Pomohl vám Clostilbegyt? Podělte se o pozitivní zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
50
18.1.13 17:47

Ahoj holky, chtěla bych se zeptat, nevíte některá, jak dlouho vydrží prasklý folikul viditelný ultrazvukem? Jde mi o to, abych zjistila, kdy asi proběhla ovulace, vzhledem k tomu, že jsem dnes byla na folikulometrii a doktorka mi řekla, že jeden folicul už je prasklý, takže ovulace proběhla a že tam vidí ještě jeden… mě by jen zajímalo, kdy asi tak ta ovulace proběhla, jestli včera nebo jestli jemožné ještě dříve? Co myslíte? Děkuji za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Andík_86
18.1.13 18:14

Ahoj Veru, já ti moc neporadim protože jsem na prasknutí dostala injekci a pak prasknou do 36 hodin..

• Citovat
  • Upravit
4607
18.1.13 18:58

@VerunkaS

Koukejte nato večer vlítnout… mě taky řekla na gyndě že je prasklý folík a další měsíc jsem byla v tom…takže možná se tam potvůrky dostali ještě před prasknutim a to na UTZ neuvidí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
18.1.13 19:44

No pravda je, že jsme se včera snažili, předtím jeden den nee, ale ještě předtím ano… dnes na to také vlítneme, tak snad se zadaří :-) budu doufat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
18.1.13 19:44

Děkuji za odpovědi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andys5
19.1.13 19:28

Anix : a co ty jak se citis a jak se dari???

• Citovat
  • Upravit
2605
20.1.13 12:49

Ahoj holky tak jak valcite? Andys tak jak se cítís já jsem dnes 24 dc. Jinak sem objednana na 29.1 do g-centra tak snad mi už někdo pomůže je tam dr. Co se přímo zabývá neplodnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4607
20.1.13 12:54

Ahoj Ájoooo,
já se cítim dobře a válčim trošku s nudou doma… ale jinak dobrý, mimčo už má něco kolem 15cm a zatim je v klidu. Váhu si taky zatim držim tak to jde, jen mi ubejvají kalhoty co ještě můžu vzít na sebe a neškrtí. Ale furt mam strach aby se něco nestalo… ale to má snad každej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4607
20.1.13 13:17

@Veronikq
Takže razíš do centra? :oops: Jsem na Tebe moc zvědavá co ti tam poví…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andys5
20.1.13 17:19

Anix: caaaaaau holka jedna usata :-) tak to je super bud v klidu mne jsou kalhoty maly a nemusim bejt tehotna hehe…je fajn ze jste v poradku!!

• Citovat
  • Upravit
andys5
20.1.13 17:20

A veru: to je fajn jen tam masti at se to trosku hejbe..jsem zvedava co ti reknou

• Citovat
  • Upravit
Matunka
20.1.13 17:36

Ahojky holky, prosím o radu, s přítelem se snažíme druhý měsíc o miminko. Minulá MS nepřišla vůbec, jen s pomocí vyvolávačky slabé dvoudenní špinění. Teď mám mít MS 22.v úterý a včera jsem zase začla slaboučce špinit. Pobolívají mne záda a občas mě píchne ostřeji v podbříšku. Myslíte že by to mohlo být těhu? Testovat budu ve středu, nemůžu se dočkat :roll: Díky za vaše odpovědi. M

• Citovat
  • Upravit
2605
20.1.13 19:00

Anix a Andy není to přímo car ;) doporučila mi to kamarádka že tam taky byla a ke clostiku ji sledovali a pili ten utrogestan nebo co se to picha na to uvolnění a dělali je muži i spermio tak se těším :) je to spíš lepší gynda :) http://g-centrum.cz/personal/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andys5
20.1.13 19:28

Veru: my vime co myslis :-)) to.je.dobre aspon ze tam poradne vysetrej a zjistej pricinu :-)

• Citovat
  • Upravit
andys5
20.1.13 19:30

Matunka: no tezko rict bud se blizi ms a nebo jsi tehu..muze to byt oboje

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová