Pomohl vám Clostilbegyt? Podělte se o pozitivní zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2180
12.12.12 08:15
:potlesk: krásný :-)
@Anix píše:
Ahojka… každá to má úplně jinak, já měla ovu 11 den, ale 2 dávky clostíku měli 100% úspěch :jazyk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
12.12.12 21:51

Ja vzala dnes prvni, rano jsem moc vahala, zda ho mam vubec brat ale nakonec padlo ano :) takze ted pet dni na tom a pak cekani zda prijde ovu. Je to nekonecne :D

@1985 tak moooc drzim palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4607
12.12.12 22:10
@Luckaaaa píše:
Ja vzala dnes prvni, rano jsem moc vahala, zda ho mam vubec brat ale nakonec padlo ano :) takze ted pet dni na tom a pak cekani zda prijde ovu. Je to nekonecne :D

Lucko proč si váhala ho vzít? :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2180
13.12.12 08:18

:mavam: holky dneska mi ukázkově skočila teplota na 36.5 a ovu test je krásně silnej uř skoro stejně silnej :-))ovu se blíží :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
13.12.12 08:22

1985: tak to moc držím palečky, aby to vyšlo :-) já už „jen“ také čekám až se mi začnou objevovat // na ovu testu, ale snažíme se pro jistotu obden už od něděle :-) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2180
13.12.12 08:25

My se taky snažíme už od 3DC pro jistotu obden :lol: :lol: včera sme měli pauzu tak dnes na to vlítneme :lol: taky držím palečky :palec: určitě dej o sobě vědět jak pokračuješ:-))a kdy dorazí den D :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2180
13.12.12 11:09

To je muj dnešní OVU testík :-)) :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1547
13.12.12 16:04

Ahoj holky, chtěla bych se zeptat, jestli náhodou některá nemáte zkušenost s tím, jestli bych už teďka mohla jít na inseminaci nebo případně umělý, když už jedu třetí měsíc clostík?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2180
13.12.12 19:46

Na inseminaci nebo IVF mužeš jít kdykoliv…je to tvoje volba kdy na ní pujdeš:-))já byla třikrát na umělku:-))a inseminaci máme naplanovanou pokud nam ted nezabere clostík :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2180
13.12.12 19:47

Na inseminaci nebo IVF mužeš jít kdykoliv…je to tvoje volba kdy na ní pujdeš:-))já byla třikrát na umělku:-))a inseminaci máme naplanovanou pokud nam ted nezabere clostík :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2180
13.12.12 19:47

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1547
13.12.12 19:59
Aha :-) děkuji :-) na mě už totiž clostík přestal fungovat :-(
@1985 píše:
Na inseminaci nebo IVF mužeš jít kdykoliv…je to tvoje volba kdy na ní pujdeš:-))já byla třikrát na umělku:-))a inseminaci máme naplanovanou pokud nam ted nezabere clostík :-))
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4607
13.12.12 20:29
@petruska131 píše:
Aha :-) děkuji :-) na mě už totiž clostík přestal fungovat :-(

Hele Petruš máš zjištěnou průchodnost vaječníků a genetiku???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1547
13.12.12 21:12
Vůbec ne :-( mě prostě odbydou clostilem a nazdar…když už nemám ovu po druhé dávce, tak mi třetí zvýší…ale lítám tam jinak už skoro dva roky :-(
@Anix píše:
Hele Petruš máš zjištěnou průchodnost vaječníků a genetiku???
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4607
13.12.12 21:18
@petruska131 píše:
Vůbec ne :-( mě prostě odbydou clostilem a nazdar…když už nemám ovu po druhé dávce, tak mi třetí zvýší…ale lítám tam jinak už skoro dva roky :-(

ZMĚN GYNEKOLOGA!!! Tvoje rádoby zatim neplodnost může bejt způsobena i jinou příčinou a prášky to nezachrání. Promiň za todle, je to drsný ale je to tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová