Pomohl vám Clostilbegyt? Podělte se o pozitivní zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1547
12.11.12 15:17

Mě teda řekla, že je dobře, že jsem si ho udělala a UTZ to zkontrolovala teda no, tak snad se nic nestane, kdyby náhodou :-) ale potěšila mě…prý to vypadá příznivě a kdybych to nedostala, nemám plašit a udělat si test :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2679
12.11.12 15:22
@Mooonki píše:
Holky, když jsem šla po roce (a z toho intenzivně půlročním snažení) za doktorkou, že se mi nedaří otěhotnět, tak mi říkala: „OK musíme zjistit zda ovulujete“, a já jí na to: „určitě ano, testy mi vycházejí pozitivně, dvě čárky se objevují“. A ona na to:„To se nemůže brát v úvahu, to není směrodatné.“ No já jsem teda vytřeštila oči, co si o tom mám myslet. Takže, ty ovulační testy z lékáren jsou jen blamáž?!! Nerozumím tomu, při prvním těhotenství jsem je používala a myslím, že to klaplo jen kvůli tomu, že jsem se jimi řídila. Už se některé z vás stalo, že by vám gynekolog řekl, že na ovulační testy se nedá spoléhat?

asi to myslela tak, že ovu test ti jen ukáže, že se tělo na ovulaci připravuje, že máš zvýšenou hladinu LH, ale jestli folík nakonec opravdu prasknul už ti test nepoví. Nejlepší je asi kombinace testu, teploty a třeba i plodného hlenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
12.11.12 15:35

Zravím, potřebovala bych od Vás zkušených poradit… Rok a půl se snažíme o miminko, mám anovulační cykly. Posl. MS jsem měla 29. září a od té doby nic. Dr. mi ve čtvrtek napsal Clostilbegyt, že ho mám užívat 5-9DC. Řekl mi, ať ho nasadím hned v pátek, tudíž ho užívám do úterý tohoto týdne… Ale nejde mi do hlavy: MS by mi měla dorazit za 28 dní nebo jí mám očekávat kdykoliv? A myslíte, že by se eventuelně mohlo podařit i tento měsíc, co nemám MS a užívám Clostík? Je to záchrana, než nahupsám do CAR :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1547
12.11.12 15:40
@klarucha píše:
Zravím, potřebovala bych od Vás zkušených poradit… Rok a půl se snažíme o miminko, mám anovulační cykly. Posl. MS jsem měla 29. září a od té doby nic. Dr. mi ve čtvrtek napsal Clostilbegyt, že ho mám užívat 5-9DC. Řekl mi, ať ho nasadím hned v pátek, tudíž ho užívám do úterý tohoto týdne… Ale nejde mi do hlavy: MS by mi měla dorazit za 28 dní nebo jí mám očekávat kdykoliv? A myslíte, že by se eventuelně mohlo podařit i tento měsíc, co nemám MS a užívám Clostík? Je to záchrana, než nahupsám do CAR :roll:

ahoj Klarucho, no je to divný, že ti ho naordinoval bez MS…první jí měl tedy nějak vyvolat a až pak ti dát clostík :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
12.11.12 15:44

:mavam: No, popravdě jsem ráda, že mi něco vůbec po tak dlouhý době dal. Na MS jsem se ho ptala a řekl mi, že mám jako vždy nízkou sliznici a že by i přes vyvolávačku nemusela přijít. Že když budu brát Clos., příjde MS nebo budu mít pozitivní test, tak jsem z toho jelen… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1547
12.11.12 15:46

No to já teda taky :-D tak jí přeju // na testu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
12.11.12 15:52
@petruska131 píše:
No to já teda taky :-D tak jí přeju // na testu :-)

A ty bereš také Clostík? Snažíte se o první?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1547
12.11.12 17:23
@klarucha píše:
A ty bereš také Clostík? Snažíte se o první?

jo jo, o první…už taky dlouhou dobu, ale já neměla vůbec ovu, tak teďka sem měla 5. až 9. DC poprvé clostík :-) kéééž by to vyšlo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2679
12.11.12 17:28

Holky, tak mám za sebou své první měření folíku v prvním cyklu s clostíkem a urodily se 2 dominantní, takže jsem ráda, že vůbec reaguju. Sice ještě nejsou dost zralé na prasknutí, ale ve středu jdu znovu na folikulometrii a na pregnyl. Pak domácí snažení. Za jak dlouho po pregnylu asi folík praskne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1547
12.11.12 17:30
@Shereen píše:
Holky, tak mám za sebou své první měření folíku v prvním cyklu s clostíkem a urodily se 2 dominantní, takže jsem ráda, že vůbec reaguju. Sice ještě nejsou dost zralé na prasknutí, ale ve středu jdu znovu na folikulometrii a na pregnyl. Pak domácí snažení. Za jak dlouho po pregnylu asi folík praskne?

mě pregnyl na první braní clostíku nedali a až prý při druhém kole :-) po pregnylu by to mělo být rychlý, ale jak moc, to netuším…já měla jeden dominantní a ten dorostl do 23mm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anix
12.11.12 22:39
@klarucha píše:
Zravím, potřebovala bych od Vás zkušených poradit… Rok a půl se snažíme o miminko, mám anovulační cykly. Posl. MS jsem měla 29. září a od té doby nic. Dr. mi ve čtvrtek napsal Clostilbegyt, že ho mám užívat 5-9DC. Řekl mi, ať ho nasadím hned v pátek, tudíž ho užívám do úterý tohoto týdne… Ale nejde mi do hlavy: MS by mi měla dorazit za 28 dní nebo jí mám očekávat kdykoliv? A myslíte, že by se eventuelně mohlo podařit i tento měsíc, co nemám MS a užívám Clostík? Je to záchrana, než nahupsám do CAR :roll:A co průchodnost vaječníků???????? tu máš zjištěnou? ptej se na všechny možnosti než naklušeš do CARu…
  • Citovat
  • Upravit
888
13.11.12 07:50

Udělal mi pouze hormonální profil, vnitřní UTZ a manželovi spermiogram, který dopadl dobře. Mám po dobu 3 měsíců baštit Clostil a pak mi sdělil, že když to nepomůže, tak mě žene do CAR na inseminaci. Nic víc mi k tomu neřekl. On ví, že jsem měla MS přes půl roku od vysazení pravidelně na den, zřejmě bez OVU, až teď mi to začlo z nějakého důvodu haprovat. O žádné průchodnosti vaječníků ani zmíňka :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
13.11.12 07:51

@petruska131 Přeji Ti to, věřím, že nám pomůže :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1547
13.11.12 09:28
@klarucha píše:
@petruska131 Přeji Ti to, věřím, že nám pomůže :)

děkuji :-) já tobě taky a věřím, že nám to vyjde všem ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anix
13.11.12 10:15
@klarucha píše:
Udělal mi pouze hormonální profil, vnitřní UTZ a manželovi spermiogram, který dopadl dobře. Mám po dobu 3 měsíců baštit Clostil a pak mi sdělil, že když to nepomůže, tak mě žene do CAR na inseminaci. Nic víc mi k tomu neřekl. On ví, že jsem měla MS přes půl roku od vysazení pravidelně na den, zřejmě bez OVU, až teď mi to začlo z nějakého důvodu haprovat. O žádné průchodnosti vaječníků ani zmíňka :|

Tak se nato zeptej… i když inseminace není tak nákladná jako IVF… Já na tom byla 30.4 a při přečtení zprávy z nemocnice mi Mudr. řekla že bych stejně neotěhotněla, měla jsem tam srůsty jako kr… a ty se UTZ nezjistí.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová