mi dokonce 2krasne embrijka a stejne nic…a ted protoze mam uz jen dva pokusy ivf hrazene pojistivnou tak jsem najela n inseminace…par jich zkusim a pokud nic tak mi zbyvaji uz jen ty dva pokusy ivf

• Citovat
  • Upravit
254
15.9.12 12:14

andys5

Ty jo, to je hrozný, viď! Mě je teť 25,ale i tak si říkám, že je čas, vždycky jsem chtěla děti a zrovna kdo chce, tak to nejde :zed:! Ale musíme věřit ;)! Držim palečky!!! Neboj, vyjd to!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andys5
15.9.12 18:01

Ivca:no je to strasny..taky byla ma predstava mit prvni mimco max.30 jenze.to vis kdyz k tomu nebyl zadny chlap tak jsem to nejak propasla..a kdyz uz ten chlapik ted je tak to zase nejde :-( jako ten vek mne zacina opravdu desit..

• Citovat
  • Upravit
andys5
15.9.12 18:10

Ivca:no je to strasny..taky byla ma predstava mit prvni mimco max.30 jenze.to vis kdyz k tomu nebyl zadny chlap tak jsem to nejak propasla..a kdyz uz ten chlapik ted je tak to zase nejde :-( jako ten vek mne zacina opravdu desit..

• Citovat
  • Upravit
254
15.9.12 20:36

andys5

Neboj, ono se to povede :-)!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
15.9.12 23:40

Andys neboj povede se :) a i Tobe Ivi… snad brzo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anix
16.9.12 21:59

Andy a jak ti je? Třeba dostaneš k svátku DVĚ // a pokud ne tak se pojede dál… Hold k nám ty miminka zatim nechtí… ale jednou to přijde… Já mam teďka v sobě první dávku clostíku… od čtvrtka trtkáme denně ale pochybuju že bych patřila mezi ty šťastnější komu by se to povedlo a navíc zítra jdu na ultrazvuk štítné žlázy tak jsem zvědavá s čim na mě vyrukujou.

• Citovat
  • Upravit
andys5
17.9.12 09:02

Anix: dneska jsem 12 den po inseminaci MS má přijít ve středu, ale břicho pořád bolí očekávám tu mrchu kažym dnem :-((…tak hlavně trtkejte až ten Clostík dobereš :-))))) ted se folíky teprv tvořej ..na mne se Clostík tady směje z poličky mam ho nasadit opět 2DC

• Citovat
  • Upravit
56
17.9.12 11:51

Ahojky

Příspěvek upraven 14.09.16 v 07:51

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andys5
17.9.12 12:41

JOBO : no nekeeeeee supeeerrrrrrrrrrrrrrrrr moc přeju :dance: :dance:

• Citovat
  • Upravit
2605
17.9.12 13:10

Jobo no tak to velkaaaa gratulace :-) uplne supeeer moooc preji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
17.9.12 13:13

Andys treba se Ti taky povede… jinak ja jsem dnes 13dc a vcera tedy 12dc jsem delala ovu test a byl tam slaby dusik druhe carky tak budu testovat a testovat ale docela me to potesilo ze aleslon naznak.. nebo se pletu? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová