Pomohl vám Clostilbegyt? Podělte se o pozitivní zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2605
2.1.13 20:52
@Anix píše:
Veru a Andy… tak máme 9.5cm, páteř byla krásně vidět že obratle by se dali počítat, ruce, nohy, a krásná srdeční akce… bomba zážitek, 40min jsem ležela na lehátku a dělali mi utz, nemohli pořádně potvrdit tu nosní kůstku, hejbalo se to jako kdybych vypila litr kafe. Už aby jste se taky dočkali… :srdce:

Anix to je boží :srdce: moc moc moc dobrá zpráva a ať je hlavně vše o. k

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
2.1.13 21:06

A to si zobala v kuse? jako hned po sobě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4607
2.1.13 21:26
@Veronikq píše:
A to si zobala v kuse? jako hned po sobě?

Veru… dvě dávky - to mam na myslim 2 měsíce… vždy 5-9dc 2× denně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
2.1.13 22:09

Nevim proč mi teda moje dr. odmítla dat další dávku… jediný důvod co jsem slyšela bylocmoc mladá :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andys5
3.1.13 08:34

Anix: hahahahha jsi mne velice ted pobavila hele ja nevim jestli marihuana léčí je to možny každopádně je docela možné že mému manželovi zlepšila spermio. ale to je jen doměnka proste ho mel předtím špatnej a ted dobrej a ted si občas zahulí dřív ne :nevim: říkala jsem to doktorce a ta se jen smála ale neřekla, že by to mělo nějak škodit. Jinak ano jsem záhada těchto stránek a myslím, že jestli někdy otěhotním já tak musíte všechny :-) :-) A jinak anix moooooc gratuluju je to super a živě si tě tam umím na tom monitoru představit :srdce:

• Citovat
  • Upravit
18
3.1.13 11:03

Tak clostíík pomohl :)

Ahojky Holky,

tak clostík sem dobrala, a ovulace je na světě tak že super zabralo to :), jenže další problém doktor mi napsal vyšetření spermogramu, máte někdo zkušenost? jdu na to poprvé vůbec nevím co mě čeká.
Děkuji Lucie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andys5
3.1.13 11:57

Lucius: spermogramu??? není to spíš spermiogram tvého drahého??? to jsem ještě neslyšela

• Citovat
  • Upravit
Janik13
3.1.13 12:43

Ahoj Joli,
ke tvemu příspěvku: s manžeem se snažíme o mimi teď již rok a půl, oba jsme v pořádku, spermiogram mého muže v normě, já hormobální profil OK. Doktorka mi nasadila clostík, abychom zrání folikulů podpořily. 12 den cyklu jsem šla na ultrazvuk- krásné uzráté folikuly- píchla mi pregnyl (vyvolání ovu), ale bohužel se nezadařilo.. a to mám cykly pravidelné, nbez obtíží, jen mě ovulace pokaždé pěkně bolí a hlavně při milování. Jinak se tulíme skoro každý den.. Teď to budu z´koušet druhý měsíc, tak uvidíme…

• Citovat
  • Upravit
Janik13
3.1.13 12:49

Joli, ještě mě napadlo: spíš bych poslala tvého muže na spermiogram než aby si hned něco baštila, když nevíš, jestli má manžel spermio v pořádku. Mého muže poslal dr. po půl roce snažení. I tak jsem od něj odešla, jelikož mi řekl, že některé páry prostě neotěhotní a přitom není známá příčina a s tím jsem se nehodlala smířit. Teď mám doktorku, která mi vše krásně vysvětlí a snaží se pomoct. Tak hodně zdaru!!

• Citovat
  • Upravit
1148
3.1.13 12:58

Janik13: Dik za info. Tak nech se vam postesti. No mi se to prave taky zda takove divne nejdriv bastit tablety a pak az nejake vysetreni. Uz jsen premyslela ze zmenim doktora, ale jsem z Trince a nevim ktery dr, v okoli by byl ten pravy. A abych nezmenila dr. a nerekl mi to same. No ja mam asi podobny problem co ty taky kdyz mam ovu tak me pri milovani boli a ani nemam chut. Tak uvidime jak to pujde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4607
3.1.13 13:15
@Jolek píše:
Janik13: Dik za info. Tak nech se vam postesti. No mi se to prave taky zda takove divne nejdriv bastit tablety a pak az nejake vysetreni. Uz jsen premyslela ze zmenim doktora, ale jsem z Trince a nevim ktery dr, v okoli by byl ten pravy. A abych nezmenila dr. a nerekl mi to same. No ja mam asi podobny problem co ty taky kdyz mam ovu tak me pri milovani boli a ani nemam chut. Tak uvidime jak to pujde.

Řekni doktoru ať ti napíše doporučení na spermiogram, u nás to bylo stejné. Nejdřív spermio manžela a pak se začli zabívat semnou… Mě bylo řečeno že se v první řadě vyšetřuje muž, u něj je to jednodušší, jen spermio a pak až ženská a to je i pro pojišťovny nákladnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1148
3.1.13 13:41

Anix: No mi prave doktor rekl ze nejdriv 3 mesice clostik a jestli nezabere tak posle manzela na spermio a pak ze budou badat me. Ale proc nejdriv neposlal manzela na to spermio to opravdu nevim. Asi pockam ty tri mesice a uvidim co mi ten muj dr. rekne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4607
3.1.13 14:06
@Jolek píše:
Anix: No mi prave doktor rekl ze nejdriv 3 mesice clostik a jestli nezabere tak posle manzela na spermio a pak ze budou badat me. Ale proc nejdriv neposlal manzela na to spermio to opravdu nevim. Asi pockam ty tri mesice a uvidim co mi ten muj dr. rekne

Ale já vidim kravinu ti ihned dávat clostík když neví co ten druhý partner. A měřil ti alespoň folíky? Nečekej na 3 měsíce až to dobereš ale ať ti to napíše hned, nic tim nezkazíš a pokud partner bude ok tak jeden problém vyřešen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1148
3.1.13 14:32

Anix: no ani foliky mi nemeri. No zeptatm se ho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janik13
3.1.13 15:22

Vyšetření muže by mělo být na 1. místě, jelikož mnoho mužů má nekvalitní spermie- tak proč se něčím ládovat, když není jisté, zda by vůbec k oplodnění mohlo dojít… já měla ovu i normálně, ale doktorka mi nasadila clostík, aby se vaječníky více stimulovaly a byla tedy větší pravděpodobnost, že dojde k oplodnění (po prvním užívání jsem měla 2 - dle doktorky- krásné folikuly, navíc pokud bys užívala clostík, měla bys jít na uzv v období plodných dní, aby se zjistilo, jestli na tebe vůbec clostík účinkuje. Jestli máš pochybnosti o svém lékaři, projdi si diskuze o lékařích ve tvém okolí, já si pročetla a ještě dala na doporučení od kolegyňky a jsem nad míru spokojená! Tak hodně štěstí!

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová