Pomohl vám Clostilbegyt? Podělte se o pozitivní zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2605
19.9.12 18:48

:-D no já doufám že najdu ten bílek to je už asi ovu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
19.9.12 18:51

Asi jo, a zpozorovala si ho nekdy u sebe? ja jsem nikdy takovy ten leivy bilek nenasla :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
19.9.12 19:33

Nef já se hlídá první měsíc jsem… ten bílek je podle mě nepatrný a na kalhotách jsem pozorovala jen ten mlecny bílek:nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
19.9.12 19:59

Aha, no ja to taky nehlidam, jen tak od oka, no uvidime, zda sezadari tento mesic, dneska mi volala moje dr, ze mam posledni 3 mesice na otehotneni s Clostikem a kdyz se nezadari, tak me chce videt zpatky v nemocnici. a ty tenhle mesic jsi teda bez Clostiku jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
19.9.12 20:04

Nef no tak snad se povede ;) :palec: já jsem tento měsíc už bez clostiku měla jsem ho minulý poprvé a zatím taky naposled :( ale prý funguje dva měsíce po tak uvidíme no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
19.9.12 20:28

Bylo by to super, kdyby se nam vsem zadarilo, spousta stresu a sklamani by bylo usetreno ;). jinak me posledni vysledky z krve byly ok a ovu taky byla, rekla mi ze mam progesteron 72, a ze ovu byla. tak ason ze tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
19.9.12 23:07

Tak to je super :) no doufám že se nám Všem podaří co nejdřív a založíme si vlastní diskuzi a budem řešit už trhu a pak mimi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andys5
20.9.12 08:05

Veru: ta akupunktura pry strašně pomáhá, když si najedeš i tady na miminu na diskuze a nebo na netu si zadej akupunktura a nepolodnost …Tak ti vyjede mraky článků..ale je to strašně drahý. Nevim jak u Vás ale tady vPraze šíleně většinou základní konsultace je za 1000,– a pak každá návštěva cca jak kde 650 Kč,– a mělo by se tam jít minimalně aspoň třeba 5×..prostě asi dokud se to nepovede :-) což je strašny a chodí se třeba i 2× týdně nebo minimálně jednou týdně…Prý je to i moc dobrý jako příprava před IVF nebo IuI

• Citovat
  • Upravit
2605
20.9.12 18:19

Aha tak to jo no já pořád testují ovu a nic :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
257
20.9.12 19:36

Ahoj holky, tak zítra jdu na utz, jsem nervní jak pes :-) o tom hlenu je to velice zajímavý článek, jenže u mě je problém ten, že výtok mám 365 dní v roce a pořád stejné konzistence, takže já to takhle zkoumat nemůžu :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
257
20.9.12 20:16

Ještě mám dotaz :-) myslíte že je možný, abych měla ovulku 13DC? mám strašný píchání v podbřišku :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andys5
20.9.12 20:30

Hrochovka: jasne ze je

• Citovat
  • Upravit
2605
21.9.12 09:55
@hrochovka píše:
Ahoj holky, tak zítra jdu na utz, jsem nervní jak pes :-) o tom hlenu je to velice zajímavý článek, jenže u mě je problém ten, že výtok mám 365 dní v roce a pořád stejné konzistence, takže já to takhle zkoumat nemůžu :D :D

ahoj tak co utz? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
257
21.9.12 15:43

Hojky :mavam: tak na levé straně mám folíky prej nějaký malý krpatce :D a na levé straně mám dva o velikosti 1.4cm, takže mám nakázáno souložit obden do konce měsíce :-) to bude mít přítel radost :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
257
21.9.12 15:44

*prává strana jsou krpatci :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová