Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@petruska131 píše:
@Luckaaaa No já mu to právě nemohla vysvětlit, že poprvé jsem to měla taky tak…Vykašlu se mu na kontroly a budu se kontrolovat samaOvu testů mám hafec
určitě si myslím že ovu teprv může být já měla v létě po prvním clostiku až po 15dc… Ale ovu testy negativní…
@Anix píše:
@VeronikqVeru něco tam je… testuj zítra ráno…
[/Zlato já to na te fotce nevidím ale okem tam 100% je vím že to zatím nic neznamená ale musela jsem Vám všem napsat… Teď jsem testovala znova a je tam zatím neutekl
ráno na to zase vlitnu… Každopádně jestli tam bude… Vděčím Tobě
@petruska131 presne tak testuj sama a dej vedet!!! Moc drzim palce ![]()
@Veronikq tak to hned rano napis jestli zesilila
ale verim ze ano! Holky vam rikam ted je strasne plodne obdobi ![]()
: peta: zadne doporuceni nepotrebujes ani tam ani tam…ale ja byt tebou poku s rozhodnes chodit do prahy tak tam kam chodim ja protoze to je upppp. nejlevnejsi..apolinar… ale zvazeni necham na tobe.
jinak veru.jsem zvedava zitra teda jaka bude dalnice
RÁNO ČEKÁME FOTO…
řikala jsem to manžovi a mam ti vzkázat až se to narodí že máš přiject na kávu ![]()
@Anix píše:
@VeronikqRÁNO ČEKÁME FOTO…
řikala jsem to manžovi a mam ti vzkázat až se to narodí že máš přiject na kávu
[/citace
No kezby… Já doma zase říkala že pokud to bude opravdu a bude to holčička bude to Andrejka
a stejně bych Tebe a Andys jednou rada poznala
když ani nevim jak vypadáte ale představují si Vás… Anix jako dlohovlasou cernovlasku a Andy jako krátkou vládou hnedovlasku
![]()
![]()
nevim proč ale představují
Andys kezby tam byla.. Na duchy moc nevěřím… :-/ ale toho 29.1 jdu k te nové dr.. Třeba něco uvidí
i když to je air
si brzo :/
@Anix píše:
@VeronikqTrefa… dlouhé vlasy mam, barva čokoláda
@Veronikq
Veru dneska si 29DC, ale jestli je tam i ten pidi duch tak by to mělo každým dnem sílit… uvidíš sama ale moc se zatim neraduj a nechávej si krapet odstup ať nejsi potom moc zklamaná… Já vim, je to těžké, já se na testování jeden měsíc přímo vys… a jak to dopadlo…
@Veronikq
Oči mam hnědý… a culík normální nebo skřipec
Máš bujnou fantazii ![]()
@Anix neboj říkám si co bude to bude teď mi řekli včera že bych měla jít na operací a nevim jak to kdyby náhodou byla co narkoza… A jeste k tomu sme prodali moji fabii a máme jen jedno auto které využívá můj takže by sme museli kupovat něco atd… Uvidíme… Byla bych rada ale dávám si odstup ![]()
@Anix píše:
@Veronikq
Oči mam hnědý… a culík normální nebo skřipecMáš bujnou fantazii
hhnědé máš taky v te druhé představě a tam máš drcek ![]()