Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Asi jo, a zpozorovala si ho nekdy u sebe? ja jsem nikdy takovy ten leivy bilek nenasla ![]()
Nef já se hlídá první měsíc jsem… ten bílek je podle mě nepatrný a na kalhotách jsem pozorovala jen ten mlecny bílek:nevim:
Aha, no ja to taky nehlidam, jen tak od oka, no uvidime, zda sezadari tento mesic, dneska mi volala moje dr, ze mam posledni 3 mesice na otehotneni s Clostikem a kdyz se nezadari, tak me chce videt zpatky v nemocnici. a ty tenhle mesic jsi teda bez Clostiku jo?
Nef no tak snad se povede
já jsem tento měsíc už bez clostiku měla jsem ho minulý poprvé a zatím taky naposled
ale prý funguje dva měsíce po tak uvidíme no…
Bylo by to super, kdyby se nam vsem zadarilo, spousta stresu a sklamani by bylo usetreno
. jinak me posledni vysledky z krve byly ok a ovu taky byla, rekla mi ze mam progesteron 72, a ze ovu byla. tak ason ze tak.
Tak to je super
no doufám že se nám Všem podaří co nejdřív a založíme si vlastní diskuzi a budem řešit už trhu a pak mimi ![]()
Veru: ta akupunktura pry strašně pomáhá, když si najedeš i tady na miminu na diskuze a nebo na netu si zadej akupunktura a nepolodnost …Tak ti vyjede mraky článků..ale je to strašně drahý. Nevim jak u Vás ale tady vPraze šíleně většinou základní konsultace je za 1000,– a pak každá návštěva cca jak kde 650 Kč,– a mělo by se tam jít minimalně aspoň třeba 5×..prostě asi dokud se to nepovede
což je strašny a chodí se třeba i 2× týdně nebo minimálně jednou týdně…Prý je to i moc dobrý jako příprava před IVF nebo IuI
Ahoj holky, tak zítra jdu na utz, jsem nervní jak pes
o tom hlenu je to velice zajímavý článek, jenže u mě je problém ten, že výtok mám 365 dní v roce a pořád stejné konzistence, takže já to takhle zkoumat nemůžu
![]()
Ještě mám dotaz
myslíte že je možný, abych měla ovulku 13DC? mám strašný píchání v podbřišku ![]()
@hrochovka píše:
Ahoj holky, tak zítra jdu na utz, jsem nervní jak peso tom hlenu je to velice zajímavý článek, jenže u mě je problém ten, že výtok mám 365 dní v roce a pořád stejné konzistence, takže já to takhle zkoumat nemůžu
![]()
ahoj tak co utz? ![]()
Hojky
tak na levé straně mám folíky prej nějaký malý krpatce
a na levé straně mám dva o velikosti 1.4cm, takže mám nakázáno souložit obden do konce měsíce
to bude mít přítel radost
![]()