Pomohl vám Clostilbegyt? Podělte se o pozitivní zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
andys5
7.11.12 20:07

Anix: ja uz mam jedno ivf za sebou a uz mam jen dva pokusy a moc se mi do toho nechce..bojim se a hlavne je to zvlastni ale podle vsech vysetreni jsme oba s manzelem up. zdravy a tudiz pry ivf vidi za zbytecne teda asi zatim..ale samozrejme pokud to treba jeste tak pul roku nepujde tak do toho ivf uz pujdu..

• Citovat
  • Upravit
1040
10.11.12 08:40

Andys5 - moje řeč, já jsem už taky asi tak po 5.kole clostilu a říkám si, dám tomu čas do vánoc a pak už se na to vybodnu, taky jsem otrávená. A hlavně z těch návštěv u doktorky. Ona vždycky jak mě vidí mezi dvěřmi už zvolá, tak jaké zprávy mi nesete?! a já.. tak jdem měřit.. (tzn. zase nic).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andys5
10.11.12 16:19

Moonki :presne tak tak to mame stejne ja ted jedu 5 kolo a jsen up. vytocena…sla bych. treba leden unor do ivf

• Citovat
  • Upravit
1547
10.11.12 18:13

Ahojky, tak jsem byla na třetí folikulometrii a zadařilo se :-) teda zatím jen s ovulací :-) tak kéž by se to už povedlo celý :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
11.11.12 11:47

Clostíík

Ahojky Holky,

Tak se zadařilo 1 měsíc mám ovu :) je to pěkná bolest v podbříšku ale mám jí
jsme štastný tak doufáme že se zadaří :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1547
11.11.12 11:50
@lucius-11 píše:
Ahojky Holky,Tak se zadařilo 1 měsíc mám ovu :) je to pěkná bolest v podbříšku ale mám jí
jsme štastný tak doufáme že se zadaří :)

nápodobně :-) tak si budem držet palce jo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
11.11.12 11:57
@petruska131 píše:
nápodobně :-) tak si budem držet palce jo ;)

Jooo super :) držím palečky :) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andys5
11.11.12 19:38

Holky super drzim palecky!!ja dnesja prvni den clostik

• Citovat
  • Upravit
1547
12.11.12 08:05

Ahojky, tak dneska jdu na prohlídku po ovulaci, která byla v sobotu…nevim teda, co tam doktorka uvidí :-/ ale mám přijít. Já sem zvědavá, jak to budu mít s MS tento měsíc, protože už x let to dostávám pouze s depotním agolutinem a teďka, pokud se nezadařilo, se bojím, že jen po těch minimálních dávkách clostíku to nedostanu a za prvé budu plašit, že už sem v tom :-D a nebo to zas bude trvat, než dojdu opět na agolutin, pak zas čekat na MS, pak clostík a takhle dokola…no je to mazec :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andys5
12.11.12 08:13

Péta: to mne teda docela překvapuje, že jdeš na vyšetření takhle brzo po ovulaci, protože kdyby jsi náhodou byla těhu tak moje dr. teda vždycky říkala žádný vnitřní UT…Tak asi nejdeš na ultrazvuk, ale ani z krve by ještě takhle brzy nebylo nic poznat tak, že nevím

• Citovat
  • Upravit
1547
12.11.12 10:37

Andy: no tak to já jí hned mezi dveřma musím říct :-( to sem vůbec nevěděla a nikdo mi nic takového neříkal :-/ a nevíš, co by se mohlo stát, kdybych nááhodou byla těhu a dělala by mi ten vnitřní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
12.11.12 11:01

@petruska131

Ahojky,

také jse divím že jdeš tak brzy na vyšetření já mám přijít až po Ms, a doufám že už nedorazí :)
tak ti držím palečky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1547
12.11.12 12:11

No ono to totiž v pondělí na folikulometrii vypadalo dobře, ve středu blbě a pak v pátek zase nadějně, tak si to asi chce zkontrolovat ještě dneska, ale když jí mezi dveřma řeknu, že ovu byla a že sem si dělala i ten ovulační test, tak snad ví, co má a co nemá dělat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andys5
12.11.12 13:14

Péta: tak snad ví co má delat no, ale každopadne je to divny moje dr. jasně říká, že kdyby jsi tehu byla tak přeci tim UT když v tobě rejdí tak ti ho může poškodit což je teda skoro jisty si myslim

• Citovat
  • Upravit
1040
12.11.12 14:34

Holky, když jsem šla po roce (a z toho intenzivně půlročním snažení) za doktorkou, že se mi nedaří otěhotnět, tak mi říkala: „OK musíme zjistit zda ovulujete“, a já jí na to: „určitě ano, testy mi vycházejí pozitivně, dvě čárky se objevují“. A ona na to:„To se nemůže brát v úvahu, to není směrodatné.“ No já jsem teda vytřeštila oči, co si o tom mám myslet. Takže, ty ovulační testy z lékáren jsou jen blamáž?!! Nerozumím tomu, při prvním těhotenství jsem je používala a myslím, že to klaplo jen kvůli tomu, že jsem se jimi řídila. Už se některé z vás stalo, že by vám gynekolog řekl, že na ovulační testy se nedá spoléhat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová