Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Andy nee to neeee ten čipek nehledej pid vlivem já sice nehulim takže nevim co to s tebou dělá ale hledej ho teď ![]()
@Veronikq píše:
Ahoj Pěti já si myslím že určitě počkej na ms nebo až ti ji vyvolá. Já jsem sice magor a samolecitelka ale určitě clostik se bere až po ms aby se vajíčko uvolnilo a byla ovuraději bez k dr. Ať te vezme hned a kdo ví třeba si tehu
dobrá tedy, já počkám
těhu určo nejsem, páč jsem po druhém kole clostilu už neměla ani ovu :-/
@petruska131 píše:
Ahoj holkyLuci, gratuluju ke //
chtěla bych se s vámi poradit…po druhé dávce clostíku už sem to bohužel nedostala (těhotná nejsem), přestal na mě fungovat
doktor mi tedy zvýšil dávky z jedno, na dva prášky denně, 5 - 9 DC, ale dostat sem to měla už 23.12., jenže zatim stále nic… a na gyndu jdu až bůhví kdy…mám to začít brát hned a nečekat na menstruaci nebo radši počkat na doktora a agolutin?
Peto dekuji! Mam velikou radost a zaroven strach
Urcite bez na gyn na prohlidku co se deje, pokud je vse v poradku dostanes vyvolavacku. Ja jsem tez cekala nez mi prisla MS (po ktere jsem zacala brat Clostil) 50 dni a tez mi k tomu nakonec pomohla vyvolavacka. Duvod proc cekat je, ze az po MS, se zacne vse pripravovat na ovulaci vcetne sliznice atd. Pokud zacnes brat ted, tve telo nemusi byt pripravene. Doporucuji tez od prvniho dne MS do ovu pit kontryhelovy caj - naroste po nem sliznice ![]()
Moc drzim palecky, urcite to brzy vyjde!!!
Veru: hahaha tak ted ti bohuzel nemuzu slouzit…momentalne se nenachaziiim na miste vhodnem k hledani cipku
.
jinak ja taky nehulim jen manzel obcas a. nekdy si dam praska ![]()
@andys5 píše:
Peto: taky bych urcite pockala..kdyz neprisla ms neco nebude v poradku a tak bych do sebe clostil neladovala teda..jdi co nejdriv na tu gyndu..treba tam zavolej ze mas problem jeatli by te nevzali driv..anix: haha ano ted bylo uz 5. kolo inseminace a 7 kolo clostiku![]()
a o te marihuane tedy popremyslim
![]()
..vis co zhulim se a pak pujdu hledat ten cipek hahahaha
Já se z Tebe poseru ![]()
@petruska131 píše:
No dělala jsem si ovu testy a chodila na folikulometrii…a ani jeden folík@Veronikq píše:
Pěti jak víš že nebyla ovu?
aha :/ ovu testy nejsou 100 % ![]()
@Veronikq píše:
aha :/ ovu testy nejsou 100 %
@petruska131 píše:
Jupííí, problém vyřešendostala jsem to právě teď
Tak peckaa můžeš zobat
u
@petruska131 Parada, tak za tri dny skoc na dvojnasobnou davku Clostiku a je to tam ![]()
@Luckaaaa píše:
@petruska131 Parada, tak za tri dny skoc na dvojnasobnou davku Clostiku a je to tam
Od 3, dc? Já brala 5-9 a taky dva prášky…
Holky chtěla bych se zeptat, kolik cyklů za sebou jste braly Clostil než vám doktor řekl, že teď to chce pauzu? Jinak vám všem stále držím palce a spolubojuju ![]()
@Veronikq píše:
Od 3, dc? Já brala 5-9 a taky dva prášky…
Jane Veru ja taky brala 5-9 ale doktor mi rekl 3-7 ( ja jsem si to sama preordinovala, protoze jsem se bala, ze budu ovulovat moc brzy a potrebovala jsem, aby tu manzel uz byl
) Myslim ze nekdo bere od 3 nekdo od 5.