Pomohl vám Clostilbegyt? Podělte se o pozitivní zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1148
3.1.13 15:31

Janik13 : cetla jsem prave doporucenia toho meho aj chvalila, tak nevim. Vy asi nikdo nevite jaky dr v trince nebo okoli je nejlepsi co? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janik13
3.1.13 18:33

Tak v tomhle ti bohužel neporadím, já dojíždím do Vítkova (u Opavy..)

• Citovat
  • Upravit
1148
3.1.13 18:51

Janik: a ty vlastne odkud?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4607
3.1.13 19:03
@Jolek píše:
Anix: no ani foliky mi nemeri. No zeptatm se ho.

ZMĚN doktora… naordinoval ti clostík aniž by věděl jestli máš ovulaci a dozrávají ti folíky… To je jako kdyby ti dal na infart paralen a radu vypotit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1148
3.1.13 19:08

Anix: Tak snad tak strasne to nebude :-) Zmenim ho, ale musim zjistit jaky tady v okoli je nejlepsi. Jinak dik za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
3.1.13 20:01
@Anix píše:
ZMĚN doktora… naordinoval ti clostík aniž by věděl jestli máš ovulaci a dozrávají ti folíky… To je jako kdyby ti dal na infart paralen a radu vypotit

Mě dala dr taky clostik aniž by věděla. jen mi řekla že ženy které mají tak dlouhé cykly mají i anovulacni cykly a že clostik podpoří tu cinost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
3.1.13 20:13

Andy viyms co by si mohla zkusit kdyby nehodou to nevyšlo. No teď mi tak došlo že když jdeš darovat vajíčka tak te tak nastimulujou že jsi abnormálně plodna sice jsou mnoohacetna tehu ale tobě by dvojčatka určitě nevadila ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andys5
4.1.13 08:29

Verča: no dvojčátka bych dokonce i chtěla :-)) sice vím jaký to je nápor celkově, ale to mi neva :-))). No ja ti Veru nevim na tohle se schválně zeptám až tam příští pátek pujdu. Ale ja myslím, že tě stimulujou uplně stejně jako před IVF, že víc to snad ani nejde, že by se ti něco mohlo stát. A navíc teda vzhledem k mému věku a tvorbě tak max. 3 vajec nevim nevim jestli by šlo to dárcovství vůbec udelat. A když ted po clostíku jsem měla i 3 vajíčka tak se stejně nezadařilo :-(( tak, že nevím no. A hlavně taky když jdeš darovat tak oni ti ty vajíčka přeci odsajou všechny (tzv. punkce) tak, že bych žadný pak neměla.

• Citovat
  • Upravit
2605
4.1.13 08:54

Já to právě myslela tak že jak mile te nastimulujou tak na to vlitnete a punkce nebude :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janik13
4.1.13 10:38

Jolek- jsem ze severní moravy.

• Citovat
  • Upravit
andys5
4.1.13 11:35

Verča: hahahha jo jako, že bych je vypekla joooo…to přeci nejde :-) a navíc si myslim, že stimulujou stejně jako před IVF

• Citovat
  • Upravit
2605
4.1.13 11:53

Jo Andy vypekla :-D no ale kdyby náhodou ste museli už platit tak to takhle obejít :-) vím že píchají puregon pak orgutran nebo jak ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andys5
4.1.13 12:01

No jo ale co ja vim tak ty hormony se taky platěj :-)) jedine v tech 4 pokusech IVF jsou zadačo ( ale stejně se něco doplácí když ti nestačí ten počet hrazený pojištovnou a vím že jedna injekce stojí kočko tak litr :-) Při dárcovství nevím jak to je

• Citovat
  • Upravit
2605
4.1.13 12:42

Při darování nic neplatis :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4607
4.1.13 14:09

Děfčata… jestli chcete něco darovat tak já Vám nabízím zcela grátis mojí část hypotéky… :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová