Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Veronikq píše:
Anix zlato a nemůže to třeba nějak narušit účinek??
Veru nevim, přečti si návod. Já jsem se druhý den braní clostíku ožrala jako to prasátko, zvracela jako puberťák, pomalu lezla po zdech druhý den a stejně se povedlo.
@Veronikq píše:
Anix tak to jodala jsem si raději jen dvě skleničky
Tak to já vypila včera celou flašku magnésie a malej přípitek.
Dneska nervy na pochodu, zítra nás čeká genetika ![]()
Hahahahahahahaha ´Veru nemá to žádnej vedlejší účinek ja na to chlastam a nekdy i hulim trávu co Vám mam povídat
a folíky mam jako víno veliké!!! jen se vožer a milujte se a množte se
![]()
@andys5 píše:
Hahahahahahahaha ´Veru nemá to žádnej vedlejší účinek ja na to chlastam a nekdy i hulim trávu co Vám mam povídata folíky mam jako víno veliké!!! jen se vožer a milujte se a množte se
![]()
MOJE ŘEČ… ![]()
Ahoj holky!
Tak právě jsem dočetla vaše příspěvky. Je jich tu fura ![]()
Takze bych chtela do Noveho roku poprat zdrave a stastne miminka a maminky.
Jinak ja se snazim otehotnet necele 2 roky. Zatim jsme tomu s manzelem nechavali volny prubeh. Ale po tech 2 letech jsme si rekli, ze je to trosku divny ze jeste nejsme tehotni. Tak jsem zasla za svym dr. a ten mi predepsal clostilbegyt od 3do 7 dne jedna tableta, ale na zadne mereni fostiku( nebo jak se to jmenuje
) nepozval a ze mam prijit po 3 meiscich nebo kdyz otehotnim a ze kdyz se to do tech 3 mesicu nepodari tak posle manzela na spermio. Co si o tom myslite?
Jeste bych se chtela zeptat, jestli ovsem muzu, vy mate tuleni jak casto a jestli nejak naplanovane nebo jak ma clovek chut?
Predem moc diky a doufam ze se k vasi parte muzu pridat.
Jola
Jola: ahojky já tě vítíám. Tak, že na měření folíků..to jsou tzv. folikuly ve kterých se ti tvoří ty vajíčka…a když se dobere clostilbegyd tak se chodí na měření těch folikul..delá se to ultrazvukem a zkoumají počet kolik vajíček se ti vytvořilo a jak jsou veliké a tim se zjistí kdy budeš mít ovulaci!! To že si tě dr. nepozval na kontrolu těch folíků je tu docela běžné..hodně holek to tady tak má, ale ono taky záleží jestli už chodíš do CARU a nebo jen na gyndu ( na gyndě se s tebou moc nemažou a tim pádem ti dají prášky a bud po nich otehotníš a nebo ne) A pokud ne asi to dr. začne řešit dál. Ale ty reprodukční centra jsou lepší vyšetřej vás oba najednou a hned zjistí kde je problém. A sex je nejlepší po dobrání tak třeba od 11 do 14 dne cyklu..každa z nás máme ovulaci trochu jinak..třeba já 12-13 den většinou
Dik za info. Tak to asi ted nebudu resit, nebo se apon budu snazit ikdyz je to tezke neresit kdyz by tak clovek to mimi chtel. Ted v okoli jsou same stastne maminky s maminkama. Strasne jim to preju ale je mi to i strasne lito a pak si pobrecim. No tak uvidime co bude za tri mesice. a do centra se muzu prihlasit sama nebo musim cekat az me tak dr. posleM
Ahoj no Andy Ti to pěkně napsala jinak já jsem měla ovu až 17dc a co se týče tuleni tak prý obden ![]()
Ok, diky za infa. Zkusime tomu nechat volny prubeh a uvidime. Snad se postesti
Veru a Andy… tak máme 9.5cm, páteř byla krásně vidět že obratle by se dali počítat, ruce, nohy, a krásná srdeční akce… bomba zážitek, 40min jsem ležela na lehátku a dělali mi utz, nemohli pořádně potvrdit tu nosní kůstku, hejbalo se to jako kdybych vypila litr kafe. Už aby jste se taky dočkali… ![]()
Anix moc gratuluji a nech mimi roste a ma se čile k svetu. Hodne stesti a mnoho zdravicka pro vas oba.
@Jolek
U mě pomohli 2 dávky clostíku… po roce a půl jsme se dočkali. Jen Andys5 to je taková záhada těchto stránek, viď Andrej
Jooo k těj marihuaně… ta taky léčí né?! ![]()