Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Anix: no to je fakt hrozny že musiš pdstoupit takový zákrok a stejne se ti srůsty udělají znovu
..no a asi se to pořadně muselo všechno zhojit aby ti mohla nasadit clostík no
ale táhne se to příšerně ![]()
@andys5 píše:
Anix: no to je fakt hrozny že musiš pdstoupit takový zákrok a stejne se ti srůsty udělají znovu..no a asi se to pořadně muselo všechno zhojit aby ti mohla nasadit clostík no
ale táhne se to příšerně
Zhojit si myslim že ne, když mě propuštěli tak jsem se ptala kdy můžeme začít trtkat a bylo mi řečeno že ihned, tak jsme se taky toho drželi ![]()
Anix aha tak to koukám teda no ja jdu v pondělí na vyšetření děložního hlenu po pohlavním styku tak jsem na to teda zvedavá ![]()
Ahojky Holky,
tak dnes jsem jsi vzala první prášek Clostíku ![]()
tak uvidíme
těšíme se všem vám držím palečky
Lucka ![]()
@andys5 píše:
Anix aha tak to koukám teda no ja jdu v pondělí na vyšetření děložního hlenu po pohlavním styku tak jsem na to teda zvedavá
Prosim o podrobněnjší vysvětlení!!! Já už jen čekam na MS a pak zase clostík.
@lucius-11 píše:
Ahojky Holky,tak dnes jsem jsi vzala první prášek Clostíku
tak uvidímetěšíme se všem vám držím palečky
Lucka
Kolik naděje a šanci v jednom malém, bílém prášku… ![]()
Anix: http://www.stopneplodnosti.cz/…zniho-hlenu/. Když jsem si Lůcobrala muj první clostík mela jsem presne stejne radostné pocity jako ty ovšem ted ho beru 4 mesíce a furt nic
sice zabírá, vajíčka rostou ale otehotnet nejde a nejde
Ahoj chtěla bych se zeptat na vaše zkušosti s clostíkem. Pomůže k miminku? Mám ho předepsaný poprvé a to 1×1 4-8 den cyklu.Pak mám užívat 17-26 den cyklu duphaston.tak nevím jestli je to tak normální nikdy jsem žádné léky neužívala. Mám dvě děti trošku odrostlé. A těd do třetice se nějak nedaří. Díky za odpovědi.
Ahoj holky tak jak to jde? Já to pořád nedostala musím v pondělí k dr. Ať mě okně a dá do kupy tu mrchu
jinak všem Vám přeji moc štěstí
![]()
Veru: cauky no u mne je to cele taky up. nejak na h..furt se to nikam neposunuje hruza
Ahoj holky, tak po dlouhe dobe jsem se prisla za vama podivat a ejhle, mame tu nove holciny, ktere vitam. u me zatim nic noveho, jsem porad v praci, takze ani nemam cas na pc, chodim utahana, ze jsem rada, ze dam sprchu a du do postele… jinak mam asi ted podle hlenu plodne dny, tak zkousime, pristi tyden v pondeli jdu na krev, zda byla ovu, tak uvidim. jinak veru a nemuzes bytt tehu, kdyz si to nedostala?
Nefa: Veru má veliký problém s tou MS jednou jí má pak zase nemá a bez MS není ani ovulace tak, že jak sama Verča psala asi neeee…ale taky jsem si to myslela
Jinak my se snažíme vždy na povel MUDr. ovšem musím tedy říct, že je to velice náročné sexovat na povel..teď jsme měli sexovat na povel celý víkend a hlavně v neděli v noci, protože jdu na vyšetření toho hlenu dneska a opravdu to už vypadalo, že to nezvládneme a nebudu na tu prohlídku ani moc jít..už máme sexu na povel oba teda plný zuby až jsme se kvůli to u pohádali
. No nakonec jsme se oba přemohli ale bylo to teda opravdu náročné a myslím, že ty spermie podle toho i musí teda vypadat ![]()
Ahoj holky, taky se k vám přidám. U mne je situace taková, že již mám téměř tříletou holčičku, avšak nedaří se nám druhé, skoro už rok a půl. První dítě jsme počali bezproblémově a rychle. Jinak nyní mám za sebou již druhou rundu s Clostilbegytem, doplněno o Proveru a stále jsme na bodu nula. Vajíčka vždy jsou, velikost ok, ale doposud se nezadařilo. Tak já vůbec nevím co s tím dál, doktorka říká „stále čekat a vydržet to s nervama“. Ale jak tomu ještě více napomoct aby se zadařilo? ![]()
Ahoj Mooonki, no tohle znám, ale bohužel ještě nemám ani první dítě
ale věřím, že se nám to povede všem holky ![]()
Jinak sem se chtěla zepta děvčata…5.11. jdu v 15:30 na tu UZ jak to vypadá po clostíku…to se doktor koukne přes klasický UZ nebo jako při prohlídce? Já jen, abych na to byla vybavená
sukně a tak
budu kvůli tomu odbíhat z práce ![]()
Já na zákroku byla 30.4… takže první máj… motovyjíždku z plzeňského pivovaru jsem proležela v nemocnici, měla jsem tam pěkné srůsty, který odstranili, vajíčka nařezali a stejně hovno platný, v červnu mi DR. řekla že ty srůsty se tam nejspíš udělají znova. Ale co nechápu až v srpnu mi měřila folíky a nasadila Clostík… všechno se to hrozně táhne…