Pomohl vám Clostilbegyt? Podělte se o pozitivní zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
137
17.12.12 00:05

Ahoj holky

@Anix Anix Clostik jsem brat nechtela kvuli vedlejsim ucinkum, dnes jsem dobrala patej a krom navalu horka, poceni v noci a toho, ze jsem asi 3krat hystericky servala manzela :pocitac: to bylo ok :mrgreen: Ted uz jen cekam na ovu :) Moc gratuluji k otehotneni, kez by mi to taky vyslo ;)

@petruska131 jeste me napadlo, zda delas cviky podle Mojzisove :dance:? Jsou udajne dobre na veskere problemy s otehotnenim vcetne pruchodnosti vajecniku ovulace a tak…

@1985 to netusim a nejsi tehotna? to pak testy blbnou. a nebo nejsi na nejakych lecich. carka na ovu testech musi byt silnejsi nez kontrolni - bylai pred tim i ted?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2180
17.12.12 11:22

Ahoj léky neberu žádný sem zdravá jak řípa… :lol: a ano přisahám že byli stejně i ten 11DC a 14DC silnější než kontrolní :roll: sem s toho taky jelen :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2180
17.12.12 12:46

Tady sou ovu testy dneska sem 15DC co si o tom myslíte? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2180
17.12.12 12:47
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andys5
17.12.12 18:02

Cau holky tak zitra 4 iui a dr. mi dala clostil jeste na 7 kolo huuusty..prej kdyz na mne tak hezky pusobi tak mi ho jeste da..tak ze 7 mesic to je mazec

• Citovat
  • Upravit
4607
17.12.12 18:15
@andys5 píše:
Cau holky tak zitra 4 iui a dr. mi dala clostil jeste na 7 kolo huuusty..prej kdyz na mne tak hezky pusobi tak mi ho jeste da..tak ze 7 mesic to je mazec

Andy jsem ráda že ses ozvala. Tak to je mazec. 7 měsíců, doufam ale že ti po něm není nějak zle. Mě teda nic nedělal. Drž se a úpřímně už se nato vykašli, opět iui a bez výsledku. Neuvažovala si o adopci? Je to asi hrozný co jsem napsala ALE… děti v kojeňákach si svoje rodiče nemohly vybrat, a nejvíc to odnášejí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andys5
17.12.12 22:28

Anix: ahoj kocko no dr. se semnou nemaze.ale ja jsem rada aspon to jede..neni na co cekat…mam pred sebou jeste dve ivf pokud nevyjdou ty inseminace…nejhorsi je ze dr. mi furt rika ze sama nechape proc nam to nejde kdyz jsme oba zdravy :-( po tom clostilu krasne ovuluju a ovulku mam pravidelne a taky poroto mi dr. dala jeste 7 kolo clostilu…o adopci jsem neuvazovala pac mam jeste ty dva pokusy ivf ale az je vyplacam tak uz neni nic..tak ze neviiim ( ale jako 7 mescu clostil je mazec fakt..ale vubec nic mi po nem neni jako kdybych ho ani nebrala asi uz si moje telo na nej zvyklo jako soucast :-)

• Citovat
  • Upravit
4607
17.12.12 23:45
@andys5 píše:
Anix: ahoj kocko no dr. se semnou nemaze.ale ja jsem rada aspon to jede..neni na co cekat…mam pred sebou jeste dve ivf pokud nevyjdou ty inseminace…nejhorsi je ze dr. mi furt rika ze sama nechape proc nam to nejde kdyz jsme oba zdravy :-( po tom clostilu krasne ovuluju a ovulku mam pravidelne a taky poroto mi dr. dala jeste 7 kolo clostilu…o adopci jsem neuvazovala pac mam jeste ty dva pokusy ivf ale az je vyplacam tak uz neni nic..tak ze neviiim ( ale jako 7 mescu clostil je mazec fakt..ale vubec nic mi po nem neni jako kdybych ho ani nebrala asi uz si moje telo na nej zvyklo jako soucast :-)

Mam doma ještě jednu dávku, kdyby si náhodou měla potom absták :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
18.12.12 16:38

