Pomohl vám Clostilbegyt? Podělte se o pozitivní zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
137
18.12.12 23:05

Ahoj holky, tak jsem v nedeli dobrala Clostik a ted peclive delam ovu testy. Moc vam zavidim, ze chodit na gyn na merenik folikulu. me doktor nic takoveho nedal. Tak doufam, ze OT vyjde brzy pozitivni. Z Clostiku jsem mela pekelne vedlejsi ucinky tak snad to bude k necemu :D

@VerunkaS @1985 @petruska131 tak at to brzy vyjde :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1547
19.12.12 07:39
@VerunkaS píše:
Petruska131:A co u Tebe nového? Co s Tebou budou dělat teď?? Čekáš na MS a další Clostil???

Přesně tak…MS, pak třetí kolo clostilu a pak nevim…zvýšili mi dávku z jednoho na dva denně, když ovulka přestala chodit, takže pokud budou folíky, píchnou mi taky ten pregnyl…a pokud ne…nad tím ani nepřemýšlím :-) uvidíme no. Asi si pak budu muset všechno nadiktovat já, když dr mluví jen o clostilu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
19.12.12 07:53
@1985 píše:
Tady sou ovu testy dneska sem 15DC co si o tom myslíte? :nevim:

Ahoj mě se nejvíce zdál 14 ale nejde to moc vidět jak na živo ale drží m palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
19.12.12 08:30
@Anix píše:
Mam doma ještě jednu dávku, kdyby si náhodou měla potom absták :jazyk:

Anix no neříkej nechceš mi ho prodat? mě ho dr nechce dat že sem moc mladá a že to není praskovy cukr.. nechápu proč mi dala v srpnu první dávku a hlavně naději.. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2180
19.12.12 09:45

Tak jo holky řeknu vám jak to včera bylo…muj gynekolog mě naměřil tři folikuli jeden měl 36mm druhej měl 28mm a třetí 22mm mám bolesti, tlačí mě to i při čurání, řekl mi že mi dá agolutin na vyvolání MS aby sme to praskli, a že by mi nechal uříznout kousek vaječníku aby se netvořili tak moc a praskali nebo co já nevím:-(,jenže mě se to nezdálo tak sem volala do heliosu kam sem chodila na IVF a tam mi řekli, že v žádným případě agolutin v 16DC a už vubec to hrotit řezáním vaječníku, že at mi píchne pregnyl jenže ten on mi píchnout nechce nevím proč…tak sme s mužem večer zháněli kdo má na prodej pregnyl, holky jeli sme pro něj až do Bratislavy, kde nám dala rtodina dvě balení a zdarma byla to rodina která si prošla snad vším:-( ale čekají druhý:-))moc fajn lidi:-))tak sme to píchli a ted budu čekat co bude…zítra mám jít do heliosu na ultrazvuk a domluvit se na 4IVF a pokud neprasknou tak na punkci odsát :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4607
19.12.12 10:05
@Veronikq píše:
Anix no neříkej nechceš mi ho prodat? mě ho dr nechce dat že sem moc mladá a že to není praskovy cukr.. nechápu proč mi dala v srpnu první dávku a hlavně naději.. :,(

Ty woe VERU… já vim, tvůj mladý věk a mělas jen 2 dávky napsané od doktora. Myslíš že by to byl dobrej nápad, co?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
19.12.12 13:42

Anix měla sem jen jednou clostik.bez jakých kolik testů ani mě nehlidala jen řekla ať se za tři měsíce stavím pokud neochotni potom mi řekla ať přidu dřív.. takže bych řekla že go vyjde na stejno a mladý věk? 24 skoro dva roky se snazime v kuse :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4607
19.12.12 20:08
@Veronikq píše:
Anix měla sem jen jednou clostik.bez jakých kolik testů ani mě nehlidala jen řekla ať se za tři měsíce stavím pokud neochotni potom mi řekla ať přidu dřív.. takže bych řekla že go vyjde na stejno a mladý věk? 24 skoro dva roky se snazime v kuse :/

Napiš mi do zprávy adresu, pošlu ti to… :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andys5
19.12.12 21:24

Anix: jsi moc hodna kocko..ale prenechej ho klido verunce ja to radsi necham na doktorech:-)

• Citovat
  • Upravit
4607
19.12.12 21:35
@andys5 píše:
Anix: jsi moc hodna kocko..ale prenechej ho klido verunce ja to radsi necham na doktorech:-)

No dyť to čteš… chce ho tak jí pošlu, potvůrka " malá " :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
19.12.12 21:40

Holky moje já Vás zeru :mrgreen: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
19.12.12 21:59

Andy mám pořád ten puregon ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4607
20.12.12 18:49
@Veronikq píše:
Andy mám pořád ten puregon ;)

VERU - rekomandooooo poslánoooo - snad mezi svátky to dorazí :o:jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
20.12.12 20:25

Juuu Anix ty jsi zlato… poslala jsi mi alespoň tvoji adresu? ;) taky ti něco pošlu když ne penizky :* :srdce: ale klido i penizky :) a poštovne… ti cvaknu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4607
20.12.12 20:39
@Veronikq píše:
Juuu Anix ty jsi zlato… poslala jsi mi alespoň tvoji adresu? ;) taky ti něco pošlu když ne penizky :* :srdce: ale klido i penizky :) a poštovne… ti cvaknu

Neřeš to… nooo moje adresa tam vlastně je, posílala jsem to doporučeně a hodila jsem ti tam ještě ty ovu testy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová