Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jako myslí že časem až pochopí že to normálně asi nepůjde tak by byl ochotny i do kabinky
Veru: No ono asi jak kde…někde to sperma tam do hodiny a v teple můžeš dopravit, ale to by stejně bylo jen poprvé, kdyby jste pak třeba podstupovali inseminaci nebo IVF tak by stejně musel do kabinky, protože chtěji občanku aby měli jistotu, že je to opravdu jeho sperma ( No i když si myslím, že kdyby měl v kapse sperma někoho jinýho a zaměnil by ho tak by ani nic nepoznali ) ![]()
Ahoj holky
tak jak válčíte? my pořád sexujeme na rozkaz paní doktorky
akorát mám strašný bolesti v podbřišku po clostíku…máte to taky? jinak kamoška se na inseminaci chystá a chtějí za to 1500…
@hrochovka píše:
Ahoj holkytak jak válčíte? my pořád sexujeme na rozkaz paní doktorky
akorát mám strašný bolesti v podbřišku po clostíku…máte to taky? jinak kamoška se na inseminaci chystá a chtějí za to 1500…
Já mam také bolesti… jako kdybych nastydla… ![]()
Holky to je naprosto normální ty bolesti rostou folíky ![]()
Hrochovka: a jinak tvoje kámoška zřejmě chodí do nějaké soukrommé kliniky asi, protože jinak se inseminace ted neplatí..jde to na pojišťovnu a maš 6 pokusů do roka..tak ať se nenechá škubat!!! A to vim stopro, protože teď jsem na ní byla a mám jít
na další a nic jsem neplatila
Veru : hahahaha je se z tebe fakt zbláznim, vždyt víš že žádné příznaky vůbec mít nemusíš, třeba ja je minule taky nemela a jak jsem měla přepichové folíky..nestresuj
![]()
Ahoj holky, tak ja jsem dneska 15DC a uz asi tak 3 dny mam bolesti, jako pri MS. Jen nevim, jestli to muze byt ovu, predchozi dva mesice s Clostikem a zadne bolesti jsem nemela a tenhe je 3 s Clostikem a mam. Tak jsem z toho docela
…
Ja jsem dnes 22dc a ovu testy negativní
na to že bych to měla za deset dnů dostat. Myslím že ovulaci prostě nemám ani s clostikem ani po něm. Jediný co mě utesuje je to že mám teď nabídku práce po které toužím nechci ji zakřiknout ale snad to klape
tak bych se zatím než se povede venovala tomu co mě baví…
Andy to vím ale nechápu proč ta ovu není
a co ty doufám že se inseminaci připravujes a papkas i nějaký vitamíny?
@Veronikq ja ani ovu testy nedelam, jen ty bolesti, a zmenu hlenu taky nepozoruju, takze nevim. jinak gratulace k praci, snad budes spokojena a treba prides na jine myslenky a zadari se vam
. ja jdu pristi tyden na krev tak uvidime jestli ovu byla nebo ne.
Nef no já tento měsíc poctivě sledují ale prd s toho to poznají z krve? jinak ta moje práce je tak 50 na 50 % od přítele kamarad si postavil ranch a já od malá kolem koní i závodě jsem jezdila tak buď jako koníček nebo jako ošetřovatelská
je to úplně něco jiného než mám teď a taky bych mohla měřit teplotu
když bych neměla noční ![]()
Třeba by to šlo provést doma, ten odběr
a do nějaké doby do přivézt na kliniku
myslim nějaký dojezdový čas