Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, tak sem zase tu
jsem 14 den DC a porad negativni OT, myslite ze to je normalni? zacinam se bat, ze Clostik nezafungoval ![]()
@Veronikq píše:
Anix o. ka co Ty jak se cítís? kolikátý jsi?
Veru zítra ukončuji 11tt. Doufam že to nejhorší máme zasebou. Celá rodina jak z mé tak manželovo strany to dostanou pod stromeček.
@Luckaaaa píše:
Ahoj holky, tak sem zase tujsem 14 den DC a porad negativni OT, myslite ze to je normalni? zacinam se bat, ze Clostik nezafungoval
Ahojky já měla po clostiku ovu až okolo17dc ![]()
Anix tak teď jsem přišla z práce a ve stránce mám doporučené psaní
jen nevim jak teď budou na poště i tak ale předem díky
![]()
@Veronikq píše:
Anix tak teď jsem přišla z práce a ve stránce mám doporučené psaníjen nevim jak teď budou na poště i tak ale předem díky
![]()
Ahoj, pošta by měla fungovat normálně zase od čtvrtka ale to by to bylo kur.. rychlé, posílala jsem to včera po 14h
)
Holky tohle je test po pregnylu dneska sem 7DEn po 1500 jednotkách a ten vlevo je včerejší a dnešní je v pravo…to už nemuže dělat pregnyl toto ne?
Ahoj holky, tak Vam vsem preju Stastne a Vesele proziti Vanocnich svatku, hlavne zdravi, stesti, spokojenost a vsem brzke //. ![]()
Ahoj děvčátka, také Vám všem přeji krásné a pohodové svátky a co nejdříve nějakého toho diblíčka do bříška ![]()
Ahojky, tak hlásím, že už třetí den zpoždění, ale určitě to nebude těhotenství podle mě :-/ To by jedině muselo klapnout při tom prvním kole, protože při druhém nebyla ovulace… Zkusim si udělat test, ale asi je ještě brzy, že?