Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, chtěla bych se zeptat, nevíte některá, jak dlouho vydrží prasklý folikul viditelný ultrazvukem? Jde mi o to, abych zjistila, kdy asi proběhla ovulace, vzhledem k tomu, že jsem dnes byla na folikulometrii a doktorka mi řekla, že jeden folicul už je prasklý, takže ovulace proběhla a že tam vidí ještě jeden… mě by jen zajímalo, kdy asi tak ta ovulace proběhla, jestli včera nebo jestli jemožné ještě dříve? Co myslíte? Děkuji za odpovědi
Ahoj Veru, já ti moc neporadim protože jsem na prasknutí dostala injekci a pak prasknou do 36 hodin..
Koukejte nato večer vlítnout… mě taky řekla na gyndě že je prasklý folík a další měsíc jsem byla v tom…takže možná se tam potvůrky dostali ještě před prasknutim a to na UTZ neuvidí ![]()
No pravda je, že jsme se včera snažili, předtím jeden den nee, ale ještě předtím ano… dnes na to také vlítneme, tak snad se zadaří
budu doufat
Ahoj holky tak jak valcite? Andys tak jak se cítís já jsem dnes 24 dc. Jinak sem objednana na 29.1 do g-centra tak snad mi už někdo pomůže je tam dr. Co se přímo zabývá neplodnosti.
Ahoj Ájoooo,
já se cítim dobře a válčim trošku s nudou doma… ale jinak dobrý, mimčo už má něco kolem 15cm a zatim je v klidu. Váhu si taky zatim držim tak to jde, jen mi ubejvají kalhoty co ještě můžu vzít na sebe a neškrtí. Ale furt mam strach aby se něco nestalo… ale to má snad každej.
@Veronikq
Takže razíš do centra?
Jsem na Tebe moc zvědavá co ti tam poví…
Anix: caaaaaau holka jedna usata
tak to je super bud v klidu mne jsou kalhoty maly a nemusim bejt tehotna hehe…je fajn ze jste v poradku!!
A veru: to je fajn jen tam masti at se to trosku hejbe..jsem zvedava co ti reknou
Ahojky holky, prosím o radu, s přítelem se snažíme druhý měsíc o miminko. Minulá MS nepřišla vůbec, jen s pomocí vyvolávačky slabé dvoudenní špinění. Teď mám mít MS 22.v úterý a včera jsem zase začla slaboučce špinit. Pobolívají mne záda a občas mě píchne ostřeji v podbříšku. Myslíte že by to mohlo být těhu? Testovat budu ve středu, nemůžu se dočkat
Díky za vaše odpovědi. M
Anix a Andy není to přímo car
doporučila mi to kamarádka že tam taky byla a ke clostiku ji sledovali a pili ten utrogestan nebo co se to picha na to uvolnění a dělali je muži i spermio tak se těším
je to spíš lepší gynda
http://g-centrum.cz/personal/
Veru: my vime co myslis
to.je.dobre aspon ze tam poradne vysetrej a zjistej pricinu ![]()
Matunka: no tezko rict bud se blizi ms a nebo jsi tehu..muze to byt oboje