Ahoj holky, tak já jsem byla včera na folikulometrii a doktorka mi zjistila, že tam mám dva foliculy skoro stejně velké, ale jeden z nich je dominantní (13mm)/17DC, ještě jsem se jí zeptala, jestli to není málo, že 17DC je folikul jen 13mm, a ona mi řekla, že je to naprosto normální, když se stimuluje clostilem, že 13mm je nádherné vajíčko a že si mám v pátek přijít pro pregnyl což bude 21DC, a že to bude tutovka, že určitě na štědrý den otěhotním… holky ona říkala, že je to 100%, tak nevím, jestli mě jen chtěla povzbudit, nebo tak něco… :nevim:, co vy na to, mě přijde, že je folicul dost malý…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
18.12.12 16:43

Jo a ještě jedna věc, v sobotu 15DC, mi ovu test vyšel úplně super, v neděli byla čárka slabší, ale stejná jako kontrolní, pak se na pár dní vytratila, ale teď se zase objevuje zatím je slabší než kontrolní… na to jsem se doktorky taky ptala, jak to že mi ovu test ukázala ovulaci už v sobotu, když ona mi řekla, že ještě neproběhla… MUDr mi odpověděla, že ovu teď začíná, a že je možné, že se už nějaké vajíčku vyplavilo… že to teprve uvidíme…já jsem myslela, že ona to uvidí na tom ultrazvuku, jestli nějaký folikul praskl, nebo že uvidí tu tekutinu… jsem z toho trochu zmatená :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1547
18.12.12 17:02
Nooo Veru :? nechci tě nějak demotivovat, ale každopádně ty infa od dr mi přijdou divná :-/ ona by to fakt na tý folikulometrii měla vidět, zda už nějaký větší folík praskl…a já měla folikul 18 mm asi 21 DC, který teda praskl, ale bylo mi řečeno, že to je málo…to teda bylo po prvním clostíku…druhej už mi na ovulku nezabral :zed:
@VerunkaS píše:
Jo a ještě jedna věc, v sobotu 15DC, mi ovu test vyšel úplně super, v neděli byla čárka slabší, ale stejná jako kontrolní, pak se na pár dní vytratila, ale teď se zase objevuje zatím je slabší než kontrolní… na to jsem se doktorky taky ptala, jak to že mi ovu test ukázala ovulaci už v sobotu, když ona mi řekla, že ještě neproběhla… MUDr mi odpověděla, že ovu teď začíná, a že je možné, že se už nějaké vajíčku vyplavilo… že to teprve uvidíme…já jsem myslela, že ona to uvidí na tom ultrazvuku, jestli nějaký folikul praskl, nebo že uvidí tu tekutinu… jsem z toho trochu zmatená :|
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2180
18.12.12 18:16

Ahpoj holky dneska sem byla u doktora jelikož mám pořád pozitivní ovu testy a to sem 16DC a naměříl mi foliki 36mm a druhej 22 a třetí 24 mm takže mi nepraskli:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
18.12.12 22:01

1985: a píchli ti alespoň pregnyl, aby Ti praskly? nebo čekají, že prasknou samy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
18.12.12 22:08

No Já si taky myslím, že je to nějaké divné, nu uvidíme po Vánocích, třeba folík rychle doroste a pregnyl zabere tak jak má… ale kdyby to nevyšlo, tak neztrácím optimismus… uvidíme… ale překvapila mě MUDr, měla totiž z toho foliku 13mm, obrovskou radost, což jsem si teda v duchu říkala, že není moc nad čím jásat… tak uvidíme

Nooo Veru nechci tě nějak demotivovat, ale každopádně ty infa od dr mi přijdou divná :-/ ona by to fakt na tý folikulometrii měla vidět, zda už nějaký větší folík praskl…a já měla folikul 18 mm asi 21 DC, který teda praskl, ale bylo mi řečeno, že to je málo…to teda bylo po prvním clostíku…druhej už mi na ovulku nezabral

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
18.12.12 22:10

Petruska131:A co u Tebe nového? Co s Tebou budou dělat teď?? Čekáš na MS a další Clostil???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová