Pomohl vám Clostilbegyt? Podělte se o pozitivní zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
257
2.10.12 19:30

Ahoj holky, trochu jsem vás teď zanedbávala, jsem pořád v práci :-( představte si, že jsem někde chytla plíseň :-( bolí to jak kráva :cert: ani sexovat nemůžeme :-( stimulaci clostíkem mám stopnutou, protože beru atb, takže tento měsíc nic a od listopadu znova stimulka, ach jooo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andys5
2.10.12 22:44

Hrochovka:ahoj tak to je teda neprijemny ale ty atb. ti brto zaberou a bude to v pohode…aspon si telo odpocine od clostiku

• Citovat
  • Upravit
Anix
4.10.12 22:41

Holky už jste se setkaly s tim že díky clostíku byste měly opožděnou menstruaci? Nemam na mysli //… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
andys5
5.10.12 07:54

Anix a jseš si jistá, že to je díky Clostíku??? Ja teda po Clostíku mam naopak všchno přesně na chlup, jak ovulaci tak MS naprosto na den.

• Citovat
  • Upravit
Anix
5.10.12 10:27
@andys5 píše:
Anix a jseš si jistá, že to je díky Clostíku??? Ja teda po Clostíku mam naopak všchno přesně na chlup, jak ovulaci tak MS naprosto na den.

Já měla právě posledních 5ms taky docela přesně, + - 1 den, teďka jsem po první dávce clostíku a MS nic HAHAHA :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
andys5
5.10.12 10:31

No a fakt nemůžeš být těhu??

• Citovat
  • Upravit
Anix
5.10.12 10:59
@andys5 píše:
No a fakt nemůžeš být těhu??

Dělala jsem si test minulý týden a nic… možná bylo na test brzo. Počkáme do příštího týdne a uvidíme. Dam si ještě dneska večer vínko, co kdyby náhodou :o) Možná MS se zasekla taky nervama, to je taky možný né?! :zed:

• Citovat
  • Upravit
andys5
5.10.12 11:43

Možný je všechno…ale klidne bych nevyloučila, že jsi těhuuuu…že by se MS opozdila nervama no nevim noooo

• Citovat
  • Upravit
257
5.10.12 20:00

Nazdárek děvčata :-) hele ikdyž mám za sebou jen první dávku clostíku, budu mít ms pravidelnou, nebo to chce víc dávek? dneska jsem to měla dostat a zatím teda nic :-) ale vzhledem k tomu, že beru ty atb na plísně, tak nevím, jestli se to nespozdilo tím… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andys5
5.10.12 20:12

Haha holky co vy.mate s tou MS…nemyslim si ze by.se kazde z nas mel srovnat cyklus po clostiku ja. myslim ze to je. strasne idividualni..kazdopadne ale nahodi skoro kazde ovulku to je duleziteee

• Citovat
  • Upravit
56
5.10.12 21:29

Ahoj

Příspěvek upraven 14.09.16 v 07:47

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anix
5.10.12 22:42
@jobo píše:
Ahoj holky, všechny moc zdravím :mavam: Dnes jsem byla u doktorky a na ultrazvuku byl vidět gestační váček :dance: má přesně 4týdny :) Konečně jsem tedy těhotná. Ještě aby za tři týdny tlouklo :srdce: A budu nejštastnější na světě. Všem přeji brzké // :pankac: :pankac:

Tééééda velká GRATULACE :pankac: nohy nahoru, ruce do stran a nic nedělej… :dance:

• Citovat
  • Upravit
andys5
5.10.12 23:28

Jobo : no nekeeeeeeceeeej jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii to ti mooooc preju velka gratulace..super..vzala jsi mi uplne dech..

• Citovat
  • Upravit
Anix
5.10.12 23:48
@andys5 píše:
Jobo : no nekeeeeeeceeeej jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii to ti mooooc preju velka gratulace..super..vzala jsi mi uplne dech..

Andy a jak ty po IUI? Já vim, posledně jsi byla v pohodě… ale prostě mi to nedá se nezeptat… :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
2605
5.10.12 23:50

Jobo to bmbaaaa :) moc gratuluji a přeji ať je vše o. k :) Andy teď si narade ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová