Pomohl vám Clostilbegyt? Podělte se o pozitivní zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
andys5
29.11.12 09:29

JOBO:ahojky taky si na tebe pamatuju a je mi moc líto že ti takhle blbe vyšly ty výsledky, ale neboj ještě neházej flintu do žita třeba to ještě dobře dopadne. Ach jo tohle je fakt hrozny jak musíme trpět, tak nejdřív to nejde a když se to ovede tak zase toto!!! fakt šílený. Drž se držim moc palečky aby výsledky vyšly dobře.. ( jak se dělá odběr kousků placenty??) znam jen odběr plodové vody :nevim:

• Citovat
  • Upravit
56
29.11.12 09:48

Ahojky

Příspěvek upraven 14.09.16 v 07:46

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4607
29.11.12 12:08
@jobo píše:
Ahojky, moc díky za podporu, zítra napíšu jak to dopadlo. Dělají to také přes bříško, ultrazvukem najdou placentu, zjistí kde je mimi aby ho nepíchli :roll: a asi 20cm jehlu ti propíchnou dělohu, propíchnou placentu a z ní vysají kousky tkáně, takové sražené kusy krve. Říká se tomu také odběr choriových klků, tedka novinka. Kdyby náhodou se to potvrdilo, nemusíš rodit mrtvé miminko jako u odběru plodovky po 16tt, ale stihnou to ještě pod narkozou.

JOBO- no ty wole to je vyšetření co tady popisuješ, škoda jen že při jakékoli odchylce při vyšetření hned tu těhulku začnou stresovat. Já teďka přijela z gyndy, tak jsme 7+5tt a taky se musim objednat na ten screening, prosimtě copa je to za vyšetření? vůbec nevim a asi budu googlovat :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
29.11.12 14:33

Ahoj

Příspěvek upraven 14.09.16 v 07:46

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4607
29.11.12 15:45
@jobo píše:
Ahoj no doktorka by ti měla odebrat krev mezi 10-11tt.Na 13,18,21 chromozom, to je turnerův syndrom-obojpohlavní mimi, edwardsnův syndrom a daunův syndrom.Pak by si měla jet mezi 12 až 13tt na ultrazvuk na specializ.prac.a tam už budou mít výsledky z krve, ty porovnají z ultrazvukem a vypočítají ti výsledky, bud bude skr. pozit. nebo negat. když pozitivní pošlou tě na genetiku a z genetiky hned na odběr kousků placenty. Mě vyšel ultrazvuk dobře, ale krevní test na 18chrom. blbě na dauníka 1:600 :,( Tak jsem to musela podstoupit.

Tak asi u každého jinak nevim ale já jdu 2.1 na genetiku a 8.1 opět na gyndu, to už tam bude mít výsledky tak se uvidí co a jak. Už máme i první malou fotečku ale chlapovi vysvětlit co a jak tam může vidět je nadlidský výkon.
ANDY: Jaký den jsi po insiminaci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1547
29.11.12 18:54
@jobo píše:
Jé Anix, ted čtu, že ´čekáš miminko :potlesk: To je úžasné, obrovská gratulace :kytka:

ahoj jobo, tak to na tebe budu myslet, ať je vše v pořádku!!! :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
29.11.12 18:57

Moc děkuji ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4607
29.11.12 19:08
@jobo píše:
Moc děkuji ;)

Od rána tu budu čekat na výsledky… a držim všechno co jde na těle… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
29.11.12 20:11

Ahoj holky a Jobo :kytka:… Taky držím palce ať to dopadne!!! musí být v pořá
dku :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
29.11.12 20:30

Ahojky Holky :)

Dneska jsem dobrala poslední dávku Clostíku, tak zas jen čekat.
16teho prosince jdu na krev tak uvidíme co se změnilo doufám že už vše bude tak jak má být. Dál se snažíme o mimíska :) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1547
29.11.12 21:15

@lucius-11 ahojky, to jsme na tom úplně stejně :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1040
30.11.12 00:40

Že jo, je to jako čekání na „osvícení“. Člověk si říká, až budu v tom, bude mi hej, všecko to trápení bude za mnou a už budu jen happy a čekat až se miminko narodí… jenže v těhotenství pak přijdou další starosti a otázky - bude to mimi zdravé? jak mi dopadnou vyšetření? jaký bude porod? život nám dává ale zabrat co? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4607
30.11.12 17:00

Jobo… tak co? :o(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
30.11.12 18:00

petruska131

Držím palečky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
30.11.12 20:08

Jobo jak to dopadlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová