Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Největší styl že mi řekla řekla že to nejde řešit leda antikoncepci a to nechci že… Takže na hovno!!!
@Veronikq píše:
Největší styl že mi řekla řekla že to nejde řešit leda antikoncepci a to nechci že… Takže na hovno!!!
Veru já brala na upravení cyklu duphaston a beru ho i teď na začátku těhu.
Nebo copa změnit gynekologa?!
Ten jsem brala na oddálení ms kdysi a co Anix jak si to užívás
teď mi kamarádka psala sms že je tehu
@Veronikq píše:
Ten jsem brala na oddálení ms kdysi a co Anix jak si to užívásteď mi kamarádka psala sms že je tehu
Veru zatim si moc neužívam, ještě se moc brzo, může se stát cokoli. Ve čtvrtek jdu na utz, mělo by být vidět a slyšet srdíčko tak mam krapet bobky. Jinak stále chodim do práce ale pokud bude vše ok tak to na konci roku balim, už teď mi to dělá problém ráno vstávat když vim že ani nemusim ale na druhou stranu 13 plat se bude hodit na dětský pokojíček ![]()
Holky, při braní Clostylu chodíte úplně každý měsíc k doktorovi na měření folikul? anebo jste se na to občas vybodly (tak jako já), že třeba nebyla nálada nebo to nevyšlo časově? ![]()
Monky: tak ja chodim do CARU a tam tě mají pod pravidelným dohledem a každy mesíc te kontrolujou i kv. cystam
@Mooonki píše:
Holky, při braní Clostylu chodíte úplně každý měsíc k doktorovi na měření folikul? anebo jste se na to občas vybodly (tak jako já), že třeba nebyla nálada nebo to nevyšlo časově?
ahoj, no já sem si to tenhle měsíc mohla dovolit, protože sem marodila, ale jinak teď už nepůjdu
šéfová by mi to asi netrpěla
Jinak začínám druhou dávku clostíku, tak zase nezbývá, než jen čekat no ![]()
Anix vše bude o. k uvidíš
a naprosto chápu penízek není nikdy dost ba když je mimi na cestě
ale pak. šup šup domů ![]()
@Veronikq píše:
Anix vše bude o. k uvidíša naprosto chápu penízek není nikdy dost ba když je mimi na cestě
ale pak. šup šup domů
VERU - Člověk míní a život mění, dneska jsem z práce utekla v 8h, mam bolesti v podbřišku, dělá mi tam bordel ta cysta co je vedle mimča, takže na příkaz manžela jít na neschopenku a když nad tim tak přemýšlim tak jsme mimíse dělali rok a půl takže nohy nahoru a hodit bobka na práci ![]()
@Anix a to můžeš jít marodit hned nebo až když je vystavená průkazka?
@petruska131 píše:
Petruš vzhledem k tomu že jsem byla na jaře na profouknutí vaječníků, 20 už mi taky neni a do toho 22 let diabetes I typu tak už mě chtěla nechat doktorka doma minulý týden ![]()
@petruska131 píše:
průkazku ještě nemam a ani nevim kdy se vystavuje ![]()