Pomohl vám Clostilbegyt? Podělte se o pozitivní zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2605
25.1.13 18:49
@petruska131 píše:
@Luckaaaa No já mu to právě nemohla vysvětlit, že poprvé jsem to měla taky tak…Vykašlu se mu na kontroly a budu se kontrolovat sama :-) Ovu testů mám hafec ;-)

určitě si myslím že ovu teprv může být já měla v létě po prvním clostiku až po 15dc… Ale ovu testy negativní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
25.1.13 18:54
@Anix píše:
@Veronikq

Veru něco tam je… testuj zítra ráno… :pankac: [/Zlato já to na te fotce nevidím ale okem tam 100% je vím že to zatím nic neznamená ale musela jsem Vám všem napsat… Teď jsem testovala znova a je tam zatím neutekl :) ráno na to zase vlitnu… Každopádně jestli tam bude… Vděčím Tobě :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
25.1.13 18:57

@petruska131 presne tak testuj sama a dej vedet!!! Moc drzim palce :kytka:

@Veronikq tak to hned rano napis jestli zesilila :) ale verim ze ano! Holky vam rikam ted je strasne plodne obdobi :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
25.1.13 19:06

Lucinko napisu a doufám že ano :) :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andys5
25.1.13 20:49

: peta: zadne doporuceni nepotrebujes ani tam ani tam…ale ja byt tebou poku s rozhodnes chodit do prahy tak tam kam chodim ja protoze to je upppp. nejlevnejsi..apolinar… ale zvazeni necham na tobe.

jinak veru.jsem zvedava zitra teda jaka bude dalnice

• Citovat
  • Upravit
4607
25.1.13 20:56

@Veronikq

RÁNO ČEKÁME FOTO… :jazyk: řikala jsem to manžovi a mam ti vzkázat až se to narodí že máš přiject na kávu :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
25.1.13 21:09
@Anix píše:
@Veronikq

RÁNO ČEKÁME FOTO… :jazyk: řikala jsem to manžovi a mam ti vzkázat až se to narodí že máš přiject na kávu :pankac: [/citace

No kezby… Já doma zase říkala že pokud to bude opravdu a bude to holčička bude to Andrejka :-D a stejně bych Tebe a Andys jednou rada poznala :srdce: když ani nevim jak vypadáte ale představují si Vás… Anix jako dlohovlasou cernovlasku a Andy jako krátkou vládou hnedovlasku 8) :srdce: :hug: nevim proč ale představují :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4607
25.1.13 21:16

@Veronikq

Trefa… dlouhé vlasy mam, barva čokoláda :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
25.1.13 21:17

Andys kezby tam byla.. Na duchy moc nevěřím… :-/ ale toho 29.1 jdu k te nové dr.. Třeba něco uvidí :) i když to je air
si brzo :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
25.1.13 21:21
@Anix píše:
@VeronikqTrefa… dlouhé vlasy mam, barva čokoláda :potlesk:
:) Jj a nosis culik do zadu mírně zvedly a oči máš světlý :-D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4607
25.1.13 21:23

@Veronikq
Veru dneska si 29DC, ale jestli je tam i ten pidi duch tak by to mělo každým dnem sílit… uvidíš sama ale moc se zatim neraduj a nechávej si krapet odstup ať nejsi potom moc zklamaná… Já vim, je to těžké, já se na testování jeden měsíc přímo vys… a jak to dopadlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4607
25.1.13 21:24

@Veronikq
Oči mam hnědý… a culík normální nebo skřipec :potlesk: Máš bujnou fantazii :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
25.1.13 21:28

@Anix neboj říkám si co bude to bude teď mi řekli včera že bych měla jít na operací a nevim jak to kdyby náhodou byla co narkoza… A jeste k tomu sme prodali moji fabii a máme jen jedno auto které využívá můj takže by sme museli kupovat něco atd… Uvidíme… Byla bych rada ale dávám si odstup :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
25.1.13 21:30
@Anix píše:
@Veronikq
Oči mam hnědý… a culík normální nebo skřipec :potlesk: Máš bujnou fantazii :cert:

hhnědé máš taky v te druhé představě a tam máš drcek :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4607
25.1.13 21:31

@Veronikq
Na jakou operaci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová