Pomohl vám Clostilbegyt? Podělte se o pozitivní zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anix
25.10.12 12:49
@andys5 píše:
Anixvčera me dr. chtěla poslat na laparo ale delala mi neprůchodnost vejcovodu a naštěsí zjistila že je mam průchodné tak nikam nemusím, ale vyšetření teda opravdu parádní ještě teď to cítim

Já na zákroku byla 30.4… takže první máj… motovyjíždku z plzeňského pivovaru jsem proležela v nemocnici, měla jsem tam pěkné srůsty, který odstranili, vajíčka nařezali a stejně hovno platný, v červnu mi DR. řekla že ty srůsty se tam nejspíš udělají znova. Ale co nechápu až v srpnu mi měřila folíky a nasadila Clostík… všechno se to hrozně táhne…

• Citovat
  • Upravit
andys5
25.10.12 14:43

Anix: no to je fakt hrozny že musiš pdstoupit takový zákrok a stejne se ti srůsty udělají znovu :-( ..no a asi se to pořadně muselo všechno zhojit aby ti mohla nasadit clostík no :-( ale táhne se to příšerně :-(

• Citovat
  • Upravit
Anix
25.10.12 22:53
@andys5 píše:
Anix: no to je fakt hrozny že musiš pdstoupit takový zákrok a stejne se ti srůsty udělají znovu :-( ..no a asi se to pořadně muselo všechno zhojit aby ti mohla nasadit clostík no :-( ale táhne se to příšerně :-(

Zhojit si myslim že ne, když mě propuštěli tak jsem se ptala kdy můžeme začít trtkat a bylo mi řečeno že ihned, tak jsme se taky toho drželi :dance:

• Citovat
  • Upravit
andys5
26.10.12 08:17

Anix aha tak to koukám teda no ja jdu v pondělí na vyšetření děložního hlenu po pohlavním styku tak jsem na to teda zvedavá :,(

• Citovat
  • Upravit
18
26.10.12 10:16

lucius-11

Ahojky Holky,

tak dnes jsem jsi vzala první prášek Clostíku :)
tak uvidíme :) těšíme se všem vám držím palečky
Lucka :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anix
26.10.12 10:33
@andys5 píše:
Anix aha tak to koukám teda no ja jdu v pondělí na vyšetření děložního hlenu po pohlavním styku tak jsem na to teda zvedavá :,(

Prosim o podrobněnjší vysvětlení!!! Já už jen čekam na MS a pak zase clostík.

• Citovat
  • Upravit
Anix
26.10.12 10:34
@lucius-11 píše:
Ahojky Holky,tak dnes jsem jsi vzala první prášek Clostíku :)
tak uvidíme :) těšíme se všem vám držím palečky
Lucka :srdce:

Kolik naděje a šanci v jednom malém, bílém prášku… :twisted:

• Citovat
  • Upravit
andys5
26.10.12 11:48

Anix: http://www.stopneplodnosti.cz/…zniho-hlenu/. Když jsem si Lůcobrala muj první clostík mela jsem presne stejne radostné pocity jako ty ovšem ted ho beru 4 mesíce a furt nic :-((( sice zabírá, vajíčka rostou ale otehotnet nejde a nejde

• Citovat
  • Upravit
3671
27.10.12 10:52

Ahoj chtěla bych se zeptat na vaše zkušosti s clostíkem. Pomůže k miminku? Mám ho předepsaný poprvé a to 1×1 4-8 den cyklu.Pak mám užívat 17-26 den cyklu duphaston.tak nevím jestli je to tak normální nikdy jsem žádné léky neužívala. Mám dvě děti trošku odrostlé. A těd do třetice se nějak nedaří. Díky za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
27.10.12 16:01

Ahoj holky tak jak to jde? Já to pořád nedostala musím v pondělí k dr. Ať mě okně a dá do kupy tu mrchu :( jinak všem Vám přeji moc štěstí :) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andys5
28.10.12 19:29

Veru: cauky no u mne je to cele taky up. nejak na h..furt se to nikam neposunuje hruza

• Citovat
  • Upravit
76
28.10.12 21:55

Ahoj holky, tak po dlouhe dobe jsem se prisla za vama podivat a ejhle, mame tu nove holciny, ktere vitam. u me zatim nic noveho, jsem porad v praci, takze ani nemam cas na pc, chodim utahana, ze jsem rada, ze dam sprchu a du do postele… jinak mam asi ted podle hlenu plodne dny, tak zkousime, pristi tyden v pondeli jdu na krev, zda byla ovu, tak uvidim. jinak veru a nemuzes bytt tehu, kdyz si to nedostala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andys5
29.10.12 08:28

Nefa: Veru má veliký problém s tou MS jednou jí má pak zase nemá a bez MS není ani ovulace tak, že jak sama Verča psala asi neeee…ale taky jsem si to myslela :-) Jinak my se snažíme vždy na povel MUDr. ovšem musím tedy říct, že je to velice náročné sexovat na povel..teď jsme měli sexovat na povel celý víkend a hlavně v neděli v noci, protože jdu na vyšetření toho hlenu dneska a opravdu to už vypadalo, že to nezvládneme a nebudu na tu prohlídku ani moc jít..už máme sexu na povel oba teda plný zuby až jsme se kvůli to u pohádali :-(. No nakonec jsme se oba přemohli ale bylo to teda opravdu náročné a myslím, že ty spermie podle toho i musí teda vypadat :-(

• Citovat
  • Upravit
1040
29.10.12 20:52

Ahoj holky, taky se k vám přidám. U mne je situace taková, že již mám téměř tříletou holčičku, avšak nedaří se nám druhé, skoro už rok a půl. První dítě jsme počali bezproblémově a rychle. Jinak nyní mám za sebou již druhou rundu s Clostilbegytem, doplněno o Proveru a stále jsme na bodu nula. Vajíčka vždy jsou, velikost ok, ale doposud se nezadařilo. Tak já vůbec nevím co s tím dál, doktorka říká „stále čekat a vydržet to s nervama“. Ale jak tomu ještě více napomoct aby se zadařilo? :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1547
29.10.12 21:25

Ahoj Mooonki, no tohle znám, ale bohužel ještě nemám ani první dítě :-( ale věřím, že se nám to povede všem holky :-)

Jinak sem se chtěla zepta děvčata…5.11. jdu v 15:30 na tu UZ jak to vypadá po clostíku…to se doktor koukne přes klasický UZ nebo jako při prohlídce? Já jen, abych na to byla vybavená :-D sukně a tak :-) budu kvůli tomu odbíhat z práce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová