Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky tak jak bojujeme? My tento víkend bez sexu
ale za to práce asi dobrý
ale jsem už týden v kuse v práci v jedné a ve volnu na ranči takže tak. Jinak jsem už 27dc a ms by měla /nemusela přijít asi za 5 dnů ale nevim co tělo po a bez clostiku jak bude chtít
Hodně štěstí…
Veru: čauky tak já jdu zrovna od dr. a zítra insemninace…ale z čeho jsem teda rozhořčená je, že mi paní dr. řekla, že je nedostatek peregonu a, že ho ted používají jen při IVF tak, že ho proste před inseminací nepíchají…což je teda dost blby, protože to je jistota, že se vajíčka uvolní a prasknou, ale takhle bez toho k tomu nemusí vůbec dojít!!!Tak, že o to se ještě snižuje šance
Vůbec nechápu jak je to možný, že ho mají nedostatek teda a ptala jem se jak dlouho to ještě bude trvat a prý nevědi…
Cože co to je??? :0 tak to je neuvěřitelné… jinak pokud chceš já mám pořád v ledničce ten poklad
pošlu ti ho ![]()
Veru: haha jen si ten poklad jeste nech třeba se ti bude hodit…ale děkuji…to o čem jsem psala je injekce kterou ti pichaji vzdy před inseminaci nebo ivf..je na uvolnění těch uzrálých folíků aby se uovlnily vajíčka vís..musejí prasknout z toho obalu a uvolnit se aby je spermie mohla oplodnit a právě putuje vejcovodem do dělohy ..Bez té injekce se taky může stát, že se ty vajucha vůbec neuvolněj a zaniknou ![]()
Veru jmenuje se to Pregnyl ta injekce spletla jsem to z peregonem ten je na neco jinýho
No o tom četla v nějaké diskuzi a ještě pak nějaký utrogestan nebo jak
ale nechápu proč ti ho nedají když už jsi na inem. když to dají holkam co se snaží v posteli ![]()
Veru: utrogestan je na neco jinýho ..ten se bere po inseminaci a po IVF na udržení plodu..podporuje to jako to otěhotnění…ale Pregnyl je před inseminací na uvolnění toho vajíčka..Nedlai mi to protože toho prý mají málo a musí šetřit na ty kteří jdou na IVF…Pry to tak mají nařízené od Ministerstva.. ![]()
To je ale stejně hnus tak budu držet palacký ať to klape a prásknul i bez
tak doufám že dnes to už bude ![]()
Veru: dekuji jdu tam az prosimte ve 13.45 maji totalne narvano…ale manzel uz tam byl v 9rano odevzdat..to y. mne zajimalo v cem ty spermie prechovavaji takovou.dobu ze prezijou.
Možná je zaráží ale stejně bych se zeptala sestřičky
ze zvědavosti
Jestli myslis mrazi tak to urcite. neeee..protoze jen rozmrazovani stoji 3000,–kc..ale zeptam se a pak dam vedet
Jee promiň
to T9
no jsem zvědavá teda ale buď nějaká teplota a nějaké prostředí jako by už byly u tebe v těle nebo zamrazit… ![]()
Veru hihi dekuji dneska to byla teda obr. rychlovka a absolutne vubec jsem to necitila ..tak ze pohodicka…a ptala jsem se na to a pry pouzivaji nejakou zvlastni techniku a asi to davaji do nejakeho roztoku ve kterem se jim libi potvurkam
Luci: v pohode hlavne ze uz ma teochu jasno..klidne se ptej pokud potrebujes neco vedet myslim ze ti tu vsechny rady poradime