Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ivčaaa píše:
Ahoj holky, tak mám po kontrole. Zatim jsem dál na neschopence, ale za 3 měsíce můžeme znovu na IVF. clostil.mi nenapíšou, máme zákaz 3 měsíce nechráněného pohl. styku. Snad už nám to vyjde. Jsem rádamže můžem tak „brzo“,bála jsem se aby neřekli 6 měsíců.
Ivi to je super tri mesice je v poho
a pak uz to klapne ![]()
Veru :haha dekuji mas pravdu ale v tomto pripade teda urcite nezahnizduje ..uz se tady na mne smeje dalsi clostik na dalsi kolo stimulace ![]()
ivcoo:ani mi nemluv 3,5roku mozna i o kousek dele zacali jsme nekdy v mych 32letech…uz mam zasebou 1ivf+icsi zavedli mi dokonce 2krasne embrijka a stejne nic…a ted protoze mam uz jen dva pokusy ivf hrazene pojistivnou tak jsem najela n inseminace…par jich zkusim a pokud nic tak mi zbyvaji uz jen ty dva pokusy ivf
Ty jo, to je hrozný, viď! Mě je teť 25,ale i tak si říkám, že je čas, vždycky jsem chtěla děti a zrovna kdo chce, tak to nejde
! Ale musíme věřit
! Držim palečky!!! Neboj, vyjd to!!!
Ivca:no je to strasny..taky byla ma predstava mit prvni mimco max.30 jenze.to vis kdyz k tomu nebyl zadny chlap tak jsem to nejak propasla..a kdyz uz ten chlapik ted je tak to zase nejde
jako ten vek mne zacina opravdu desit..
Ivca:no je to strasny..taky byla ma predstava mit prvni mimco max.30 jenze.to vis kdyz k tomu nebyl zadny chlap tak jsem to nejak propasla..a kdyz uz ten chlapik ted je tak to zase nejde
jako ten vek mne zacina opravdu desit..
Andy a jak ti je? Třeba dostaneš k svátku DVĚ // a pokud ne tak se pojede dál… Hold k nám ty miminka zatim nechtí… ale jednou to přijde… Já mam teďka v sobě první dávku clostíku… od čtvrtka trtkáme denně ale pochybuju že bych patřila mezi ty šťastnější komu by se to povedlo a navíc zítra jdu na ultrazvuk štítné žlázy tak jsem zvědavá s čim na mě vyrukujou.
Anix: dneska jsem 12 den po inseminaci MS má přijít ve středu, ale břicho pořád bolí očekávám tu mrchu kažym dnem
…tak hlavně trtkejte až ten Clostík dobereš
ted se folíky teprv tvořej ..na mne se Clostík tady směje z poličky mam ho nasadit opět 2DC
Andys treba se Ti taky povede… jinak ja jsem dnes 13dc a vcera tedy 12dc jsem delala ovu test a byl tam slaby dusik druhe carky tak budu testovat a testovat ale docela me to potesilo ze aleslon naznak.. nebo se pletu? ![]()