Pomohl vám Clostilbegyt? Podělte se o pozitivní zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
andys5
12.10.12 07:50

Tak holky tady nějak umřel pes nezdá se vám :nevim: :nevim: Tak já jsem dneska 10 den po IUI a testovat asi zase nebudu počkám do pondělka na MS..včera jsem měla malé nutkání koupit testík páč v sobotu jedu ke kamarádce a trošku bych si dala do nosu nějakého panáčka na odreagování tak abych nelemtala třeba těhu což asi stejně nehrozí protože mě opět bolí bříško jako před MS :evil:

• Citovat
  • Upravit
Anix
12.10.12 15:27
@andys5 píše:
Tak holky tady nějak umřel pes nezdá se vám :nevim: :nevim: Tak já jsem dneska 10 den po IUI a testovat asi zase nebudu počkám do pondělka na MS..včera jsem měla malé nutkání koupit testík páč v sobotu jedu ke kamarádce a trošku bych si dala do nosu nějakého panáčka na odreagování tak abych nelemtala třeba těhu což asi stejně nehrozí protože mě opět bolí bříško jako před MS :evil:

Dej si pořádně do nosu a do obou nohou… i kdyby si byla těhu tak vzhledem ke stáří plodu bys tomu ani neublížila :lol: Já si jdu dát do nosu dneska…

• Citovat
  • Upravit
76
12.10.12 16:07

Ahoj holky, tak jak valčíte? Já dneska 31DC a MS nikde. Jinak všem komu se zadařilo, velká gratulace :potlesk:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andys5
12.10.12 21:20

Ahojky tak jobo uz je tu tou stastnou my ostatni porad bojujem…

• Citovat
  • Upravit
76
12.10.12 21:39

Tak aspon nekomu se zadarilo, ja taky porad bojuju, ikdyz MS neprisla, tak mam bolesti, jako by mela prijit. Tak uvidime, ale verim, ze se vsechny brzo dockame //. ;) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andys5
13.10.12 10:15

Nefa: to boleni bricha pry vubec nevadi..boli skoro kazdou i tem co se zadarilo..zrovna jsme to vcera s holkana resily ty bolesti bricha..mne totiz taky desne boli jako kdybych to mela kazdou hodinu dostat…tak drzim palce

• Citovat
  • Upravit
76
13.10.12 16:03

No me to taky holky taky rikali, ale nechci se jeste radovat a nechci jeste ani testovat. u me je to totiz trochu komplikovane, pred tim jsem tri mesice po Clostiku dostala MS po 23 DC a ted jsem 32DC a nic. ale jinak jsem posledni MS mela 12.9. a dalsi mela podle kalendarniho datumu dojit vcera a to jsem byla 31DC, takze opravdu :nevim:, jinak me boli vzdy pred MS prsa a ted boli jen bradavky, takze zase :nevim: a ajak to vypada s tebou Andys?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andys5
14.10.12 00:11

Nefa no mas to teda zvlastni..to jsem na tebe zvedava…no ja netestovala a v ut. by mela prijit ms tak cekam…nemam zadne priznaky jen to bricho a prsa ale to nevidim jako znak niceho…bezne mne boli pred ms prsa a bricho

• Citovat
  • Upravit
andys5
15.10.12 17:49

Cau holky tak mrcha dneska prisla a jeste o den driv potvora tak holt zase nic :twisted:

• Citovat
  • Upravit
76
15.10.12 18:16

Ahoj Andys a holky, tak ja to nevydrzela a dnes jsem testovala. a hadejte co, je to tam!!! druha carka je sice slaba, ale je tam a jde videt. jsem stastna jako male dite.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
15.10.12 20:39

:potlesk: Ahojky po dlouhe dobe se konecne prihlasim a hned takova zprava nef moooooc gratuluji :) :hug: JINAK Andysku to me mrzi :( a u me h :( holky moje zlate je to zase stejne jeste jsem to nedostala a to jsem uz 41 dc :pocitac: :zed: :nevim: jen jeden jediny mesic po clostiku byla ms, musim k dr. ale co mam tu novou praci jsem porad k. o a nemam cas :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
15.10.12 20:39

:potlesk: Ahojky po dlouhe dobe se konecne prihlasim a hned takova zprava nef moooooc gratuluji :) :hug: JINAK Andysku to me mrzi :( a u me h :( holky moje zlate je to zase stejne jeste jsem to nedostala a to jsem uz 41 dc :pocitac: :zed: :nevim: jen jeden jediny mesic po clostiku byla ms, musim k dr. ale co mam tu novou praci jsem porad k. o a nemam cas :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
15.10.12 20:52

Dekuji vam holky, no u nas se zadarilo po 3 kole clostiku, Andys, Veronikq a vsechny ostatni, neveste hlavu, ja to vubec necekala, a abych rekla pravdu, tak jsme se ani nejak moc nesnazili. doma mi lezi dalsi clostik na 3 mesice :), porad tomu nemuzu uverit a muj taky ne, porad je nejakej 8o. jinak Veru, klidne muzes byt, ja jsem byla v patek 31DC a porad jsem jeste cekala ze MS prijde a nic. a ty Andys, to me mrzi, vsem vam preju aby jste se co nejdriv dockali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andys5
16.10.12 11:08

Nefa: MOOOOOOC ti gratuluju ja si to myslela, že budeš těhu :pankac: Jinak já mám další kolo Clostíku už 4 :roll: a jedeme další kolo inseminace a VERU to, že máš tu práci je mooooc dobře aspoň příjdeš na jiné myšlenky a nakonec budeš taky těhu :srdce:

• Citovat
  • Upravit
76
16.10.12 17:35

Ahoj holky, tak jsem sla dneska do prace, a v 10 jsem uz sedela na pohotovosti, zacala jsem spinit, moje prvni reakce :,(, nic moc jsem nevyridila a jelikoz doktori v uk asi neznaji ultrazvuk ani nic podobneho, tak mi udelali jen test a rekli mi, ze je negativni, tak jsem chtela aby mi nekdo vysvetlil, proc nemam MS a doma mi lezi na stole pozitivni test, opet nikdo nic. jen mi rekli, ze mam cekat, tak jsem se zeptala naco, jestli nato az potratim, jen pokrcili rameny. cely den jsem v posteli, je mi ze vseho zle, porad mam bolesti a porad spinim, zitra ma schuzku u obvodni, tak uvidim. sorry holky za roman, ale potrebovala jsem se vypsat :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová