Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anix píše:
Ahojka… každá to má úplně jinak, já měla ovu 11 den, ale 2 dávky clostíku měli 100% úspěch
Ja vzala dnes prvni, rano jsem moc vahala, zda ho mam vubec brat ale nakonec padlo ano
takze ted pet dni na tom a pak cekani zda prijde ovu. Je to nekonecne ![]()
@1985 tak moooc drzim palce
@Luckaaaa píše:
Ja vzala dnes prvni, rano jsem moc vahala, zda ho mam vubec brat ale nakonec padlo anotakze ted pet dni na tom a pak cekani zda prijde ovu. Je to nekonecne
![]()
Lucko proč si váhala ho vzít?
holky dneska mi ukázkově skočila teplota na 36.5 a ovu test je krásně silnej uř skoro stejně silnej
ovu se blíží ![]()
1985: tak to moc držím palečky, aby to vyšlo
já už „jen“ také čekám až se mi začnou objevovat // na ovu testu, ale snažíme se pro jistotu obden už od něděle
![]()
My se taky snažíme už od 3DC pro jistotu obden
včera sme měli pauzu tak dnes na to vlítneme
taky držím palečky
určitě dej o sobě vědět jak pokračuješ:-))a kdy dorazí den D ![]()
Ahoj holky, chtěla bych se zeptat, jestli náhodou některá nemáte zkušenost s tím, jestli bych už teďka mohla jít na inseminaci nebo případně umělý, když už jedu třetí měsíc clostík?
Na inseminaci nebo IVF mužeš jít kdykoliv…je to tvoje volba kdy na ní pujdeš:-))já byla třikrát na umělku:-))a inseminaci máme naplanovanou pokud nam ted nezabere clostík ![]()
Na inseminaci nebo IVF mužeš jít kdykoliv…je to tvoje volba kdy na ní pujdeš:-))já byla třikrát na umělku:-))a inseminaci máme naplanovanou pokud nam ted nezabere clostík ![]()
@1985 píše:
Na inseminaci nebo IVF mužeš jít kdykoliv…je to tvoje volba kdy na ní pujdeš:-))já byla třikrát na umělku:-))a inseminaci máme naplanovanou pokud nam ted nezabere clostík
@petruska131 píše:
Ahaděkuji
na mě už totiž clostík přestal fungovat
Hele Petruš máš zjištěnou průchodnost vaječníků a genetiku???
@Anix píše:
Hele Petruš máš zjištěnou průchodnost vaječníků a genetiku???
@petruska131 píše:
Vůbec nemě prostě odbydou clostilem a nazdar…když už nemám ovu po druhé dávce, tak mi třetí zvýší…ale lítám tam jinak už skoro dva roky
ZMĚN GYNEKOLOGA!!! Tvoje rádoby zatim neplodnost může bejt způsobena i jinou příčinou a prášky to nezachrání. Promiň za todle, je to drsný ale je to tak.