Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Děkuju
taky si to moc přeju… O mimčo už se snažíme skoro tři roky
ale clostík jsem jěště nebrala…a po agolutinu depot jsem folikuly měla max 3mm ![]()
Petruska: no my se snazime uz 4 roky mam za sebou 1 ivf + 2inseminace a dva CARY …ted jsem ve fazi 4kolo clostiku..ovulaci mam jak podle hodinek a foliky taky krasne rostou ale i presto se nam furt nedari..v pondeli mne dr. poslala na vystreni delozniho hlenu jestli muj hlen neni husty natolik ze se spermie pres nej nedostanou..dneska jsem podstoupila pruchodnost vejcovodu take zadna prijemna vec..ale co bych pro mimi nepodstoupila ze ![]()
Tak to mě moc mrzí, ale věřím, že se to podaří
držím palečky
A neměli náhodou hustotu toho hlenu ověřit už před tím vším, co jsi podstoupila? :-/
Ahoj holky, taky po tomto cyklu začínám s clostíkem na 3 měsíce. Mám brát 1-0-1 od 3-5DC, ale nepamatuju si od dr. kdy se mám dostavit na měření folíků, ta se ptám vás, po kolika dnech užívání chodíte, ať tam nemusím volat a vypadat jak trubka, že jsem zapomněla. ![]()
No to je ruzne ja beru od 2-6 a chodim tak 10-12 den…ale ja mam ovulaci 14-15 den.. podle mne by jsi mela jit tak 10 dc..zalezi na delce tveho cyklu kazda mame tu ovulku jinak
Petruska: dekuji napodobne
presne to jsem jim hnet vmetla ale pry se toto vysetreni toho hlenu standrdne nedela jen kdyz se dele nedari tak pak ze ho udelaji..tak nevim z jakeho duvodu
Tak se přidavám k vám, dnes sem dostala MS a třetí den začínám brát Clostík.
, od třetího dne 1×1 prášek.
Snažíme se s přítelem půl roku o mimčo, tak doufáme že to vyjde, co jsem tu četla tak se to hodně povedlo. ![]()
Hezký večer
Lucie
Tak držím palce Luci
já mám naordinovaný clostík 5-10 DC a na folíky 13. den… ![]()
No holky jen ziram je to tu sama nova clostilka vitam vad a drzim palce
@andys5 píše:
No holky jen ziram je to tu sama nova clostilka vitam vad a drzim palce
Nooo taky koukam že se to tady nějak rozrostlo ![]()
Ahoj holky, tak sem si dneska vyzvedla ten recept na clostík a mám ho brát 5. až 9. DC, ale jen jeden denně
Není to nějaký divný? Já myslela, že se berou dva… ![]()
Petruška: no pan doktor asi nejdřív zkouší slabší dávkování co to s tebou udelá a dle výsledku ti třeba v dalším kole dávky zvýší..třeba to ve tvém případě stačí ten jeden za den..Na každou z nás působí jinak
Ahojky já také beru 1 prášek deně beru ho od 3-7 dne.
Tak uvidíme a mám to na 2měsíce ![]()
@petruska131 píše:
Ahoj holky, tak sem si dneska vyzvedla ten recept na clostík a mám ho brát 5. až 9. DC, ale jen jeden denněNení to nějaký divný? Já myslela, že se berou dva…
Ahoj, já brala 5-9dc ale 2× denně, ale už mam zasebou i laparo a stále nic.
Anixvčera me dr. chtěla poslat na laparo ale delala mi neprůchodnost vejcovodu a naštěsí zjistila že je mam průchodné tak nikam nemusím, ale vyšetření teda opravdu parádní ještě teď to cítim