Pomohl vám Clostilbegyt? Podělte se o pozitivní zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
andys5
30.9.12 13:15

Luci: v pohode hlavne ze uz ma teochu jasno..klidne se ptej pokud potrebujes neco vedet myslim ze ti tu vsechny rady poradime

• Citovat
  • Upravit
2605
1.10.12 08:11

Ahoj holky tak jak bojujeme? My tento víkend bez sexu :( ale za to práce asi dobrý :palec: ale jsem už týden v kuse v práci v jedné a ve volnu na ranči takže tak. Jinak jsem už 27dc a ms by měla /nemusela přijít asi za 5 dnů ale nevim co tělo po a bez clostiku jak bude chtít :) Hodně štěstí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andys5
1.10.12 11:26

Veru: čauky tak já jdu zrovna od dr. a zítra insemninace…ale z čeho jsem teda rozhořčená je, že mi paní dr. řekla, že je nedostatek peregonu a, že ho ted používají jen při IVF tak, že ho proste před inseminací nepíchají…což je teda dost blby, protože to je jistota, že se vajíčka uvolní a prasknou, ale takhle bez toho k tomu nemusí vůbec dojít!!!Tak, že o to se ještě snižuje šance
:evil: Vůbec nechápu jak je to možný, že ho mají nedostatek teda a ptala jem se jak dlouho to ještě bude trvat a prý nevědi…

• Citovat
  • Upravit
2605
1.10.12 11:40

Cože co to je??? :0 tak to je neuvěřitelné… jinak pokud chceš já mám pořád v ledničce ten poklad :-D pošlu ti ho :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andys5
1.10.12 12:43

Veru: haha jen si ten poklad jeste nech třeba se ti bude hodit…ale děkuji…to o čem jsem psala je injekce kterou ti pichaji vzdy před inseminaci nebo ivf..je na uvolnění těch uzrálých folíků aby se uovlnily vajíčka vís..musejí prasknout z toho obalu a uvolnit se aby je spermie mohla oplodnit a právě putuje vejcovodem do dělohy ..Bez té injekce se taky může stát, že se ty vajucha vůbec neuvolněj a zaniknou :evil:

• Citovat
  • Upravit
andys5
1.10.12 12:46

Veru jmenuje se to Pregnyl ta injekce spletla jsem to z peregonem ten je na neco jinýho

• Citovat
  • Upravit
2605
1.10.12 13:11

No o tom četla v nějaké diskuzi a ještě pak nějaký utrogestan nebo jak :) ale nechápu proč ti ho nedají když už jsi na inem. když to dají holkam co se snaží v posteli :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andys5
1.10.12 14:14

Veru: utrogestan je na neco jinýho ..ten se bere po inseminaci a po IVF na udržení plodu..podporuje to jako to otěhotnění…ale Pregnyl je před inseminací na uvolnění toho vajíčka..Nedlai mi to protože toho prý mají málo a musí šetřit na ty kteří jdou na IVF…Pry to tak mají nařízené od Ministerstva.. :cert:

• Citovat
  • Upravit
2605
2.10.12 09:36

To je ale stejně hnus tak budu držet palacký ať to klape a prásknul i bez :) tak doufám že dnes to už bude :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andys5
2.10.12 10:06

Veru: dekuji jdu tam az prosimte ve 13.45 maji totalne narvano…ale manzel uz tam byl v 9rano odevzdat..to y. mne zajimalo v cem ty spermie prechovavaji takovou.dobu ze prezijou.

• Citovat
  • Upravit
2605
2.10.12 11:48

Možná je zaráží ale stejně bych se zeptala sestřičky :-D ze zvědavosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andys5
2.10.12 13:15

Jestli myslis mrazi tak to urcite. neeee..protoze jen rozmrazovani stoji 3000,–kc..ale zeptam se a pak dam vedet

• Citovat
  • Upravit
2605
2.10.12 13:29

Jee promiň :-D to T9 :-D :-D :-D no jsem zvědavá teda ale buď nějaká teplota a nějaké prostředí jako by už byly u tebe v těle nebo zamrazit… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
2.10.12 13:31

Za 15 minut tu l doufám někdo bude oplodněn ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andys5
2.10.12 15:36

Veru hihi dekuji dneska to byla teda obr. rychlovka a absolutne vubec jsem to necitila ..tak ze pohodicka…a ptala jsem se na to a pry pouzivaji nejakou zvlastni techniku a asi to davaji do nejakeho roztoku ve kterem se jim libi potvurkam

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová